Sağlık & Diyet 27 gü Hastalandım, dudaklarım çok kuruyor, ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Evde orijinal vazelin yok, diyerini de ben kullanmak istemiyorum. Nemlendirici sürdüm işe yarmadı. Nivea dudak balmı deneyeceğim son çare. Güncellemeler26 gü ? ? Hastalandım, dudaklarım çok kuruyor, ne iyi gelir? Cevapla İş Soruları Orijinal Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Munkesir Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 27 gü abazanlarımız sulanmaya baslamadan önce brooklyn çilekli dudak peelingi, her gün bir kaşık zeytinyağı ve düz bi dudak kremi yeterli olur 2 5 Yorumla Soran 27 gü Teşekkür ederim. Üzümlü kekim Yorumla Ammavelakinx 27 gü Erkeklerle derdin neyse artik babana mi düşmansin yoksa Yorumla Munkesir 27 gü Rica ederim çiçeğim 🌸 Yorumla Munkesir 27 gü @Ammavelakinx hayrola sizi rahatsız eden sey nedir Yorumla Ammavelakinx 27 gü Umrumda değil bye Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 25 gü Dudak kuruması, vücutta sıvı kaybı belirtisi olabilir. Sıvı tüketmeye çalış, en güzel dogal nemlendirici Aloe Vera özü iceren bir merhemdir 1 0 Yorumla
Semih_Can_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 26 gü son dönemki salgınlarda dudak kuruması ve uçuk çok oluyor maalesef onun kremi var eczaneden alıp kullanabilirsiniz geçmiş olsun 1 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 27 gü Nemlendirici cihazlardan al , evi surekli nemlendirir. krem falan ugrasmana gerek kalmaz 2 0 Yorumla
HzFloki Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% 26 gü Sabah ilk iş orijinal vazelin al o pütür pütür dudak hissinden nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
wtfwida Takip Et Xper 1 Yaş: 20 26 gü Balım nivea kullanma kullanırsan bi süre sonra kurıyor ve nivea kullanmassan daha beteri oluyor 1 1 Yorumla Soran 26 gü Nivea kullanıyorum😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 25 gü Boşsun iç ve nemlendirici krem sür zeytin yağı da belki iyi gelir pamuğa az döküp uygula 1 0 Yorumla
defey2011 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 24 gü kesinlikle neutrogena intense repair bordo ambalajli onu kullan bende cok kanatiyodum soyuyodum bir haftaya kalmadan duzeldi 1 0 Yorumla
elanur111 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 26 gü cire aseptin krem çok iyi nemlendiriyor yoksa doğal yöntem zeytinyağı kullan 1 0 Yorumla
wasty998 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 26 gü bol bol su tuket ve orjinal vazelin veya herhangi bi dudak nemlendiren krem kullanabılırsın 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 98% 27 gü Sağlık & Diyet konusunda 310 cevap paylaştı. Su iç evi nemlendir biraz 1 0 Yorumla
digitalmen Takip Et Yoda Yaş: 32 25 gü Sağlık & Diyet konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bol sıvı tüket , nemlendirici kullan 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 25 gü Sağlık & Diyet konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
user15022005 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 26 gü Vaselin dudak koruması var o çok iyi nemlendirir 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 27 gü Sağlık & Diyet konusunda 531 cevap paylaştı. Su iç dostum bol bol 1 0 Yorumla
HERBOKOKOK41 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 25 gü Bu kadarr normal değil cildiyeye gitmeni öneririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
abazanlarımız sulanmaya baslamadan önce brooklyn çilekli dudak peelingi, her gün bir kaşık zeytinyağı ve düz bi dudak kremi yeterli olur
Teşekkür ederim. Üzümlü kekim
Erkeklerle derdin neyse artik babana mi düşmansin yoksa
Rica ederim çiçeğim 🌸
@Ammavelakinx hayrola sizi rahatsız eden sey nedir
Umrumda değil bye
Dudak kuruması, vücutta sıvı kaybı belirtisi olabilir. Sıvı tüketmeye çalış, en güzel dogal nemlendirici Aloe Vera özü iceren bir merhemdir
son dönemki salgınlarda dudak kuruması ve uçuk çok oluyor maalesef onun kremi var eczaneden alıp kullanabilirsiniz geçmiş olsun
Nemlendirici cihazlardan al , evi surekli nemlendirir. krem falan ugrasmana gerek kalmaz
Sabah ilk iş orijinal vazelin al o pütür pütür dudak hissinden nefret ediyorum.
Balım nivea kullanma kullanırsan bi süre sonra kurıyor ve nivea kullanmassan daha beteri oluyor
Nivea kullanıyorum😂
Boşsun iç ve nemlendirici krem sür zeytin yağı da belki iyi gelir pamuğa az döküp uygula
kesinlikle neutrogena intense repair bordo ambalajli onu kullan bende cok kanatiyodum soyuyodum bir haftaya kalmadan duzeldi
cire aseptin krem çok iyi nemlendiriyor yoksa doğal yöntem zeytinyağı kullan
bol bol su tuket ve orjinal vazelin veya herhangi bi dudak nemlendiren krem kullanabılırsın
Evet dudak balmı işe yarar
Su iç evi nemlendir biraz
Bol sıvı tüket , nemlendirici kullan
Decubal
Geçmiş olsun
Orjinal vazeli şok markette satılıyor
Vaselin dudak koruması var o çok iyi nemlendirir
Su iç dostum bol bol
Çok kuru nemlenmesi gerekiyor
Mavi hametan
Hametan
Yoğurt iyi gelebilir.