Benim gibi olan varsa konuşabilir miyiz?

öncelikle konuşacak birine ihtiyacım olduğu için buraya yazıyorum okumak zorunda değilsiniz, 7 aydır bu anksiyete depresyon panik atak vs. muzdaribim psikoloğa gitmeme ailem sıcak bakmıyor o yüzden gidebileceğim bi yer de yok anca yazarak veya anlatarak rahatlayabiliyorum, ilk aylarda yaşadığım acıları anlatmayacağım çünkü ben bile hatırlamak istemiyorum ben 7 aydır geçmeyen iç sıkıntısı çekiyorum ilk aylar yerimde duramıyordum ağlıyordum oturamıyordum uzanamıyordum kafamdaki düşünceler hiçbir zaman susmadı sebebini bile bilmediğim şeyler içimde birikip beni mahvetti diye düşünüyorum artık o kadar bıkmıştım ki anneme, ölmekten değil de sizin üzülmenizden korkuyorum diye ağlıyordum her gece. buraya sığmayacak o kadar şey var ki sırf onlar üzülmesin diye içimde yaşıyorum onlar da iyileştin ders çalışmamak için bahane arıyosun diyolar anlatsam kimse anlamıyor, ben müslümanım elhamdülillah ama içimden bi ses ölünce sadece toprağa karışacağımı söylüyor yani düşünmeden edemiyorum bunu her gün aklımda ölüm var ölmekten korkuyorum tabi ki de hastalanmaktan sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum, birkaç ay gündüzleri ataklar geçirsem de geceleri rahat uyuyordum fakat 1 aydır geceleri de uyuyamaz hale geldim en ufak seste sıçrayarak uyanıyorum içim daralıyor uyumaya çalışınca tuhaf tuhaf şeyler geliyor gözümün önüne bugünlerde de şizofreniye taktım acaba şizofren miyim diye düşünüp panik yapıyorum eski halime dönmekten korkuyorum bir iki gün iyi hissedince bir hafta kötü hissediyorum dahiliyeye birçok kez gittim her defasında başka bi yerim ağrıyo dedim tahlil yapmak için yalvardım en son adam dayanamadı yaptı hiçbi şeyin yok dedi benimle konuştu sohbet etti seni anlayabiliyorum dedi bana bir ilaç verdi o beni biraz düzeltti ama artik o da etki etmez diye korkuyorum hayatım altüst oldu hasta olmaktan ve kimsenin hatta benim bile farketmediğim bi hastalığım var diye çok korkuyorum anlatmadığım zibilyon tane şey var sadece tek isteğim benimle aynı şeyleri yaşayan birilerini bulup arkadaşlık etmek birbirimizi dinleriz anlarız bu beni rahatlatıyor, tek olmadığımı bilmek istiyorum buna ihtiyacım var, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim beni dinleyen nadir insanlardan birisiniz demektir ve beni mutlu eder sağlıcakla kalın 🌸
Benim gibi olan varsa konuşabilir miyiz?