Sağlık Kalbım ağrıyor gibi nefes almakta biraz zorlanıyorum ve sol tarafım koltuk altına kadar baskı hıssedıyorum sizce ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl sankı boğazıma kadar o baskı var derin nefes alıp tutunca geçiyor nefes verdıkten sonra tekrar aynısı oluyor Kalbım ağrıyor gibi nefes almakta biraz zorlanıyorum ve sol tarafım koltuk altına kadar baskı hıssedıyorum sizce ne yapabilirim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
anonim454 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl panik yapıyorsun sadece beyin onu düşündükçe sürekli tekrarlıyor 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Bılmıyorum öylemı yoksa Bırsey mı var Yorumla anonim454 1 yıl hiç bir şey yok bak 2 gündür 2 saat uyudum fazla takmıyorum için rahatlasın diye söylüuotum Yorumla Soran 1 yıl Tesekurler ama ben bılmıyorum ıyı hısetmıyorım Yorumla anonim454 1 yıl kapalı alanda durma çık balkon falan varsa nefes al ver Yorumla Soran 1 yıl Yaptım uzandım şimdi batanıye yüzüme gelince boguluyor gibi oluyor Yorumla anonim454 1 yıl o zaman rahatlayana kadar battaniye örtme Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapıyorum çok teşekkür ederim Yorumla anonim454 1 yıl rica ederim dahada kötü hissedersen doktora görün ama kesin panik atak bu Yorumla Soran 1 yıl Ikı gündür öyle Yorumla anonim454 1 yıl çünkü sürekli düşünerek tekrar hatırlıyorsun şimdi yorumları bu şekilde doldurmayayım ben doktora başvur temiz hava al bol bol kapalı alandan çık Yorumla Soran 1 yıl Haklısın çok teşekkür ediyorum Yorumla anonim454 1 yıl Rica ederimm Yorumla
Sabırlı00 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Sakin davran panik yapma 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sakınım ama sankı boğazıma kadar o baskı var derin nefes alıp tutunca geçiyor nefes verdıkten sonra tekrar aynısı oluyor Yorumla Sabırlı00 1 yıl Bi doktora görünmelisin bence Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla Sabırlı00 1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
panik yapıyorsun sadece beyin onu düşündükçe sürekli tekrarlıyor
Bılmıyorum öylemı yoksa Bırsey mı var
hiç bir şey yok bak 2 gündür 2 saat uyudum fazla takmıyorum için rahatlasın diye söylüuotum
Tesekurler ama ben bılmıyorum ıyı hısetmıyorım
kapalı alanda durma çık balkon falan varsa nefes al ver
Yaptım uzandım şimdi batanıye yüzüme gelince boguluyor gibi oluyor
o zaman rahatlayana kadar battaniye örtme
Öyle yapıyorum çok teşekkür ederim
rica ederim dahada kötü hissedersen doktora görün ama kesin panik atak bu
Ikı gündür öyle
çünkü sürekli düşünerek tekrar hatırlıyorsun şimdi yorumları bu şekilde doldurmayayım ben doktora başvur temiz hava al bol bol kapalı alandan çık
Haklısın çok teşekkür ediyorum
Rica ederimm
Sakin davran panik yapma
Sakınım ama sankı boğazıma kadar o baskı var derin nefes alıp tutunca geçiyor nefes verdıkten sonra tekrar aynısı oluyor
Bi doktora görünmelisin bence
Çok teşekkür ederim
Rica ederim