Hpv mi cilt lezyonu mu?

2 aydır geçmeyen bir sivilce gibi birsey vardı genital bölgemle makat arasındaki derimde. Hastaneye gittim kadin doğuma cnsl temasin oldu mu dedi doktor evet dedim bana sormadan direkt yaktı. Sonra bu ne dedim virüs dedi. Ben baya korktum ne virusu onu bile bilmiyordum. Ne yapacağım dedim bir daha cikarsa gel yakariz dedi cikabilirsin dedi. Bide sigile benzettim demesi 70 yasinda doktor 🤦‍♀️. Tabi ben bayağı korktum. Günlerce uyuyamadim. Vjinamda her yerde birseyler görmeye basladim Psikoljim bozuldu. Sonra baska kadin doktora gittim. Dedi ben su an birsey görmüyorum sigil olsa 2 aydir yayilirdi o dedi. Sana sormadan nasil yakar madem virus neden örnek almamis dedi. Dedi o söylediğin şeyler vjinanin kendi yapısında olan şeyler birsey yok sende dedi düşünme boş ver dedi. Sonra icim rahat etmedi baska doktora gittim makat kismindaki yeri falan bir daha gösterdim. Dedi siğil degil bu cilt lezyonu dedi sigil karnabahara benzer dedi. Cildiyeye git dedi hpv degil bu dedi. Psikiljim bozuldu yahu. Korkumdan ilk doz aşimi oldum bagisiklik icin ne bulduysam yiyorum
Hpv mi cilt lezyonu mu?