Uyandığınızda dinlemiş hissediyor musunuz, yoksa yorgun mu hissediyorsunuz? Kaliteli uykunun, sağlık için ne kadar gerekli olduğunu fiilen yaşayarak öğrendiğim bir dönemdeyim. Peki siz kaliteli uyku nasıl olmalı biliyor musunuz? Bence kilo verme konusunda bile etkisi var. Bu konuda sizin fikriniz ve deneyimleriniz nasıl?
Ortalama 7 saat uyurum. Çok su içtiğim için sabaha karşı uyanma sorunum var. Her sabah duş aldığım için, uykuda dinlenemesem de zinde olarak güne başlıyorum.
Duş uykunun yerini tutmuyor, uykuda dinlenenesem de kimileri gibi uykusuz ve yorgun dolaşmıyorum. Çünkü duş kendime getiriyor. Benim bol su içmem lazım, tam tersi gece bile boş kalmaması gerekiyor.
Kaliteli uyku demek kaliteli bir hayat demek. Ben kaliteli uykuyu melatoninin salgılandığı zaman aralığındaki uyku olarak görüyorum ondan önce ve sonrasında uyumanın insan bedenine faydadan çok zararının dokunduğunu yaşayarak tecrübe ettim. Kısacası saat gece on iki olmadan yatıp, imsakla beraber kalkmak bence çok iyi.
İyi uyku sağlıklı olmanın başı. Ben şu gece çıkan tansiyonuma çare bulursam uyuyacam da, çok severim vaktinde yatıp sabah erken kalkıp güne erken başlamayı
Geçmiş olsun. Naprosyn forte tavsiye ederim agri için. Ağır salinimli uzun etkili bir agri kesicidir. Benim de kalcamda bir kitle var yaklaşık 20 yıldır düzenli kullanıyorum.
Ben 13 yıldır ağrı kesicisiz yaşıyorum bu ağrıları. Hissetmeyince garip olurum herhalde. Tavsiye için teşekkür ederim. Bunu araştırıp kendime uygun bulursam deneyeceğim. :)
Bu şekilde dayanabilmene sevindim. Ben haftada bir gibi kullandigim için bundan dolayı olumsuzluk yaşamadım. Ama hergun alsam sorun olurdu belki. Tekrar geçmiş olsun.
Umarım. Denemekten zarar gelmez. Kullanim sıktığını deneme yanılma yöntemi ile hasta kendisi bulmalı. Bence hergun alinmasi gerekli olmayan agir salinimli bir ilaç bu.