öncelikle konuşacak birine ihtiyacım olduğu için buraya yazıyorum okumak zorunda değilsiniz, 7 aydır bu anksiyete depresyon panik atak vs. muzdaribim psikoloğa gitmeme ailem sıcak bakmıyor o yüzden gidebileceğim bi yer de yok anca yazarak veya anlatarak rahatlayabiliyorum, ilk aylarda yaşadığım acıları anlatmayacağım çünkü ben bile hatırlamak istemiyorum ben 7 aydır geçmeyen iç sıkıntısı çekiyorum ilk aylar yerimde duramıyordum ağlıyordum oturamıyordum uzanamıyordum kafamdaki düşünceler hiçbir zaman susmadı sebebini bile bilmediğim şeyler içimde birikip beni mahvetti diye düşünüyorum artık o kadar bıkmıştım ki anneme, ölmekten değil de sizin üzülmenizden korkuyorum diye ağlıyordum her gece. buraya sığmayacak o kadar şey var ki sırf onlar üzülmesin diye içimde yaşıyorum onlar da iyileştin ders çalışmamak için bahane arıyosun diyolar anlatsam kimse anlamıyor, ben müslümanım elhamdülillah ama içimden bi ses ölünce sadece toprağa karışacağımı söylüyor yani düşünmeden edemiyorum bunu her gün aklımda ölüm var ölmekten korkuyorum tabi ki de hastalanmaktan sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum, birkaç ay gündüzleri ataklar geçirsem de geceleri rahat uyuyordum fakat 1 aydır geceleri de uyuyamaz hale geldim en ufak seste sıçrayarak uyanıyorum içim daralıyor uyumaya çalışınca tuhaf tuhaf şeyler geliyor gözümün önüne bugünlerde de şizofreniye taktım acaba şizofren miyim diye düşünüp panik yapıyorum eski halime dönmekten korkuyorum bir iki gün iyi hissedince bir hafta kötü hissediyorum dahiliyeye birçok kez gittim her defasında başka bi yerim ağrıyo dedim tahlil yapmak için yalvardım en son adam dayanamadı yaptı hiçbi şeyin yok dedi benimle konuştu sohbet etti seni anlayabiliyorum dedi bana bir ilaç verdi o beni biraz düzeltti ama artik o da etki etmez diye korkuyorum hayatım altüst oldu hasta olmaktan ve kimsenin hatta benim bile farketmediğim bi hastalığım var diye çok korkuyorum anlatmadığım zibilyon tane şey var sadece tek isteğim benimle aynı şeyleri yaşayan birilerini bulup arkadaşlık etmek birbirimizi dinleriz anlarız bu beni rahatlatıyor, tek olmadığımı bilmek istiyorum buna ihtiyacım var, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim beni dinleyen nadir insanlardan birisiniz demektir ve beni mutlu eder sağlıcakla kalın 🌸
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok yakınımda bir kaç arkadaşımda aynı sorunları yaşıyor evet süreçler çok zor ve hemen çözülmüyor ama sorun yok her şeyin bir çözümü var bununda çözümü içini dökmek ve açık bir iletişim kurmak. Tek başına kalıp düşüncelerle boğma kendini :)
ben her zaman sadece benim yaşadığımı düşünüp kendimi strese sokuyorum ama benim gibi olan insanların olduğunu duymaya ihtiyacım olduğu için bunu paylaştım bu yorum bile bana iyi geldi teşekkür ederim 🙏🏻
hepimiz dönemsel olarak bazı sorunlar ve düşüncelerle boğuşurken buluyoruz kendimizi. Tabii sen bu durumu daha fazla yaşıyor ve atak boyutunda da görüyor olabilirsin ama sana iyi gelecek olan yine sensin ve düşüncelerin. İyi düşün güzel düşün :)
chatgpt gibi konuştun çok severim kendisini 😄 teşekkür ederim yorumunu dikkate alacağım kazıdım aklımın bi köşesine 🙃
ahhahaha yok yok ben direkt kendi tecrübelerime istinaden yazdım daha insani duygularla :) senin de aslında bu şekilde bir sohbete ihtiyacın varmış demek ki, yardımım dokunduysa ne mutlu
vardı valla dalga geçmeyip doğru düzgün cevap verdiğin için de allah razı olsun 🌸
rica ederim senden de :) her zaman buralardayım bir tık uzağında
ahahahaha konuşabileceğim biri oldu sonunda
her zaman güzellik :)
🙃
Cilveleşiyor muyuz 😛
ahahshahha yooo hiç de bile
hııı öyle olsun bakalım 😍
hahshhaha
Bak ağlıyordun artık gülüyorsun ☺️
sayende biraz daha iyiyim teşekkürler
Rica ederim premses ☺️
Sen psikolojik olarak öyle sanıyorsun ama sen hasta değilsin anladın mı kendine gel boş yere o ölecek bu ölecekse diye kendini harap etme her şey olacağına varır geçmiş olsun
tanımadığım birinin bile beni önemsemesi çok mutlu etti beni teşekkür ederim iyi ki varsınız 🤍