Devlet hastanelerinin rezilliği, bir yorum yapar mısınız?

Dün devlet hastanesine gittim muayene için. bide çağrı merkezinde çalıştığım için rapor alacaktım yatıp dinlenmem gerekiyordu acil servise 2 tane banko koymuşlar 2 tane doktor koymuşlar oraya, boğaza bakıp ilaç yazdı. Doktor bey ayakta duramıyorum bana rapor da yazar mısınız dedim. Rapor yazamam dedi. Ama ben çağrı merkezinde çalışıyorum en azından bugünlük verin dinleneyim dedim. Çok kötüysen git orada iğne ol rapor yazamam dedi. Ben de gıcık oldum hasta hakları birimine gittim durumu anlatırken beni dinleyen bayan dedi ki hekim uygun görmediyse vermez rapor dedi. Napim bu halde işe mi gideyim ayakta duramıyorum dedim. Aynı şeyi tekrarladı durdu. İsterseniz hekim için şikayet oluşturayım dedi tamam dedim. Sonra içeri bi kadın girdi agrasif bi şekilde noluyor burada dedi. Hanımefendi bi şikayetiniz varsa orada formlar var onu doldurur musun buradaki personeli meşgul etme dedi. Zaten zor konuşuyorum. Doktorlarınız insanlara köpek gibi davranmazsa ben de şikayete gelmem durumumu anlatıyorum ben dedim. Sen bi doktora nasıl köpek dersin diye avazı çıktığı kadar bağırdı. Seni de şikayet edicem dedim. Sen beni tehdit mi ediyorsun asıl ben seni şikayet edeyim de gör hadi bakalım dedi. Güvenliğe bağırdı şu kadını dışarı çıkarın kimlik bilgilerini de alın kim kimi şikayet ediyor görücez dedi. Sonra muhatap olmadım çıktım gittim. Sizce bu kadın benimle uğraşır mı? Cimere falan şikayet etmeli miydim?

Devlet hastanelerinin rezilliği, bir yorum yapar mısınız?