HEMŞİREYİ NASIL ŞİKAYET EDERİM?

Ben askeri personelim görevimin esnasında geçirdiğim bir talihsiz kaza sonucu ayağıma platin takıldı belirli bir süre geçtikten sonra platinleri aldırmak için hastaneye yattım yatışı yapan hemşire damar yolumu açtıktan sonra kan sulandırıcı iğneyi yaparken refakatçi arkadaşım kafasını çevirdi ( ben bakmıyım kan, iğne beni tutuyor dedi) bunu söylemesinin üstüne hemşire ÇIK HEMEN DIŞARI ÇIK BİRDE SENİNLE UĞRAŞAMAM ZATEN TEK KİŞİYİM BAYILIRSIN EDERSİN BAKAMAM dedi ve ısrarla çık diyorum sana diyerek sesini yükselti üslubu çok kötüydü sanki hastaneden kovarcasına refakatçi arkadaşıma sesini yükseltmeye devam etti bende neden bu kadar sinirli olduğunu sordum ve daha kibar olmasını uygun bir dilde söyledim ama aldığım cevap çok daha kötüydü ben 30 yıllık memurum sen kötü muamele görmemişsin dedi…. Arkadaşlar kimse hastaneye keyfinden yatmıyor ameliyat öncesi endişesi bir süre karmaşaya karşı birde sağlık çalışanlarının bu tavırları iyice moralimizi bozuyor ben bu hanımefendiyi şikayet etmek istiyorum hasta haklarına şikayet etsem en fazla uyarırlar o yüzden nereye şikayet edebilirim?

HEMŞİREYİ NASIL ŞİKAYET EDERİM?