Sağlık Şimdi 15 tane tulumba tatlısı yedim kilo alır mıyım ;) ? boşbiri12 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl götürün bakalım tatlılıarı ;P Şimdi 15 tane tulumba tatlısı yedim kilo alır mıyım ;) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl pixsel pixsel yutmuş resmen 15 tane bir de ben 15 kadar sayarken nefes nefes kalıyorum naptınki böyle şekerin düştü 🙄 2 7 Yorumla boşbiri12 1 yıl valla tatlı krizine girdim yaa getirden söledim 85 tl ye 500 gram geldi ;) Yorumla yaralıdavsan 1 yıl fazla yeme o şeker direk kana giriyor sonra daha çok açıkmana sebep oluyor vucudun dan atılması 14 gün sürüyor ben bizim burada 85 TL anca boş karton gelir galiba :D Yorumla boşbiri12 1 yıl indirimlerim vardı getirde özel onları kullandım :D Yorumla yaralıdavsan 1 yıl iyi yapmışsın :D Yorumla yaralıdavsan 1 yıl bütün kuponları tek ata oynamış Yorumla boşbiri12 1 yıl yok daha kuponlarım var çook :D Yorumla yaralıdavsan 8 ay 7 ay sonra bildirim geldi Yorumla
massivethoughts Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Psikolojik tamamen almadigina inandir kendini almazsin. Yemeye devam😂 2 2 Yorumla boşbiri12 1 yıl yok valla getirden söledim indirim vardı yarım kilo yedim ;P Yorumla massivethoughts 1 yıl Vitamin olsun Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Mario Gibi Gocaman olacaksın. 0 2 Yorumla boşbiri12 1 yıl kocamanım zaten :D Yorumla BaLLROG34 1 yıl Daha fazla daha da... Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl yaklaşık 1200 kalori almışsın çok yüksek bir kalori sayılmaz 0 1 Yorumla boşbiri12 1 yıl milka alcaktım 160 gram aynı paraya 500 gram tulumba daha cazip geldi :D Yorumla
Alevi123 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl boş ver ye gitsin 🤗🤭 2 5 Yorumla boşbiri12 1 yıl bi daha mı gelcez dünyaya ;P Yorumla Alevi123 1 yıl Evet 😆 yorumlarda herkes ciddi 😂😅 Yorumla Alevi123 1 yıl Şimdi yavaşca o tulumbalari bana ver 🔫😸 Yorumla boşbiri12 1 yıl burada ucuz 85 TL vermen yeter :D Yorumla Alevi123 1 yıl 😁 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% 1 yıl Yok kız zayıfların biraz daha ye 😂 1 1 Yorumla boşbiri12 1 yıl :) Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kilo almazsın da şeker komasından ölürsün birazdan 1 3 Yorumla boşbiri12 1 yıl yoo hiçbişey olmadı :D Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Gül gül 😃 Yorumla boşbiri12 1 yıl :D Yorumla
Ârtemiszz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Günlük aldığın kaloriye göre değişir. Çok yediysen yeme ahsjahs 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 868 cevap paylaştı. Ben 50 tane yerim 0 8 Yorumla Sismanciyim 1 yıl Abartmaa Yorumla boşbiri12 1 yıl kilolu gençleeeeerrr ;P Yorumla Sismanciyim 1 yıl Kilo almayı mı seviyorsun yoksa yemeyi mi :D Yorumla s MFBH22 1 yıl @Sismanciyim gelin kapışalım kim ne kadar yiyor görelim Yorumla Sismanciyim 1 yıl Valla sen ye ben ısmarlim haha Yorumla s MFBH22 1 yıl @Sismanciyim inanırmısım şekerim buna rağmen deli gibi düşüyor zar zor yükseltebiliyorum Yorumla Sismanciyim 1 yıl Ciddi misin yoksa sen yiyip yiyip kilo almayanlardan mısın Yorumla s MFBH22 1 yıl @Sismanciyim Aynen öyleyim dünyayı yesemde kilo almayanlardanım bu benim en kıymetli hazinelerimden diyebilirim Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yarım kilo yedin yani 0 2 Yorumla boşbiri12 1 yıl aynen Yorumla Sorayımbende 1 yıl Afiyet olsun. En sevdiğim tatlıdır Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bende isterim üstüne cukulata 0 5 Yorumla boşbiri12 1 yıl milka çikolatası alcaktım sonra fikir değiştirdim tulumba aldım Yorumla yvz4141 1 yıl Kilo yapar enerjin artar sonra napcan Yorumla boşbiri12 1 yıl mastürbasyon ;) Yorumla yvz4141 1 yıl Tek olmaz Yorumla yvz4141 1 yıl 👍 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Nickinin hakkını veriyorsun 0 1 Yorumla boşbiri12 1 yıl yeeaaaaaaaa :D Yorumla
Sismanciyim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 969 cevap paylaştı. Kşlo al bir şey olmazz 0 1 Yorumla Sismanciyim 1 yıl Göbüş candır olmazsa olmaz hatta oturunca 2 kat olcak kadar olmalı Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. 16 olsaydi kesin alirdinda 15 ten bisey olmaz :)) 0 0 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 523 cevap paylaştı. Afiyet olsun canımız çekti ha 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Komaya girme de 0 1 Yorumla boşbiri12 1 yıl dalga koması :D Yorumla
yalancipislikzenci Takip Et Xper 4 Yaş: 109 1 yıl Hemen yakalim o kalorileri 0 2 Yorumla boşbiri12 1 yıl önce bi sigara yakıyım ;) Yorumla yalancipislikzenci 1 yıl sigara sonra yakilir önce değil 🧐 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. şeker kilo yapar.. 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 525 cevap paylaştı. Sanki biraz 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çüss ayi bizi de yeseydin 0 2 Yorumla boşbiri12 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=HvxBXUxfzhs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel tarife benziyor Yorumla
modernite2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl Feeder mı arıyorsun 0 6 Yorumla boşbiri12 1 yıl o neymiş Yorumla modernite2 1 yıl Kilo almayı seviyorsun sandım Yorumla boşbiri12 1 yıl aynen 98 kiloyum Yorumla modernite2 1 yıl Seni eliyle besleyip bu konuda senş aşağılauacak kişi oluyor feeder yani ben :) Yorumla boşbiri12 1 yıl seks ;P Yorumla modernite2 1 yıl Bi de o aynen istiyorsan tanışırız Yorumla
évidaa Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Almazsın 15 ne ki 0 1 Yorumla boşbiri12 1 yıl yani az sanki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
pixsel pixsel yutmuş resmen 15 tane bir de ben 15 kadar sayarken nefes nefes kalıyorum naptınki böyle şekerin düştü 🙄
valla tatlı krizine girdim yaa getirden söledim 85 tl ye 500 gram geldi ;)
fazla yeme o şeker direk kana giriyor sonra daha çok açıkmana sebep oluyor vucudun dan atılması 14 gün sürüyor ben bizim burada 85 TL anca boş karton gelir galiba :D
indirimlerim vardı getirde özel onları kullandım :D
iyi yapmışsın :D
bütün kuponları tek ata oynamış
yok daha kuponlarım var çook :D
7 ay sonra bildirim geldi
Psikolojik tamamen almadigina inandir kendini almazsin. Yemeye devam😂
yok valla getirden söledim indirim vardı yarım kilo yedim ;P
Vitamin olsun
Mario Gibi Gocaman olacaksın.
kocamanım zaten :D
Daha fazla daha da...
yaklaşık 1200 kalori almışsın çok yüksek bir kalori sayılmaz
milka alcaktım 160 gram aynı paraya 500 gram tulumba daha cazip geldi :D
boş ver ye gitsin 🤗🤭
bi daha mı gelcez dünyaya ;P
Evet 😆 yorumlarda herkes ciddi 😂😅
Şimdi yavaşca o tulumbalari bana ver 🔫😸
burada ucuz 85 TL vermen yeter :D
😁
Yok kız zayıfların biraz daha ye 😂
:)
Kilo almazsın da şeker komasından ölürsün birazdan
yoo hiçbişey olmadı :D
Gül gül 😃
:D
Günlük aldığın kaloriye göre değişir. Çok yediysen yeme ahsjahs
Ben 50 tane yerim
Abartmaa
kilolu gençleeeeerrr ;P
Kilo almayı mı seviyorsun yoksa yemeyi mi :D
@Sismanciyim gelin kapışalım kim ne kadar yiyor görelim
Valla sen ye ben ısmarlim haha
@Sismanciyim inanırmısım şekerim buna rağmen deli gibi düşüyor zar zor yükseltebiliyorum
Ciddi misin yoksa sen yiyip yiyip kilo almayanlardan mısın
@Sismanciyim Aynen öyleyim dünyayı yesemde kilo almayanlardanım bu benim en kıymetli hazinelerimden diyebilirim
Yarım kilo yedin yani
aynen
Afiyet olsun. En sevdiğim tatlıdır
Bende isterim üstüne cukulata
milka çikolatası alcaktım sonra fikir değiştirdim tulumba aldım
Kilo yapar enerjin artar sonra napcan
mastürbasyon ;)
Tek olmaz
👍
Nickinin hakkını veriyorsun
yeeaaaaaaaa :D
Kşlo al bir şey olmazz
Göbüş candır olmazsa olmaz hatta oturunca 2 kat olcak kadar olmalı
Yarın dengelersin
Bi kere yedin vucut onu atar disari
16 olsaydi kesin alirdinda 15 ten bisey olmaz :))
Kendi lokmasını sayıyor :D :D
Yok knk kilo verirsin 😂
Afiyet olsun canımız çekti ha
Afiyet bal olsun yavrum
Göz niye kırptın anlamadım. Kilo alırsın.
Komaya girme de
dalga koması :D
Hemen yakalim o kalorileri
önce bi sigara yakıyım ;)
sigara sonra yakilir önce değil 🧐
Almazsın sjsjwkwk
Şişko olcan
Yok yahu ncbcbcb
Qy canım cektii
Alırsın
şeker kilo yapar..
Normal
Ak bi zahmet
AlmaZsın
Almazsın birsey olmaz olmadan yesek ya
Diyabet bunu sevdi.
Sanki biraz 😅
evett
Çüss ayi bizi de yeseydin
https://www.youtube.com/watch?v=HvxBXUxfzhs
Güzel tarife benziyor
Yarasın ye boş ver
yok verirsin aksine
Bunlar yenmez mi bee
Feeder mı arıyorsun
o neymiş
Kilo almayı seviyorsun sandım
aynen 98 kiloyum
Seni eliyle besleyip bu konuda senş aşağılauacak kişi oluyor feeder yani ben :)
seks ;P
Bi de o aynen istiyorsan tanışırız
Almazsın 15 ne ki
yani az sanki
Almazsin
Almazsın