Benim bu aralar çok ağrıyor nefesim daralıyor ne yapsam doktoramı gitsem 🫠

Benim bu aralar çok ağrıyor nefesim daralıyor ne yapsam doktoramı gitsem 🫠

Gitmelisin, direkt olarak sana bir teşhis koyamam çünkü herkesinki farklı oluyor ama aynı teşhişle gittim ve kalp kapakçığımda yapısal farklılık sebepli kansızlık panik atak bulundu. Gitmekte fayda var, normal değil. Ayrıca sağlıklı bir kalp sağlıklı bir psikoloji demek, gitmelisin 😇
Böyle bir şikayet gerçekten ciddiye alınmalı, çünkü kalp sağlığı ihmale gelmez. Nefes darlığı ve kalp ağrısı gibi belirtiler birçok nedenden kaynaklanabilir; stresten basit bir kas spazmına kadar her şey olabilir. Ancak, altında daha ciddi bir sağlık sorunu yatıyor olabilir. Bu yüzden bir an önce bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Doktor, gerekirse kan tahlili, EKG veya farklı testlerle durumunu netleştirir ve içini rahatlatır. Ertelememekte fayda var
1 hafta yattım düzelmedi
Git o zaman
Gidicem
Git bakalım
Panik atağın yoğun olduğu dönemlerde fazlasıyla yaşadım bunu ama eğer psikolojik olarak bi sorun yoksa mutlaka doktora görün kuzum nefes darlığıyla birlikte oluyosa. En basiti stres kaynaklı olabilir yinede doktora görünmende fayda var çok geçmiş olsun 🌸🌸
Çocukluktan babamdan bana geçen ırsi bi kalp zayıflığım olduğu için kalp ağrıları sıkışmaları bazen hançer giriyormuş gibi sancıması, fazla hareketli bir şey yapınca nefes nefese kalmak falan. Günlük rutin hissettiğim şeyler bunlar, alıştım
Cevap
14Cevap
kalbim kalmadı
Çok geçmiş olsun
Baskın bir ağrı mı Yoksa iğne batması gibi mi bir ağrı sızı?
Bende de nadiren olan bir durum, kaygı ve panik atak da sebep olabiliyor..
Dünkü göz yanması sonucu oldu ve saatlerde sürdü geçmiş olsun
Biraz yürüyüş yap ve şarkıları eşlik et. Kendine gelirsin.
Allah'a şükür kalbin de ağrı yok senin neden oluyor bilmiyorum ama üşütme sağlığına dikkat et sokağa çıkarken kalın giyin ve hiçbir şeye asla üzülme 💕
Kafein ve uykusuzluk hamur işleride yapar aman dikkat
Aşk doktoru yok olsaydı tavsiye ederdim senin aşk doktorun kim 🙂
Stresten oluyor bacım
O kadar yemek yersen ağrır tabii
Panik atak var büyük ihtimal sende
Ihmal etme.. memende kist var mi ona da baktır
Benimde aynı ya doktora gidicem bi türlü gidemedim
Belki kalbin degildir git göster
Yok sigara kahveden çarpıntı oluyor
Hâlâ aynı mısınız
Beynim ağırıyor
Bazen