Antidepresan kabusum oldu?

Arkadaşlar selam ben bundan tam bir sene önce tek doz misol aldım o gece uyudum ve uykudan iki gibi atak ile uyandım o güne kadar hiç birseyim yoktu o günden sonra hayatım mahvoldu gece beni nabız 170 el uyandırdı bas dınmesi ateş basması bilinç kaybı ile oturma odasına atmışım kendimi eşim tansıyon sanıp peynir vermiş yok kendime gelemedim titreme iç sıkıntısı çarpıntı üşüme yanma hepsi aynı andaydı acile gıttık, parol şekerli su vs taktılar ama titreme ve diğer etkiler yüzde otuz denecek kadar ancak azaldı sonra eve geldim ıkı gün hiç uyumadım ve uykumda gelmedi aynen tıtreeme ve üşüme yanma sıkıntı devam etti. Erenköy acile gittik bana sen kaygılanmışsın deyip tek doz alprozam içirdiler iyide hiç daha önce böyle bırseyım yoktu bir döngüye girdim resmen bitmiyordu etkiler bol su iç üç güne ilacın etkisinde geçer dediler sekiz ay sürdü. yarım saat beklettiler bir kere kusma geldi ama kızamadım sonra on kişiden dayak yemiş gibi uyumuşum kalktım çok ağır etkiler geçti ama aşırı kaygı ve sıkıntı kaldı ondan sonraki aylar uykusuzluklarım korku panik bunalma hep devam etti doçent doktora erenköye gittim ben 32 yadında işi gücü olan iyi yaşantısı olan ve sorunu olmayan bir insanım inanın yaşadıklarıma şok oldum. 13 seans terapi aldım ilaçların bana alerji tapabilecegını söyleyerek ilaç yazmadı ve terapiye gonderdı. Sonra kendi kendime düzelmeye çalıştım. Çabaladım zor olsada toparladım tam bir sene olacak subatta hala ne yaşadığımı bıkmıyorum. Ne olduğunu doçentinden tut psikoloğuna kadar Kimse anlamadı. Su an otobüslerde vs uzun yolculukta bunalıyorum. Uzun süredır benı sıkan şeyler gıyemıyorum. Katlanamıyorum soruna ve insanlara. Ne ilaç kullandım ne birsey o somatik etkiler geçti şükür ama bir senemi aldı. Halada bunlara dikkat ediyorum. Ne krızıne gırdım neden sekiz ay bir sene sürdü beynım ne yaşadı. Yani bilen varsa benı aydınlatsın lütfen

Antidepresan kabusum oldu?