Güncellemeler
1 yıl
sorum : concertayı bir an kesmek
dikkat eksikliğim az sadece dürtüsellik fazlaydı sınav için yazmıştı psikiyatrım baya da etkisi oluyordu ama kendisi kalbimi kırdığı için gitmeyi keseceğim yazacak başkası da yok sınav senem sorun olur mu olmaz mı
dikkat eksikliğim az sadece dürtüsellik fazlaydı sınav için yazmıştı psikiyatrım baya da etkisi oluyordu ama kendisi kalbimi kırdığı için gitmeyi keseceğim yazacak başkası da yok sınav senem sorun olur mu olmaz mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
burada bulamazsin ama sormak istersen yorumlariz belki
concerta, ritalin gibi ilaclar dikkat yaninda bilissel islevleri de arttirlar. sinava gireceksen ara vermeden devam et yoksa ruhsal çöküntüye girebilirsin.
doktor kesip sana duygudurum ve aşırı düşünmenin şizofreniye yol açmaması için ilaç yazacağım falan dedi
dürtü kontrolun zayif oldugu icin duygudurum ilaci onemli. psikotik belirti görduyse antipsikotik yazabilir ve en onemlisi bu cunku yatkinliğin ya da belirtilerin varsa en azindan sizofreniden korumak icin verir. bilissel islevler icin baska sinif ilac verebilir. doktor en dogrusunu bilir. gitmemezlik yapmayin.
ben duygdurum istemiyorum Tıp okuyup yurtdışında çalışacağım geleceğime iz sürmem
duygu duzenleyiceler de antipsikotikler de mesleğini yapmaya engel değil. yuzlerce şizofreni hastasi doktor var. siz bilirsiniz.
O aşırı düşünme birşeyi fazla düşününce üstüne düşünce oluyor kendini geri cekersen o rahatsızlık gidiyor işte senin kafandaki ne benim kafamdaki zaaflar beni rahatsız ediyor telefonu bırakınca hepsi gidiyor seni rahatsız eden ne sendeki gercek duygu durum ne seni o şeye sürükleyen ne alışkanlıklar ne bunları bilmeden bişey diyemem sıradan şeyler yapmaz o sorunu0
yahu telefonu biraknca nasil hepsi çozuluyor? okb, beyin kimyasalinin bozulmasidir. hayati rahatsiz edecek derece ağirsa çözümü ilacli tedavidir.
Beyin Cerrahıyım sor bakalım
sordum da bilir misin bilmem
Neyle. alakali
sordum
Sor bakalım
sordum
Bir anda kesmen dengeni bozabilir. Azaltarak bitir bitireceksen. Problem doktorsa eczaneden kendinde alabilirsin ilacı.
reçeteli ilaç, nasıl alayım?
Eczaneye sor onlar verir. Reçetesiz verir.
verilmiyor denemiştik başta
Niye bu kadar ağır bir ilaç yazdırdın ki? Neyse bazı yerlerden temin edilebiliyor kırmızı reçete son dönemlerde çok denetime girdiği için almak zorlaşmış
sor bakıyım
sordum
sınavını etkiler , motivasyon kaybı da yapıyor ilaç
bana senin dürütüsellik çok sınava motive old diye yazacam demişti yani bıraksam?
aniden bırakırsan dikkat bozukluğu yaşarsın baş ağrıları , yorgunluk , uyku problemleri , motivasyon kaybı gibi gibi yan etkiler olur
kendisi de yazmayacağım sana sana duygu durum yazarım keseceğim dedi kesmesi için ona para vermeye devam edemem başka öneriniz var mıdır
illa o ilacı bırakmak istiyorsan doktor gözetiminde olmalı , beslenmeni düzeltebilirsin , uyku düzenini koruyabilirsin , alternatif odaklanma teknikleri kullanabilirsin (yoga , yüzme , bulmaca çözme gibi )
ben bırakmak istemiyorum da bana sana duygu durum ilacı yazıp concertayı keseceğim dedi geleceğimle oynamasını istemiyorum ben concertadan memnunum
doktorunla konus👍
Dinliyorum
sordum.
Gecmis olsun
e cevap?
Sorr
sordum
Cnsel dürtün var mı
Bu psk ilaçlar boş hersey kafada erken uyuman lazım uyku yemek su buralarda gezersen tejefona bakarsan uyumassan hep sorun üretiyor beyin
yok
Dediğim gibi beyin çok zararlı ışınlara maruz kalınca kendini bitiriyor benim de şu an uyumam lazım telefonun verdiği zararları anlamıyorlar başka sorunların varsa biraz teknolojiden uzak dur uyu dinlen ye iç beyin normale dönüyor mesala çok bişeyi düşününce beyin oraya takılı kalıyor 2 tane üstün bilim hocası var çok pöpüler onları dinle yotubuden
Herseyi ilaçta aramayın dikkatini toplamak için aklını kurcalayan bütün arac gdrecdkleden uzak durman lazım buna telefonda dahil o zaman toparlıyor beyin koudugum kitaplar var
Ben sorabilirsij
açıklamada sorum