Sağlık & Diyet 2 ay Grip Olmuşum Ihlamur Yapacak yok mu? NoFrostBuzDolap Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu grip kadar illet bir şey yok boğaz ağrısına ne iyi gelir Grip Olmuşum Ihlamur Yapacak yok mu? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Soldan-Soldan-İkile Takip Et Xper 3 Yaş: 28 2 ay Şöyle bir söyleşi tarzı şeyler görmüştüm internette.X: ağğhhkk, bacağım ağrıyor.Y: Nane limon ıhlamur yap geçer.X: Lan bacağım ikiye ayrılacak ağrıyor.Y: Nane Limon yap.X: Lan bacağım ağrıyor diyorum bacağım. 0 14 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Üşenmedin mi lan Yorumla Soldan-Soldan-İkile 2 ay Müptaşa hahahsadhhsda. Yorumla Soldan-Soldan-İkile 2 ay Dur ana kaynağını söyliycem birazdan. Bulup geri dönerim sana. Yorumla Soldan-Soldan-İkile 2 ay Uludağ sözlük arama butonuna "her hastaya nane limon öneren insan" yaz. Orada orijinali var. dassdasda Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Kardesim senin yaş kaç Yorumla Soldan-Soldan-İkile 2 ay Tabi ki 28'dir. Nickin güzelmiş karşim. Senin yaşın kaç? Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Git sevgilini s1ksene oğlum ne sacma sapan seyler araştırıyorsun Yorumla Soldan-Soldan-İkile 2 ay Oooo hooo oooo, orası seni ilgilendirmez ki. Sen kendi özel yaşamınla ilgilen. Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Özel yaşam mı var kanka Yorumla Soldan-Soldan-İkile 2 ay Akrabalarınız mı bastı evinizi ne oldu? Sizde mi kalıyorlar? Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Oğlum karı mi var mk Yorumla Soldan-Soldan-İkile 2 ay Var ya da yok orası beni ilgilendirmez. Senin hayatın senin özelin. Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Oğlum sordun cevap verdik ne atar yapün baküm sen Yorumla Soldan-Soldan-İkile 2 ay Atar yapan yok nereden çıktı bu? Medeni bir şekilde diyalog kuruyoruz. Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 509 cevap paylaştı. Nane limon bal üstüne tanımıyorum. Ihlamur falan hikaye. Birde forza içince tamamdır 0 6 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Yapsana o zaman Yorumla enthusiasticpq 2 ay Uçana kaçana böyle bir şey yok Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Ben senin kardeşin sayılırım abla simdi böyle mi olduk vay be Yorumla enthusiasticpq 2 ay Ahahaha aynen kardeşim benden daha büyük duruyorsun az bak yüzüne benım yaşlarda düşünemıyorum Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Abla dedik yine laf yedik mk karı mı diyek ne diyek Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay O kadar yaşlı mıyım 😔 Yorumla
fhjjkb Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Pastil boğazını yumuşatır 0 9 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Sen azeri misen Yorumla fhjjkb 2 ay Nerden anladın Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Kaş yapısı ve göz yapısı Türkiyede misin Yorumla fhjjkb 2 ay Vanlıyım azeri göçmeniyim türkiyede yasıyorım Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Baban kürt mü Yorumla fhjjkb 2 ay Annem Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Vanda kiralar ne durumda Yorumla fhjjkb 2 ay Vanda yaşamıyorum bilmiyorum Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Vanda yaşamaman senin icin iyi olmuş nerede yaşıyorsun Yorumla
eniştegtnteşte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Atom yap bitane varsa 0 7 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Atom ne Yorumla eniştegtnteşte 2 ay Kesme sekere benziyor ama bordo pembe tonlarda karanfil, tarçın vs den yapılıyo. Aktarda var. soguk algınlığı için mukkemel Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Bana pembe demeyecektin al işte kalkti Yorumla eniştegtnteşte 2 ay Nasl yani Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Pembeye karşı zaafım var bilmezsin Yorumla eniştegtnteşte 2 ay İyi Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Hele neon pembeyse Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 17,1b cevap paylaştı. vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay C vitamini 0 20 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Portakalı nerden bulayım bu mevsimde Yorumla Cevap sahibi 2 ay Eczaneden alın veya yazdırın. Limon da olabilir. Geçmiş olsun Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Eczanede portakal mı var kardeşim Yorumla Cevap sahibi 2 ay 🙄🙄 Eczaneden portakal al demiyorum. Azıcık mantık. İlaç yazdır c vitamini al ve iç geçsin Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay 😏😏 bunlarda ironiden anlamıyor be kardeşim Yorumla Cevap sahibi 2 ay İroni nedir yenilenilebilir bir şey mi kardeşim Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Nerelisin baloncuk Yorumla Cevap sahibi 2 ay Söylemem 🤭 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Sende muhafazakar aile yapısı var ve sürekli parmakliyorsun gibi geldi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Grip sana iyi gelmemiş. Düzel öyle yorum yaz Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Haksız mıyım? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kişi kendinden bilirmiş işi haksız mıyım? Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Orasına lafım yok ben bağımlı cekiciyim ben seni analiz ettim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sana kim analiz etme hakkı veriyor? Konu senin gribini beni Nedne hedef alıyorsun terbiyesiz dolap kişisi Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Ne yaptımda terbiyesiz oldum yine Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Hedef almadım soru sordum niye kızıyorsun bayan Yorumla Cevap sahibi 2 ay Git sütünü iç gribini yaşa Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Öyle değilim demen yeterli bu arada sende sut var mı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ihlamur, c vitmani, limon, süt yağlı yağsız mevcut ama siz burada değilsiniz hemde terbiyesiz çocuklara yardım etmem Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Tamam özür dilerim barışalım mı belki ordayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Sana öyle bir yaparımki müptaşası olursun 😂😂 0 7 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Müptaşa ne yeni kelime türetti adam mk Yorumla Cevap sahibi 2 ay Müptelası olursın beyaz socak sıcak Yorumla Cevap sahibi 2 ay İstermisin 😅😅 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Annenle birlikte neden olmasın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bak an. Sik. Evladına Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Aga ne kızıyorsun Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Alo annesini ısırdığım Yorumla
efkarlikedi Takip Et Xper 5 Yaş: 19 2 ay ball 0 7 Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Bal yok evde nasıl olacak Yorumla efkarlikedi 2 ay parmagini yala Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Sen yala parmagımi bal varsa Yorumla efkarlikedi 2 ay ben hasta degilim sen hastasin Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Parmakta bal yok benim seninkinde varsa yalarım Yorumla efkarlikedi 2 ay ya sen canım bal sensin yani iltifat edik etmez olaydik Yorumla NoFrostBuzDolap 2 ay Shsbsjsh oooo bak senle ciddi ilişki vibe aldım bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şöyle bir söyleşi tarzı şeyler görmüştüm internette.
X: ağğhhkk, bacağım ağrıyor.
Y: Nane limon ıhlamur yap geçer.
X: Lan bacağım ikiye ayrılacak ağrıyor.
Y: Nane Limon yap.
X: Lan bacağım ağrıyor diyorum bacağım.
Üşenmedin mi lan
Müptaşa hahahsadhhsda.
Dur ana kaynağını söyliycem birazdan. Bulup geri dönerim sana.
Uludağ sözlük arama butonuna "her hastaya nane limon öneren insan" yaz. Orada orijinali var. dassdasda
Kardesim senin yaş kaç
Tabi ki 28'dir. Nickin güzelmiş karşim. Senin yaşın kaç?
Git sevgilini s1ksene oğlum ne sacma sapan seyler araştırıyorsun
Oooo hooo oooo, orası seni ilgilendirmez ki. Sen kendi özel yaşamınla ilgilen.
Özel yaşam mı var kanka
Akrabalarınız mı bastı evinizi ne oldu? Sizde mi kalıyorlar?
Oğlum karı mi var mk
Var ya da yok orası beni ilgilendirmez. Senin hayatın senin özelin.
Oğlum sordun cevap verdik ne atar yapün baküm sen
Atar yapan yok nereden çıktı bu? Medeni bir şekilde diyalog kuruyoruz.
Nane limon bal üstüne tanımıyorum. Ihlamur falan hikaye. Birde forza içince tamamdır
Yapsana o zaman
Uçana kaçana böyle bir şey yok
Ben senin kardeşin sayılırım abla simdi böyle mi olduk vay be
Ahahaha aynen kardeşim benden daha büyük duruyorsun az bak yüzüne benım yaşlarda düşünemıyorum
Abla dedik yine laf yedik mk karı mı diyek ne diyek
O kadar yaşlı mıyım 😔
Pastil boğazını yumuşatır
Sen azeri misen
Nerden anladın
Kaş yapısı ve göz yapısı Türkiyede misin
Vanlıyım azeri göçmeniyim türkiyede yasıyorım
Baban kürt mü
Annem
Vanda kiralar ne durumda
Vanda yaşamıyorum bilmiyorum
Vanda yaşamaman senin icin iyi olmuş nerede yaşıyorsun
Atom yap bitane varsa
Atom ne
Kesme sekere benziyor ama bordo pembe tonlarda karanfil, tarçın vs den yapılıyo. Aktarda var. soguk algınlığı için mukkemel
Bana pembe demeyecektin al işte kalkti
Nasl yani
Pembeye karşı zaafım var bilmezsin
İyi
Hele neon pembeyse
Yapsana olum elin yok mu?
vardır
C vitamini
Portakalı nerden bulayım bu mevsimde
Eczaneden alın veya yazdırın. Limon da olabilir. Geçmiş olsun
Eczanede portakal mı var kardeşim
🙄🙄 Eczaneden portakal al demiyorum. Azıcık mantık. İlaç yazdır c vitamini al ve iç geçsin
😏😏 bunlarda ironiden anlamıyor be kardeşim
İroni nedir yenilenilebilir bir şey mi kardeşim
Nerelisin baloncuk
Söylemem 🤭
Sende muhafazakar aile yapısı var ve sürekli parmakliyorsun gibi geldi
Grip sana iyi gelmemiş. Düzel öyle yorum yaz
Haksız mıyım?
Kişi kendinden bilirmiş işi haksız mıyım?
Orasına lafım yok ben bağımlı cekiciyim ben seni analiz ettim
Sana kim analiz etme hakkı veriyor? Konu senin gribini beni Nedne hedef alıyorsun terbiyesiz dolap kişisi
Ne yaptımda terbiyesiz oldum yine
Hedef almadım soru sordum niye kızıyorsun bayan
Git sütünü iç gribini yaşa
Öyle değilim demen yeterli bu arada sende sut var mı
Ihlamur, c vitmani, limon, süt yağlı yağsız mevcut ama siz burada değilsiniz hemde terbiyesiz çocuklara yardım etmem
Tamam özür dilerim barışalım mı belki ordayım
Sana öyle bir yaparımki müptaşası olursun 😂😂
Müptaşa ne yeni kelime türetti adam mk
Müptelası olursın beyaz socak sıcak
İstermisin 😅😅
Annenle birlikte neden olmasın
Bak an. Sik. Evladına
Aga ne kızıyorsun
Alo annesini ısırdığım
ball
Bal yok evde nasıl olacak
parmagini yala