Valla bazı insanlar hayatını avm de geçiriyor. Ben avm de çalışıyorum yemin ederim aynı insanları haftanın 3-4 günü görüyorum. Ve bu insanlar sabah 10 da gelip akşam 10 a kadar duruyorlar.
Psikolojik bir rahatsızlık aşırı kaygı stres ve baskı sonucu oluşan bir duygu durumu. Titreme, nöbet, ağlama krizi, bulantı, baş dönmesi, bayılma, nefes darlığı ve baş ağrısı gibi durumlara sebep oluyor tetiklendiğinde. Herkeste etkisi ve büyüklüğü değişiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir erkek için çok tercih edilesi bir kadın tipi.. Kalabalık gürültü boş insan yığını her şey mide bulandırıcı geliyor olabilir :))
Olabilir ama yalnızım
Olabilir ama hayat bu her an her şey olasili' dahilinde..:))
Ne iş yapiyorsun
Cümlelerin baya kültürlü geldi
Enerji sektoru.. Sahadayım bütün gün.. Ekip vs sahada gezip duruyorum :)
Avm’den nefret ederim tamamen negatif enerjiden olur her şey orada
Haklisin
Valla bazı insanlar hayatını avm de geçiriyor. Ben avm de çalışıyorum yemin ederim aynı insanları haftanın 3-4 günü görüyorum. Ve bu insanlar sabah 10 da gelip akşam 10 a kadar duruyorlar.
Cok zor isin nasil basın ağrımiyor
Sen naif, hassas birisin, kalbin de öyle bence
İnanmazsın ama hayatımda çok az arkadaşım vardir beni tanidiklqtinda ilk bunu soylerler
Çok seçici birisin yediğin içtiğine bile dikkat eden birisin. İnanmazsın ne demek ya zaten seni anlatmışım, tutturmuş olduğuma şaşırmadım :))
Peki
Yok artık bana da trip atmayın
Yok la ne tribuli
Peki tamam :)
Eger senin öyleyse çalışıyorum avm de ben napiuorum o halde sjsdf
Zor isin etkilen miyor musun
12 saat duruyorum birde pek bisey olduğu yok sadece 100 bn kisiyle ugrasmak hafızayı zorluyor sjs kaç yaşındasın
30
Havasız ortamda normal
cok durunca oluyo havasızlıktan
Anksiyete olabilir
O ne oluyor
Psikolojik bir rahatsızlık aşırı kaygı stres ve baskı sonucu oluşan bir duygu durumu. Titreme, nöbet, ağlama krizi, bulantı, baş dönmesi, bayılma, nefes darlığı ve baş ağrısı gibi durumlara sebep oluyor tetiklendiğinde. Herkeste etkisi ve büyüklüğü değişiyor.
aynısını ben yasıyorum, tamamen pskolojık
Psikolojik degil
Alarmı gibi fiziksel bi sey bu
nasıl yanı
Alerjim var sanirim
Evet ortamın kokusu ve alışkanlıkla ilgili
Mesela neyden etkileniyorum tam olarak
Kokudan olabilir mesela bazen yoğun kokular oluyor ondan yani etkileyen bişey vardır senş veya geren
Koku olabilir ne gibi bir koku
Ya işte ne diyim bazen rububet olur lavabodan olur filan
Yok bence orada başka bir enerji var
İnsanın emen bir enerji
O ayrı ya insanın ruhu çekiliyor kalabalığı görünce
Girme.
Panikatak ya da kapalı alan korkusu
Oluyo bâzen