Bence sınırdadır ya stresten bile anlık şeker yükselir zaten ilaç veriyolar babannem de bile var yaşlılara bişey olmuyor da gençler de daha avantajlı sağlıklı beslen sadece şeker yiyebilirsin babannem tatlı yiyor
Benimki insülin direncine bağlığdı doktor ilaç tedavisine başladı şeker hastalığını hissetmiyordum etkilerini yaşamadım ama vücudum çok kötüydü ilaç kullanmak istemedim 18 yaşındaydım yediklerime çok dikkat ettim her gün spor yaptım doktora gittiğimde hastalığımın kalmadığı söylendi gerisini bilmiyorum
Hastalığın kalmadığı gii durum söz konusu değil çünkü diyabet 2nin bir tedavisi yok. Ama düzgün diyet ve sporla ilaçları kullanmadan yaşamak mümkün. Ama diyelimki glisemik endeksi yüksek bir gıda tükettiğimizde yine kan şeker bizim normal seviyeye çok aşırı uzun sürüyor.
Şöyle yaralarım iyileşmiyordu bağışıklık sistemim yok gibi birşeydi sürekli hasta ve yorgundum açlık krizleri yaşamıyordum ama yedikten sonra biraz kötü oluyordum en kötüsü sürekli yorgunluk hissi yaşamaktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence sınırdadır ya stresten bile anlık şeker yükselir zaten ilaç veriyolar babannem de bile var yaşlılara bişey olmuyor da gençler de daha avantajlı sağlıklı beslen sadece şeker yiyebilirsin babannem tatlı yiyor
Bebim 30 yaşımda çıktı. Olabilir.
HbA1c ye balktırdın mı?
Yarin kan vericem iste
Sabah gittiğinde bir şey yeme kesinlikle. 9 saat aç olman lazım sabah açlık kan şekeri için.
Benim ilk testilde 8,3 cıktı. Direkt diyabet tanısı hfhg
Tamamdir yemem ama cok korkuyorum. Diyelim var of ölmem dimi
Yok be. Diyabet bir bozukluk, hastalık değil. Uzun dönemde süründürür dikkat etmezsen.
Gecmiyor di mi
Ben geçmiyır diye biliyorum ama düzeledebilri ya
Tesekkurlerr
Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım bende de şekerim varmış gibi oluyor
Kilolu usandım falan hayat tarzı değişikliğine gitmen gerek anca öyle kurtulursun
Kilolu degilim
Valla ben öyle yendim geçmiş olsun
tesekkurler
Şekeri yendim derken?
Benimki insülin direncine bağlığdı doktor ilaç tedavisine başladı şeker hastalığını hissetmiyordum etkilerini yaşamadım ama vücudum çok kötüydü ilaç kullanmak istemedim 18 yaşındaydım yediklerime çok dikkat ettim her gün spor yaptım doktora gittiğimde hastalığımın kalmadığı söylendi gerisini bilmiyorum
Vucuda etkileri noldu
Hastalığın kalmadığı gii durum söz konusu değil çünkü diyabet 2nin bir tedavisi yok.
Ama düzgün diyet ve sporla ilaçları kullanmadan yaşamak mümkün. Ama diyelimki glisemik endeksi yüksek bir gıda tükettiğimizde yine kan şeker bizim normal seviyeye çok aşırı uzun sürüyor.
Şöyle yaralarım iyileşmiyordu bağışıklık sistemim yok gibi birşeydi sürekli hasta ve yorgundum açlık krizleri yaşamıyordum ama yedikten sonra biraz kötü oluyordum en kötüsü sürekli yorgunluk hissi yaşamaktı
Sivilce falan yapmadi di mi
Diyabette evet bunlar var ama yaraların iyileşmesinin geç olması ilk dönemlerde o kadar olduğunu bilmiyordum. Geçmiş olsun ama sevindim senin için.
Bilemiyorum belki de başlangıç seviyesindeydi bu yüzden ilerlemedi teşekkür ederim
Sivilce yoktu
Ok tsk gecmis olsn
Rica ederim.
Diyabetin sivilce yaptığını duymadım
@SpaceLoverTeacher tesekkurlerr
Rica ederim
Of galiba bende de sen nasıl anladın
Kan verdigimde oncekinde doktor dikkat et demisti simdi kesin bir sey var ya aglicam yemin ederim
Aa geçmiş olsun ama bir doktorla konuş bence
Yarin kan vericem tekrar, bakalim ne var. Tesekkurler
Umarım birşeyin yoktur rica ederim
Sınırda olabilir baktirman lazım değerine
Belki sınırdadır hemen heyecan yapma
olur yeme aliskanliklarini degistirmelisin
Kaç yaşındasın ki?
20
İsmin p yle mi başlıyor 🤨 alakasız ama
Yok
Geçmiş olsun 💕
Tesekkurler💗