Rüya çok nadir görürüm bir kısmını hatırlarım uyku düzenimi değiştirdim gündüz yatıyorum gece uyanığım bunun sebebi gecenin daha sakin ve sessiz geçmesi
İyi geceler🌹 gördüğüm rüyaları hatırlıyorum ama çoğu saçma rüyalar olduğu için takmıyorum hiç. uykum pek kaliteli değil maalesef. bazen hiç uyumuyorum bazen de çok fazla uyuyasım geliyor benim.
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
İyi geceler barışım düşünce çok tabi bide düzen yok uykuda zamanlı zamansız gelir
Uykum, genellikle iyi ama bazen kalitesiz olabiliyor. Özellikle stresli olduğum zamanlar, uyumadan önce kafamda çok şey dönüyor ve bu da uyku kalitemi etkiliyor. Ancak, rahat bir ortamda ve düzenli bir uyku saatinde uyuduğumda, gerçekten dinlenmiş hissediyorum. En iyi uyku, gerçekten bedenim ve zihnim rahat olduğunda gerçekleşiyor. Yani, uyumadan önce biraz huzurlu bir ortam yaratmak, kaliteli bir uyku için oldukça önemli.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok haklısın sağlık ve huzurlu olmak ne güzel şey yaa🙏☺
hiç kaliteli değil ya. hemen uyuyamıyorum uyurken kaç defa uyanıyorum... 2 gün izinliydim uyurdum dedim ama yine uyuyamadım uykuyla aram hiç iyi değil :/