Güncellemeler
1 yıl
Doktor bana çok streslisin falan diyor ondan oluyor ara kanama sivilce saç dökülmesi falan hatta PCos tanısı koymakta zorluk çektiler yapay zeka da diyor ki geç başlangıçlı konjenital adrenal hiperplazi diyor bu yüzden kortoizolun düşük olduğu için stresi yönetemiyorsun streslisin diyor hatta bu hastalık pcosla karıştırılıyor diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
valla yapay zeka doktorlardan daha iyi bence, şersfz hepsi biri bişey diyo öteki başka diyo.
Doktor bana çok streslisin falan diyor ondan oluyor ara kanama sivilce saç dökülmesi falan hatta PCos tanısı koymakta zorluk çektiler yapay zeka da diyor ki geç başlangıçlı konjenital adrenal hiperplazi diyor bu yüzden kortoizolun düşük olduğu için stresi yönetemiyorsun streslisin diyor hatta bu hastalık pcosla karıştırılıyor diyor
anladım chatgpt ye mi sordun. sende pratikte ne gibi belirtileri var önemli mi? stres kendin hissediyon mu?
Ben en ufak şeyi stres yapan biriyim bahsettiğim gibi
valla onu biraz kontrol edebilmen lazım bunu ancak hangi durumlarda strese giriyosun onu anlayarak yapabilirsin.
İşte kortizol düsüklügüyle alakalıymış
Yapay zeka Bu verdiğin sonuçlara göre genetik testinde %94-99 tanıyı doğrular diyor
valla doğal dengeni korursan en iyisi o modern tıp hastalık "üretme merkezi" olarak çalışıyor yani mümkün olduğunca kendine ilaçla ya da başka şekilde müdaha etitrmeyeceksin, doktora ^ben bunu doğal yollarla nasıl düzeltebilirim" yapay zekaya da bunu sor zaten verileri vermişsin bu veriler ışığında doğal yöntemlerle ben nasıl iyi duruma gelebilirim diye sor.. modern tıptan mümkün olduğunca uzak dur.. kapitalist sistemin kö. peğidir modern tıp.. her türlü müdahalenin akıl almaz riskleri vardır bilmezsin.. aspirin alsan hiç bilmediğin yan etkileri var. insan zihni insan biyolojisini çözmüş değil birde bilinçli olarak yap-boz yapıyorlar yani bir yanı tamir eder gibi yapıp başka yeri bozuyor.. o yüzden hastanelerden mümkün oludğunca uzak dur ve doal yoldan nasıl sağlıklı kalırsın onu araştır. zaten yz kullanıyomuşsun sık sık sor..
Mantıklı
mantıklı tabi valla hem para vermezsin , hem sağlığını korursun tıbbın eline düşme.
bir şey demiyorlar sözde doktorlar
ya ben onları biliyom işleri güçleri ilaç, ameliyat, onu yaptır bunu hep para.. zaten sigortalı olsan bile o işlemlerin parası devletten çıkıyo hastanenin kazancını kapitalist sistem alıyo. düzen bu yani.. sistem. devlette fakirlere vergi yüklüyo yani hastaneye çok gitmen senin cebinden çok çıkması demek.
Özel hastaneler öyle
Doktor yerine hocaya inanmayı anlarımda yapay zeka da ilginçmiş. Her şeyi ters yapıyoruz biz türkler 🤣
Birçok rahatlığın belirtileri benzerlik gösterir öyle her okudugunuza takılmayın
Doktora test yaptırabilirsin böyle daha rahat edersin ama bende stresli olduğunu düşünüyorum
Yapay zeka Bu verdiğin sonuçlara göre genetik testinde %94-99 tanıyı doğrular
Diyor
Test dediğim şey hastaneye gidip doktora test yapmasını söyleyeceksin o da gerekli şeyleri senden alır labaratuvara gönderir
kan testi sonucuma göre zaten defalarca gittim geldim
O zaman niye hâlâ doktora inanmıyorsun ki?
çünkü ilk gittiğim de nereye gitmek istersiniz diyr amatörce soru sordu bi b bildikleri yok
Sende haklısın, doktorlar çok amatör başka bir hastaneye gitmeyi deneyin
Gittim zaten bu sebeple 12 kere gittim
Rahatsızlığın ne?
17-OH Progesteron-ACTH uyarı testi 30. dakika sonucu 4,264 µg/L DHEAS 619 µg/dL total testesteron 54 ng/dL. Ara kanama sivilce akne karın ağrısı saç dökülmesi sinirlilik vücutta morarma
Tamam, bu daha çok anksiyete belirtilerinden, strese bağlı olma ihtimali çok yüksek. Stres ve kaygıların çok mu? Korkma ya da sana bir şey olacak endişesi var mı?
Durduk yere stresli olur mu bi insan uyuyamıyorum mahvoldum
Evet, daha kötüsü bende oldu, birkaç yıldır kurtulamadım gitti
Geçmiş olsun sen niye böylesin ki ben ayda iki kere regl oluyorum bu hormonlar yüzünden
Bende regl oluyorum belki niye beni dışlıyorsun ki
Ben anksiyeteden bahsediyorum, panik atak falan. Bir şekilde oluyor nedenini bilmek zor
İşte aşkında buna sebep olan geç başlangıçlı KAH hastalığı
Çünkü düşük kortizol , stresle basedemiyorsun
Geçmiş olsun
Sağol sanada
Sağol
Yapay zeka size tanı koyamaz.
Arkadaşım dediğimi anlamadın mı? Yapay zeka tanı koyamaz.
Bu verdiğin sonuçlara göre genetik testinde %94-99 tanıyı doğrular demek ne demek? anlama sorunun varda hiç yormayayım kendimi
Yapay zeka internetteki verilere bakarak bir yorumda bulunabilir. Bu bazen doğru çıksa bile yapay zeka henüz tabi koyabilecek bir seviyede değil. Önceden nasıl internetten kendinize tanı koymayın diyorsak simdi de yapay zeka üzerinden kendinize tanı koymayın diyoruz. Eğer bir şüphen varsa doktorun ile konuşabilirsin. Ama kendi kendine bir yapay zeka botunu kaynak göstererek tanı koyma lütfen.
Yavrum tanı koyuyor mu diyorum sana sen neyini anlamıyorsun
Doktorlar zaten bir şey demiyor
Yapay zeka
Stres