32 yaşındayım yılardır depresyon, kaygı, panik bozukluk, takıntı vs sorunlarla uğraşıyorum. Çalışamıyorum, evlilik yapamıyorum bu yüzden ve sürekli sıkıntı hali mutsuzluk huzursuzluk panik endişe vs hayatımı yaşayamıyorum. Sürekli depresifim hep yatıp uyumak istiyorum gücüm yok bacaklarda derman yok, istek arzu yok vs halsizlik var. İlaç kulandım ama yatıştırıyor geçici hep. Kalıcı çare istiyorum. Bunun altına bipolar, otizm ve dehb den şüphe ediyorum ve musallat nazarda olabilir çünkü sürekli her şeyi erteliyorum bişey yapamıyorum ve hep yalnız kalmak istiyorum kalabalıkta huzursuz oluyorum başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor vs.
Bildiğiniz Allah rızası için ehil bir hoca var mı ben tamamen düzelmek istiyorum artık çok yoruldum valla ölmek için dua ediyorum o derece. Ayrıca sürekli dua ediyorum iyi olmak için ve 5 vakit namaz kılarım ama değişen bişey yok hayatımda. Lütfen iyi bir hoca gösterin bana ve çaresi varsa kesin söyleyin. İlaç mı içeyim napım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben 18 yaşındayım bende aynı şeyleri yaşıyorum
Kalabalık ortama girince basım agriyo ordan uzaklasmak istiyorum
Panik atak anksiyete bozukluğu var bende
Her seyden korkuyorum bir saat sonra ne olucak gelecekte beni ne bekliyo islerim yoluna gider mi
Ya biri bana böyle yaparsa
Ya mutlu olamazsqm
Bu dusunceler beni mahfetti ozelliklede kafami susturamiyorum
Gece en erken ikide uyuyorum
Psikiyatriye yeni yeni gittim bir ay oldu antidepresan kullanali
Sadece günümü kurtariyo on iki saat sonra tekrra ayni hale dönüyorum
Daha çok gencim
İstemiyorum artık yeter
Aynı ben. Sürekli düşünce hali sürekli düşünüyorum durmuyor zihnim kafayı yiyecektim. Bırakmak istedim 3 hafta dayandım ama olmuyor valla benim yerimde başka biri olsa dayanamaz ben 10 senedir böyleyim. Aslında bu kadar olmamı ilaçlar yaptı. Bilseydim hiç bulaşmazdm
Neden böyle dedin ben yeni başladım
İlaçlar hassas hale getirdi vücudumu bozdu ama ben hep ani bıraktım bu yüzden oldu. Sen sakın aniden bırakma
Bende şey var
Bugün ilac icmezsem korkudan panikten ölcekmisim sanki
Birde ilaca çok bağlandım
Birakirsam ne yaparım ne ederim düşüncesinden çıkamıyorum
İyi geliyor mu ilacın adı ne
Selectra
Sadece günümü kurtariyo
Gece zorlanıyorum
Yedi yirmi dört ağlıyorum
Çok zor
Hergün içiyorsan sürekli devam etmesi lazım ilginç geldi. İçtiğinde nasılsın memnun msn belirtileri geçiriyor mu
Hissizleştim bir şeylerin farkında değilim
Algılama sorunu yaşıyorum
Kullansan dert kullanmadan dert. İzzet Güllü'yü izle düzlmeye başla bn ilaçsız çok zor
O ney dizi mi
Hayır psikolog YouTube da videoları var çok kişi kurtulmuş videoları ile sende izle
Sen sadece çözüm arıyosun musallat ve nazar olduğunu düşünmüyorum ben de öyleyim çünkü. Düşüncelerin değişmedikçe bakış açın, düzelme olmayacak. Mutsuzluğun kaynağını sen bilmelisin
Sürekli düşünce ve sıkıntı hali her an her saat düşünce engel olamıyorum sinir oluyorum vs çok kötü oldum ilaç içince sakinledim ama çözüm bulmak istiyorum
Kendin çabalamadan geçmiyor ilaç duguları bastırır sorunun ne olduğunu sen biliyosun çözümde sende olmalı yoksa hoca felan hikaye Gitsen ne olmasını umut ediyosun..
Musallat nazar ise tamamen geçer diye ümit ediyorum. Ama kendim hiçbişey yapmıyorum ki inan çok istiyorum ama olmuyor harekete geçemiyorm
Evet dediğin gibiyse eğer geçer. Ama sen zaten umuttasın sihirli bişeyler olmasını bekler gibi halin var. Ama aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklememek lazım. İstemekle olmaz. Bende ilacı bırakmaya çalışıyorum zararlı olduğu için bir işe yaradığı yok plasebo etkisi veriyor onlar.
Bende etki ediyor tamamen olmasada etki ediyor. Kullanmasam ayvayı yerim
Ben etki etmiyor demedim bende kullanınca daha iyiyim ama bırakınca etkisi geçiyorya onu diyorum ben bırakmak için içiyormul gibi davrancam plasebo etkisi olsun😁
Onu başarabilirsen banada söyle ama benim plasebo etkisi değil çünkü vücuttaki değişimi fark ediyorum
Seninki ağır ve yıllardır öylesin benim farklı sen yıllardır geçirenenişssin sonu hayır olsun
Evet kronik. Sağol
Bilim varken ÖRÜMCEK KAFALI YOBAZ HOCA peşinden koşmak tercih senin