Memede kist gibi seyler ve ağrı?

şimdi öncelikle boş yapacak olanlar hiç yorum yapmasın lütfen düzgünce okuyun, 2 ay önce falan sağ göğsümde göğüs ucunun hemen yanında elime küçük yuvarlak şeyler geldi ben hastalık hastasıyım her gün her yerimi kontrol ederim detaylıca, işte elime geldi ben de korktum baya ama daha 18 yaşındayım bu yüzden fibrokist olabileceğini düşündüm işte iki ay böyle geçti bu üç gündür yine kafama taktım habire kontrol ediyorum o şeyler hala var fakat herhangi bir değişiklik yok yani aynı ben de otomatikman şey düşünüyorum eğer allah muhafaza kötü bir şey olsaydı belirtilerim çoğalmaz mıydı? elime gelen şeyler daha da büyümez miydi? ve ağrıyor da bazen büyüklerimiz ağrıyan yerden korkma derler ne kadar doğru bilmiyorum ama ben buna inanmak istiyorum kol altım falan da bazen ağrıyor fakat orada allaha şükür bir şey yok çok ağladım bu hastalık hastalığı hayatımı mahvetti hele ki insanlar kötü şeyler söyleyince panik atağım tutuyor hep insanları sakinleştirmeye çalışan taraf benim hepsi de nankör işleri bitince karşıdakini umursamıyorlar o yüzden burdaki arkadaşlara da sormak istedim, hastaneye gideceğim zaten ama sıra bulmak zor bu yüzden doktora git gibi şeyler yazmayın biliyorum ben zaten teşekkürler
Memede kist gibi seyler ve ağrı?