Uyuşturucu kullananlarin sonu ne olur? Ölür deneyin ölmüyorlarda
Kardeşim 2018 den beri içiyor, kaynağı belli olmayan paralar, hala evli olmalar. Sonları ne oluyor genellikle böyle itlerin?
Uyuşturucu kullananlarin sonu ne olur? Ölür deneyin ölmüyorlarda
Kardeşim 2018 den beri içiyor, kaynağı belli olmayan paralar, hala evli olmalar. Sonları ne oluyor genellikle böyle itlerin?
Kullandığı uyuşturucunun ne olduğu da çok önemli ama sonuçta ve diğer insanlardan çok erken oluyorlar gerek vücutlarına verdikleri kalıcı büyük hasarlardan gerek bunu temin edebilmek için girdikleri b k çukurunda başına gelenlerden ama asıl uzulunmesi gereken kişiler onların aileleri
O içtiği için hiçbir şey umrunda değil ama ailesi sürekli onun tedirginliği korkusu ile yaşıyor ölsün istiyor ama ölecek diye de korkuyor
Sonu depresyon ve boşluk
Belirli bir sonları yok. Kimileri iyileşir kimileri de böyle devam eder. Geçenlerde duymuştum uyuşturucu kullanan bir beyefendi iyileşip sonra arkadaş çevresi yüzünden yeniden başlamış diye...
Sonu kötü olur
Cevap
5Cevap
Hayatı maf olur ileride ya hapise girer ya başını belaya sokar
Anlattım ya hapise girer parası bitince sana sataşır ve bir çok sorun
Beyin ölümü uyuşturucu yüksek zvk patlaması yapar beyin noronları ölür erir
Kaç yıldır kullandığına bağlı yaş ilerledikçe beyin bilinç gider aşırı depomin sagılatır o madde noronları eritir yakar
İyice batınca karısını satar
Ozman satıcı o
Fark ettim
Bir kosede ruhu çıkmış bulunuyorlar
Ölümün ne zaman geleceğini bilemeyiz ama hayatı olmayan insanlar genel de yaşayamazlar uzun zaman
Daha ölmediler mi onlar 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?