Güncellemeler
+1 yıl
Ben nerelere gidem bu korona yüzünden 😭 ölseydim kurtulurdum ne güzel hiç korona olmamıştım. Allah'tan aşılarım tam hafif geçiyor ama korona birisi uzun bir süre dışarı çıkmayı düşünmüyorum😓😓😭😔
Güncellemeler
+1 yıl
Allah o çinlileri kahretsin 😭 tüm zıkkımları yiyorlar pis millet 😓
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun. bol bol meyve tüket bence
Bende dün korona oldum, bugün azıcık bir boğaz ağrısı ve biraz ateş kaldı :(
Çok geçmiş olsun:(
Boğazim yanıyor yırtılmis gibi aile hekimine gittim boğaz enfeksiyonu tahribatı dedi 3 gün oldu halen iyi olamadım denemedik bir şey bırakmadım 3 saat önce test verdim bende
Test sonucum çıktı pozitif boğazım yanıyor yara var sanki eşim kız kardeşim onlarada bulaştı aynı şikayetler var
Çok geçmiş olsun:-(
Teşekkür ederim perişan etti bizi herkes odasında yatıyor
Geçmiş olsun sanırsam sarımsak iyi geliyor onu tüket
Nasıl tüketmeliyim
Yemeklerin içine ilave edebilirsin :)
Teşekkürler az önce kustum limonlu sıcak su içeyim derken😂
Zeytin yaprağı bulabilirsen kaynat dinlensin biraz iç sonra
Çok geçmiş olsun. Günde mutlaka 2 litre su iç.
eczaneden b6 içeren benexol al kullan, b6 bağışıklığı kuvvetlendiriyor.
Ben alamam
niye? hatta glutamin ile beraber daha da etkili olabilir ama glutamin takviyesi pahalı.
B6, optimal bağışıklık sistemi yanıtı ve bağışıklık sistemi işlevi için de kritik olan B12'yi emmek için gereklidir. 23 Mart 2020
Bunlar, B6 vitamininin anti-oksidatif ve anti-inflamatuar etkilerini COVID-19 virüs enfeksiyonu için birincil hedef organ olan akciğerde uygulayarak COVID-19'un şiddetini iyileştirebileceğini düşündürmektedir.28 Eylül 2020
B6 vitamini, iltihaplanma [11] ve çeşitli kanserler [1, 12, 13] dahil olmak üzere çok çeşitli hastalıklarla ilişkili bağışıklık tepkilerinin düzenlenmesinde rol oynar. Önceki çalışmalar, B6 vitamini eksikliğinin bağışıklık tepkilerini bozabileceğini öne sürdü. 6 Mart 2017
B6 Vitamini, bağışıklık sistemindeki kimyasal reaksiyonlara yardımcı olarak daha iyi çalışmasına yardımcı olur. B6 vitamini açısından zengin yiyecekler yemek vücudunuzun enfeksiyona karşı korunmasına yardımcı olacaktır. Yaşlı yetişkinlerle yapılan çalışmalar, düşük B6 vitamini seviyelerini zayıf bağışıklık tepkisi ile ilişkilendirmiştir. 16 Kaş 2020
Hayvan ve insan çalışmaları, B6 vitamini eksikliğinin hem hümoral hem de hücre aracılı bağışıklık tepkilerini etkilediğini göstermektedir. Lenfosit farklılaşması ve olgunlaşması eksiklik ile değiştirilir, gecikmiş tip aşırı duyarlılık tepkileri azalır ve antikor üretimi dolaylı olarak bozulabilir.
Daha yakın zamanlarda, B6'nın antioksidan ve antienflamatuar özelliklere sahip olduğu bulunmuştur. Bu, kalp hastalığı ve kanser gibi kronik durumların önlenmesinde rol oynayabileceği anlamına gelir (5 , 7 , 8 ).22 Haz 2018
Sonuçlar, 13 farklı göstergeye dayalı olarak en yüksek genel inflamasyon puanına sahip kişilerin en düşük kan B6 vitamini seviyelerine sahip olduğunu gösterdi. Tersi de doğruydu. En yüksek B6 vitamini seviyelerine sahip olanlar, en düşük kronik inflamasyon seviyelerine sahipti. 19 Haz 2012
Kilo alımındaki rolü: B6 vitamini ile kilo alımı arasında bir ilişki olduğunu gösteren tek klinik kanıt, Uluslararası Obezite Dergisi'nde yayınlanan 2008 tarihli bir araştırmadan alınmıştır. obezite ile.
Bende aynı durumdayım. 2 gündür ne uyuyabiliyorum ne normal hayatıma devam edebiliyorum.
Seni çok iyi anlıyorum 😔 geçmiş olsun
Teşekkür ederim🌸🌸 sana da çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim 😔 bir daha asla dışarı çıkmayacağım uzun süre evde olacağım 😔
Bende artık çok dikkat edicem ya birde sadece bir tane aşı olmuştum onun için daha da kötü geçiyor
Geçmiş olsun adaçayı gibi bitkisel çaylar iyi geliyor boğazı yumuşatıyor.
Çok geçmiş olsun
bol bol sıvı tüket hava çok sıcak zaten
2 güne geçer
Emin misin🙁
Evet. korona gribin ağır hali , başından beri inanmadım hala inanmıyorum.
Neye inanmıyorsun? Umarım iki güne geçer yoksa bu boğaz beni öldürecek
Geçer , biz 2 sefer olduk atlattık. geröekten korona diye bişey yok. Labaratuvar mikrobu onlar
Geçmiş olsun canım
Öksürük var mı
Var.
Az ılık su ile pekmezi karıştır iç
Teşekkürler boğaz ağrısına da iyi gelir mi?
Boğazda oluşan ağrıları da geçirir. Sıcak ve acı şeyler iç çorba falan
Kelle paça iç
Teşekkürler
Gecmis olsun