ben diş hekimliği öğrencisi olacağım.
Ulan bre cahiller bende doktorum sonuna kadar doktor olduğumu söyleyecem.
Hekim ünvanını tersten mi okuyorsunuz?
ben diş hekimliği öğrencisi olacağım.
Ulan bre cahiller bende doktorum sonuna kadar doktor olduğumu söyleyecem.
Hekim ünvanını tersten mi okuyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tıp okuyorum da açıklamadan bir şey anlamadım.
Sonuna kadar doktorum sonuna kadar hekimim. Bazı cahil tıpçılar bizim doktor olmadığımızı söylüyorlar canım ya hala gülüyorum
Onu diyenler genelde tıpçı olmuyor, biz diş hekimliği fakültesini kardeş fakülte olarak görürüz.
Ekşi sözlük
Şu cahilce başlığı açanlar tıpçılar. Şu entriyi gördüm. Deli oldum ya. Göz doktoru da doktor değil o zaman. Gözle ilgileniyor çünkü
Ekşi sözlük şu an insanları doktorlara düşman etme platformu olarak çalışıyor o yüzden orada doktorum diyen kimseye inanmamak lazım, doktormuş gibi başlık açıp insanları kışkırtıyorlar.
Açılan entryde şu var.
Diş hekimlerinin doktorlara meslektaşım demesi.
Yaaaaaaniiiiiii çıldırıyorum yaaaa. Bu kadar cahilce bu kadar akıl yoksunu başlığı kim açmış olabilir ve altına doktorlar neden bu kadar destek vermişlerrr. Delirecem yaaaa
Tanı koyma ve ilaç yazma yetkisi verilen herkes hekimdir ama bazı kişiler meslektaş olarak görmeyebilir çünkü meslektaş olarak görmemek ile hekim olarak görmemek aynı şey değil bu kişinin meslektaş tanımı ile alakalı bir durum. Sizi acile koyup pratisyen hekim olarak çalıştıramazlar, bunu diyen kişilerin de meslektaş algısı aynı sıfata sahip olmak değil aynı işi yapıyor olmaksa meslektaş olarak görmeyebilir.
Bizim fakülte bu sene yol geçen hanına döndü. Bütün sağlık fakülteleri sınav haftası tıpa geliyor ve bize yemek kalmıyor, kütüphanede yer kalmıyor. Sınıf grubunda bu durum konuşuldu ve herkes diş hekimliği hariç gelmemeleri için yönetimle konuşsak falan dedi. Hekim sendikalarının gruplarını takip ediyorum konuşulan her şey hekim ve diş hekimi için ortak konuşuluyor hiçbir ayrım yok. Hatta asgari maaş konusunda diş hekimliğinin 4. sınıf öğrencileri de asgari almalı onlar 4. sınıfta da çalışıyor ve malzemeleri kendileri alıyorlar diye konuşuluyordu.
Tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültesi kardeş fakültelerdir, berabar hak arıyoruz. Bunu istemeyen kişiler aramızı bozmaya çalışıyor olay bundan ibaret.
İyi konuştunuz hocam
Tip fakültesini 2. Yilda bırakıp tekrar sinava girdim
Neden
Cok zordu
Siralamam iyi diye yazmistim. Sonra keske muhendislik yazsaydim benlik değilmiş dedim maalesef
taştaşlarına beton yetmez hocam haklısın