Sağlık Geceniz nasıl geçiyor? Anlatsaniza? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ağrıdan ölcemm Güncellemeler1 yıl Maaalum dönem maalesef Geceniz nasıl geçiyor? Anlatsaniza? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. İyi be aynı bir şeyler atıştırıyorum. Normalde pek bir şey yemem ama canım istiyor işte. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. geçmiyor. 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Sağlık konusunda 876 cevap paylaştı. Biraz sıkıcı ve monoton, neyiniz var geçmiş olsun...🙏 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nolcak aynı işte oğlum koltukta uyuya kaldı ayaklarıda benim kucağımda geldi kaldır yatağına götür 2 1 Yorumla ata_00 1 yıl Ozenilecek cinsten aile hayati yani Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 409 cevap paylaştı. Mışıl mışıl uyudum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yol yorgunluğu hâkim hâlâ yorgunum 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 543 cevap paylaştı. herkes hasta iğne vurdurmlisin o çok iyi geliyor 1 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Sağlık konusunda 697 cevap paylaştı. Geçmiş olsun hayırdır 1 0 Yorumla
kavrukoglan Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Uzanıyorum, öyle yalnız geçiyor ya sen 1 7 Yorumla kavrukoglan 1 yıl Sen bu süreci yalnız atlatmaktan mı hoşlanıyorsun Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Mecburen Yorumla kavrukoglan 1 yıl Çalışıyor musuns en Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Evet Yorumla kavrukoglan 1 yıl Nedir mesleğin Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Mühendisim Yorumla kavrukoglan 1 yıl Biraz karnını sıcak tutmayı isterdim Yorumla
mugggllleee Takip Et Xper 1 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hastayım ya 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İzmirli kızlar ge... berse de acımam 0 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ay mahvolduk şu an İzmirli kızlar olarak tüh 😃
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İyi be aynı bir şeyler atıştırıyorum. Normalde pek bir şey yemem ama canım istiyor işte.
geçmiyor.
Biraz sıkıcı ve monoton, neyiniz var geçmiş olsun...🙏
Nolcak aynı işte oğlum koltukta uyuya kaldı ayaklarıda benim kucağımda geldi kaldır yatağına götür
Ozenilecek cinsten aile hayati yani
Mışıl mışıl uyudum
Yol yorgunluğu hâkim hâlâ yorgunum
herkes hasta iğne vurdurmlisin o çok iyi geliyor
Geçmiş olsun hayırdır
Uzanıyorum, öyle yalnız geçiyor ya sen
Sen bu süreci yalnız atlatmaktan mı hoşlanıyorsun
Mecburen
Çalışıyor musuns en
Evet
Nedir mesleğin
Mühendisim