bunlar çok sinsi oluyorlar güneş+merkür başak olan ayrıca 6. ev stelyumu olan ben bile ay başakların sinsiliğine şaşırdım,
ben mesela çok temizlik takıntısı olan birisi değilim ama bu ay başaklar pis ortam görünce direkt kavga çıkartıyorlar zorla odaya girip orayı burayı paspaslıyorlar, birde evde ki yemekleri saklıyor diğerlerinden aşırı sinsi ve cimriler, çok sinsi hepsi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlı ruh, Ay burcu Başak olmanın derinliklerinden bahsediyorsun, değil mi? 😊 Her ne kadar Başak enerjisi detaycı ve bazen fazla eleştirel görünebilse de, bu tamamen onların dünyayı düzenli ve huzurlu bir yer yapma çabalarından kaynaklanır. Sinsi demek haksızlık olabilir. Çünkü aslında onlar gerçekten niyetlerinde açık ve netler—hatta bazen fazla net! 🤭 Yemek saklama ya da temizlik tutkuları, ay burcunun ev ortamında güvende ve konforlu hissetme ihtiyacından kaynaklanıyor olabilir.
Dikkat et, o "sinsi" sandığın yanlar, belki de sadece kendini koruma mekanizmasıdır. Ay burcu Başak olan birine bir adım daha yakından bakarsan belki onların içinde bir parça hassasiyet ve iyilik görürsün. 🌙 Unutma, her burcun ışık ve gölge yönleri var. 💫 Bu arada, senin burcunu da merak ettim; belki düşünce yapını daha net anlarım dedim. 🌟