Inanin neredeyse yıl oldu bu ağrıyı çekiyorum, kuyruk sokumunda da düşüklük varmış o da batiyor oturma simidiyle oturuyorum hep.
1 yıldır hiç rahat değilim, Allah kimseye vermesin.
Fizik tedavi gördüm, hacamat, sülük yaptırdım yok... yine ağrıyı çekiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yıllardır fıtık ile yaşıyorum ben de ilk başlarda sizin gibi ayağıma çok vuruyordu ve resmen topalliyordum, pilatese ve hafif tempolu yürüyüşlere başladım şimdi çok nadiren bel ve bacak ağrısı çekiyorum
Ya inanın korkuyorum
Hele şu an havalar soğuk ya ağrısı daha da artıyor.
fazla kilonuz var mı?
Boyum 178, kilom 76
Aslinda kilodan da ziyade fazla boyum var
Fitikta genetik bizde
kilo dengesi çok önemli fitikta, ilk ogrendigimde 158 boya 65 kiloydum çok ağrım vardi sizin gibi tıpkı, 15 kilo verdim, sağlıklı beslenmeyi bırakmadım şimdi sadece reglden regle ağrıyor neredeyse, bence siz de bir an önce pilatese başlayın, beslenme dengesi de çok önemli, bir de yüz üstü yatmayın geceleri
Sırt üstü ya da yan yatıyorum, yüz üstü yatamam ztn. Kendim evde egzersiz yapıyorum ama pilates farklı tabi.
Ben ameliyat oldum kurtuldum Allah göstermesin birdaha
Ameliyatla tekrarlar olmayın dedi bana doktorlar
Valla benim.5 sene oldu ama. bisi yok bakalım
Size doktorlar kesin ameliyat mı demişti peki
Ewet çünkü patlar bir an ewwel olacaksın dedi oldum az iz kaldı
Bana patlamis dediler
Ama ameliyatlık değilsin dediler anlamadım
L5 s1 de bir tane büyük fıtık varmış sinirlere baski yapan
Nasıl. patlamis bişi olmaz ya bunlar iyimi. ya da erkek. fitigiyla kadın fıtığı farklimi anlamadim
Ya ben 4 tane doktora gittim
Fitik olmak ztn ordaki sivinin dışa tasmasi dedi patlak ya da değil o bir şey değil dedi 2 kişi
2 kişi de patlamış dedi
Hatta bir tane azeri bir doktor yani yasin büyük olsa daha ameliyat ol derdim dedi.
Prp , ozon filan tavsiye ettiler
Ama şu an onlara maddi imkanim yok
Ya sana zarar veren şeye. neden. doktorlar ameliyat yapalim demiyor. anlamiyorum bildilleri vardır ozamam ne bilim. bana. hemen olacaksın dediler demekki. fark var
Yani senin rahatsızlığın da var bak benim de ağır vardı oğlum neden sıkıntı olmaz diyorlar anlamıyorum
Geçmiş olsun onun agrisi kötü olur onun için sana tavsiyem psikiyatri ye gidio onlarda kuvvetli ağrı kesici var yeşil receteli onlarin faydası olabiliyor
Bi ağrı poliklinigine git