sana bı karişim solıcem arkadaşim dene derım çok iyidir hatta araştıra bılırsın bıle ilk olarak
1, eczaneden gliserin alıcan
2. yarım lımon sikican
bunları guzelcene kariştir bır gun beklet daha sonrasında
kullanmadıgın bır parfum şişesı gıbı puskurtme olsun yeter ellerını yıka sonra her gun ama bır defa sabah kalktıgında temız ele sık ve ellerıne sur
sonuç:hem elının tenıne , hem tırnaklarının kırılmasına , hemde tırnak etlerıne çok ama çok ıyı gelır ben hep kullanırım saygılarımla
şimdıden geçmiş olsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlarr🤩
Elleriniz soğuktan kızarıp çatlıyorsa kış etkisini tamamen göstermeye başlamadan önleminizi almanız gerekiyor. Sizinle aynı derdi paylaşan biri olarak nemlendirici kremlerin bu konuda yetersiz kaldığını ben de söyleyebilirim, kesinlikle haklısınız.
Ellerin gün boyu nemini koruması ve yumuşacık kalması için yapmamız gereken bakım, nemlendiriciden çok kullandığımız sabunla başlıyor aslında. Bu yüzden içeriği temiz, ellerinizi bebek gibi yumuşacık yapacak ve bunları yaparken de hem banyonuzu hem ellerinizi mis gibi kokutacak bir öneriyle geldim bugün.
Soğuk Havalarda Savon De Royal Pearl Serisi Her Zaman Ellerimin Yanında😍

Savon De Royal Pearl Serisi Alkol ve paraben içermeyen formülüyle el hijyeni ve bakımının en temiz halini sunan Savon De Royal Pearl Serisi, 4 farklı aromatik kokusuyla ilk anda bile koku şöleni yaratıyor banyonuzda.🤩 Cildin doğal pH'ı ile uyumlu olduğu için ellerinizin gün boyu yumuşacık kalmasını sağlayan Savon De Royal Pearl Serisi'nin kendine hayran bırakan diğer özelliklerini koku çeşitlerinden bahsederken anlatacağım. Okumaya devam edin.😍

Savon De Royal Baroque Pearl Serinin 'şık ve zarif' temasını yansıtan Baroque Pearl, tasarımıyla hayranlık uyandırırken tatlı meyve kokularının birleşiminden oluşan aromasıyla birlikte de cildinizin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor.🤩

Savon De Royal Black Pearl Black Pearl, meyve ve çiçek kokularının buluştuğu aromasıyla size keyifli dakikalar yaşatırken banyonuza da sofistike bir görünüm kazandırıyor.🥰

Savon De Royal Eden's Pearl Zencefil ve beyaz yasemin kokularıyla sizi Uzakdoğu esintileriyle buluşturacak Eden's Pearl, tasarımı ve kokusuyla serinin şık ve aromatik havasını tam anlamıyla yansıtmayı başarıyor.😍

Savon De Royal White Pearl Savon De Royal Pearl Serisi'nin zarif şişeleri, kokusuyla içimizi açacak narin müge çiçeği ve tatlı mandalinayla White Pearl'de buluşmuş. Alt notalarındaki misk ve vanilya esintileriyle sizi aromatik bir yolculuğa çıkaran White Pearl, aynı zamanda ellerinizin hem yumuşacık olmasını hem de harika kokmasını sağlıyor.🤩
Ellerinizi soğuk havanın yıpratıcı etkisinden korumak istiyorsanız Savon De Royal Pearl Serisi'ni rahatlıkla tercih edebilir ve tüm kışı ellerinizi düşünmeden rahatlıkla geçirebilirsiniz.💜10 Yorumla
+1 yılBende de aynısı vardı biliyo musun bir tek sağ elim bakıyorum hiçbi şey yokken çatlak yerlerde kanama oluyordu. çok fena bir şey. doktora gittim kan değerlerim iyi çıktı kansızlığım yokmuş neden olduğunu bende çözemedim soğuklar geçti burada çok şükür ellerim şu an iyi. umarım seninki de hemen geçer. iyi gelen bir şey olursa denemek isterim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHm geçmiş olsun canim bnde çözüm yolu buldun diye sevinecektim tam :) gitmedim ben doktora iki elimde çatliyor arada kanıyor birde kuru çoğu zaman soguklarda oluyor bakalmm etkili yöntem olursa sende uygula :) ;)
aynen bendede oluyor her gün bayağı krem sürüyorum ama geçmiyor benimde teyzem gece yatmadan önce limon sür sabaha yumuşacık olur demişti bugün deneyeceğim bende
05 Yorumla
Soran+1 yılHm iyi gelir umarim ama önce zeytinyağı sür bir saate yakin beklet yumusatsin üstüne limon damlar yakiyor beklet 10dk falan yka duru suyla nemlendrci sür yattt bugün öyle yaptim benn :))
Soran+1 yılAynen yap ellerim yumusadi limonda mikrobu kırıyor biraz yara olmuştu üstü kurulkta o da hemen geçmez zatennn sıcak tutmak gerek ;)
Soran+1 yılRica ederim canim umarim etkili olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. nemlendırıcı kreme bır kac damla zeytınyagı ve bır kac damla lımon sık oyle sur farkı goreceksın dermatolog arkadasım ablama onermıstı faydasını gordu
02 Yorumla
Soran+1 yılOo çok teşekkür ederim farklı denerim :)
+1 yılexcipial lipo var ben onu kullaniyorum. çok etkilidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHm nerden alabilirim canimm krem mii
- +1 yıl
İlac ste krem gibi yagli bisey. Eczaneden
Soran+1 yılHm TM canim tesekkürler
+1 yılAynı sorun bende de var. Yatarken ve kalkınca Nemlendirici sürüyorum. SırAdan bir Nemlendirici değil. El çatlakları için satılan kremler var. Onlardan bir tanesi senin için yararlı olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvde nemlendirici krem var farklı cözümler var mi diyee evde uygulaycgim
- +1 yıl
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi normal kreme çok az zeytin yağı katabilirsin. Böylece ellerin kurumaz.
Soran+1 yılHm aynen teşekkürler :)
Sağlık konusunda 431 cevap paylaştı. Nemlendirici krem kullan..! ve her sabah bir kaşık pekmez ye...
00 YorumlaÖnerim Ellerini Sıcak tutman ve Bol bol (Sıvı ;Sabunla) Ellerini Yıkaman + Olarak Arko Krem veya Yağlı krem kullanman
07 Yorumla
Soran+1 yılHm gzell teşekkür ederim
- +1 yıl
Sıvı sabundan cok daha beter yapar. El su içinde ne kadar cok durursa o kadar cok zarar görür
Soran+1 yılHic sabun kullanmadim bugün direk suyla yıkayip yumuşak pecetyle kuruladimm @Beyzaa0006
- +1 yıl
Cok suyun Altın'da tutma birde herhangi bir nemlendiriciyle de nemlendirebilirsin o kadar büyük sorun değil aynı olay bende de var bende Kansızm ama soğuğa alerjim olduğu için direk tüm vücudumda yaşıyorum çatlamayı. O Yüzden düzenli bir şekilde nemlendirmem gerekli. Bir sıkıntı olmuyo. Dediğim gibi sende düzenli bir şekilde Nemlendirici bir daha çatlama yaşamazsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim sagol canim anladim geçmiş olsun:) @Beyzaa0006
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Elma sirkesi dene birebir ayrıyetten kokusundan şikayet edip kullanmak istemezsen neutrogena el kremi kullan yogun formüllü olan iyi geliyo :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok kokusu ö. değil faydasi olsunda :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim insalh cnmm :)
Zeytin yağı ve limon dışında da bol bol sıvı tüketimi yapmalısınız ciltte kuruluk bu yüzden bile olabiliyor bol bol su tüketin.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılYağ sürebilirsin veya ellerini zeytinyağlı suda beklet sonra nemlendirici krem sür. Eldiveni de unutma sakın 😌
00 Yorumla Elini sıcak sudan soğuk suya koymayan birini bul :)
09 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir varsa gönder ;) :)
Soran+1 yılGece gece kasınma sizi sayiyla mi veriyorlar ya karsında kz var edepli ol sende haklsin herkes kendine yakısanı yaparr demii
Soran+1 yılAsagadki ergen dediğim çocuğa yazacktim k. bkmaa kardeş :)) sinir oldummm
Soran+1 yılAşagidakii
Soran+1 yılYok ya niye kziyorsunn
+1 yılNorveçli balikcilarin neutraginasindan kullan cok faydali
02 Yorumla
Soran+1 yılO neymiş yeni duyuyorum :)
- +1 yıl
neutrogena diye yaziliyor ya nemledirici krem a1001 de var 150 gr 6.95
Vazelin müthiş çözüm. Bir günde faydası oldu çatlaklara
03 Yorumla
Soran+1 yılGecen sürdümm
Soran+1 yılMaalseff :/
+1 yılKrem sür. En olmadı git bir bakkaldan arko krem ya da vazelin al yani çok basit.
09 Yorumla
Soran+1 yılBasitte kremin faydasi olmuyor dedim yaa
- +1 yıl
ikisini karıştır :D
Soran+1 yılHıhı olur :))
- +1 yıl
Ya bu soruyu bir insan neden gizliden sorar :D
Soran+1 yılGizli olunacak bir soru değil de ack olsam napicaksinnn :)
- +1 yıl
Yapardık bir şeyler :D
Soran+1 yılTM suss sacmalysun
- +1 yıl
Ya kızım açık olan onca kız var gidip gizlide ki sana mı yavşicam. Eğleniyorum. :D Hadi eyvallah.
Soran+1 yılLunapark az ötedee...:)
Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dışarıda sürekli eldiven giyin ve nemlendirici bir krem sürün.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen yapucam teşekkür ederimm
nemlendirici krem sur gece ve ameliyat eldivenleri var ya onlardan tak uyu
03 Yorumla
Soran+1 yılHIM bunu ilk defa duyuyorum zeytinyağı sürüp domtr eldiveni taksam olur mu acaba?
Soran+1 yılDoktor
Ellerini sicak sudan aniden soguk suya sokma usutmemeye calis ve sık sık krem sur
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılSoğuk için krem sür sürekli yanında krem taşı kanszlık içinde domates ye ve şalgam felan iç + kan ilacı iç
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen nemlendirici taşımak şart hemen kuruyor ellerin kan ilaci icemem :/
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılModem almazz zaten kan görmeye dayanamyrum doğal yollarla iyi pekmez şalgam gibi :)
Soran+1 yılMidem :)
- +1 yıl
Hııı wifi yok mu :) wifi kabul eder belki hahahahah :)
Soran+1 yılSendemii adam gbi konuşacak kimse yok muuu insanca yardim istedikk
- +1 yıl
Yaaa söyledik yaa :)
+1 yılarko nem sür çok fazlada yıkama elini soğuk havalarda.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bulask yikiyorum mecbur belli oradaki kimysallardandr
- +1 yıl
eldiven kullanmanı tavsiye ederim geçmiş olsun.
Soran+1 yılHm tesekkürler
bence bir doktora görün bilmedigin bir sorun olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeselkrler sanmiyorum geçer yaa
+1 yılEldiven takmadıkça fayda gormessiniz hanfendi. Bnmde elleyim çatlamıstı çok usumustım😁
05 Yorumla
Soran+1 yıl:) TM takarm artkk :)
- +1 yıl
Nemlendiriyordum krem filan duzeliyordu az bişey kalıyprdu ole cstlak kuruluk. Sogugu gprumce tekrar basa donuyordu 3 hafta filan surdu. Altı ustu bir arko krem yetiyor ama işte koruman lazım elleri hoyyyyt😁
Soran+1 yılEvde is bulaskk :/ nazil korucan dsarsı soğuk eldiven takma aklına geldikçe krem sür hoyyyttttt :D
- +1 yıl
Hoooyt hoyyt 😁 iyigclr😁
Soran+1 yılSanadaa :)
Kansizliktan elin catlamaz sogukdan catlar onuda eldiven giy vazalin filan sur
01 Yorumla
Soran+1 yılHm Peki teşekkürler :)
Hepsi hikaye hemen bakkala git bitane vazelin al. sabaha kadar düzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHm tesekkürler
Herşeyden önce biraz beslenmeye dikkat et derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunla neden alakali ki
C vıtamını bol bol tuket
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Eldivensiz dışarı çıkma krem sür
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
nem tutucu kremleri dene
02 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin var mi isim?
+1 yılDove vucut nemlendiricisini kullan. Işe yarıyor
00 Yorumla
+1 yılpekmez ye ve eline sür
05 Yorumla
Soran+1 yılElime sürüyüm?
- +1 yıl
evet akıllı bıdık :D
Soran+1 yılBıdık ne yas
- +1 yıl
2004 yılında yapılan ödüllü filmde bir adam sevdigi kız için söylemişti :)
Soran+1 yılAnladimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol nemlendirici sür ve eldiven takip yat
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm teşekkür ederim :)
Yağsız nemlendirici krem kullan
00 Yorumlakaliteli nemlendirici kullan
01 Yorumla
Soran+1 yılPKI tesekkürler
+1 yılcerave kullanıyorum iyi geliyor
00 Yorumla
+1 yılnemlendirici krem kullan ellerini soğuktan koru
00 YorumlaVazelin tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılHm teşekkürler canım
+1 yılAhahahaaaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılKomik mii
- +1 yıl
Asdafadaadsadada
Soran+1 yılErgen :))
- +1 yıl
Geçmiş olsun cano :)) zaaa xD xD xD
Zeytinyağı dene.
04 Yorumla
Soran+1 yılAksam yaterken sürmeyi düşünüyorum :)
Soran+1 yılTM tamam :)) teşekkür ederim :* :)
+1 yılKrem sur
00 Yorumlakrem sür hayatım
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok faydasi olmuyor geri catliyor
Soran+1 yılPki teşekkürler :)
creme
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne :)
+1 yılKansızlık ne alaka?
00 Yorumla
+1 yılel kremi
00 Yorumla