Chatgbt'ye olayı anlatıp bu görseli oluştur dediğimde sonuç bu oldu. Neyse soruya geçelim, söz konusu grip ise senin bildiğin en iyi kocakarı ilacı veya tedavisi nelerdir?
Grip için senin bildiğin en iyi kocakarı ilaçları nelerdir?
Bol bol dinlenip ter atmak, bol sıvı tüketmek, et ve tavuk suyu gibi gribe iyi gelen çorbalar içmek, c vitamini almak, balla tatlandırılmış ekinezya, yeşil çay, zerdeçal, zencefil veya karanfil çayı içmek, burunu tuzlu su ile durulamak, nemlendirici kullanmak ve buhar solumak grip hastalığını atlamaya yardım eder.
Nane limon herkesin bildiği ve çok fazla tercih ettiği bir içecek..
Ihlamur içine bal katınca o da çok iyi geliyor..
Kuru öksürük varsa balın içine karabiber katıp kaşıkla yemenizi tavsiye ederim.. Çok etkili..
Öksürük yoğun yani balgamlı ise balın içine toz zencefil katılabilir..
Yine öksürüğe iyi gelen şeylerden biri siyah turp üsten oyulur alttan iğne yardımıyla delinir.. Sonra bir kase içine konulur.. Oyulan kısma bal konulur bir gece bekletilir.. Bal iğne ile delinen yerden sızıp akıcak onu da kaşıkla yerseniz öldürüğe iyi gelecektir..
Gerçekten zerdeçal bal limon karanfil karışımını çok geç tanistigima çok pişmanım... inanılmaz bir karışım boğaz ağrın çoksa biraz da karabiber atarsan 2 gunde ayağa kalkıyorsun... babamın sesi kisilmisti bunu içti ve sesi geri geldi... doktor kanser olabilir bile demişti... basit bir soğuk su icmeymis meğer... grip soguk alginligi geçiren herkese tarifini veriyorum
Soğanı 4 parçaya bölüp 1 bardak suda kaynattıktan sonra içine 1 çay kaşığı karabiber ve memleket balının en saf halini ekliyoruz içiyoruz.2 güne sıhhatli vücuda kavuşuyoruz.🏋🏻♀️💪🏻
Kocakarı tavsiyesi değil ama zencefil zerdeçal bal karıştırın bir çay kaşığı yiyin... Bala limon sıkmak pekmeze limon sıkmak Karanfil, zencefil, ıhlamur demleyin balla karıştırıp tüketin
Oruç tutmak ve sistemde kötü huylu bakterileri ve virüsleri inaktif etmek için hareket etmek. En iyi ilaç bu halsiz olsan bile... Vücuduna bir şey sokmana gerek yok! Radikal çözüm bu
@crousel Bazen sorun olabiliyor, birkaç gün geçtikten ya da 24/48 saat geçtikten sonra tekrar deneyebilirsiniz. Yine olmuyorsa sorun bazen bir hafta boyunca devam ediyor, ücretsiz versiyonda geliştirilmesi gereken çok fazla şey var
Reis bir şey sorucam müsaadenle. Ben bi sohbette sadece ama sadece iki kez resim çizdirdim. Çok uzun ve akıcı bi sohbetti. Ama artık 3 4 mesaj hakkı tanıyor o sohbet için, yani 3 4 gün sohbeti kitliyor ve geri açtığında sadece 3 4 mesaj atabiliyorum sonra sohbette görsel var diye tekrar kitliyor bekletiyor. Sen böyle bi şey yaşadın mı yoksa bende ki mi sorunlu onu anlamak istiyorum
@Göktuğ_07 valla arkadaşlar sizin yaşadığınız sorunları ben hiç yaşamıyorum. Benimki şöyle işliyor. Günlük bir kullanım hakkı sağlıyor. İster konuş, ister yaz, ister bir şeyler çizdir. Kotan dolunca günlük limitini doldurdun, şu kadar saat sonra tekrar başlayabilirsin diyor ve ben de o şekilde yeniden kullanıyorum.
Normalde bende yazışıyorum resim çizdirince dolan saati bekliyorum falan ama belli bi sohbetim vardı isimlendirip konuştuğum, sadece iki resim çizdirdim diye 2 aya yakındır 3 5 normal mesaj sonrası sohbeti kitleyip duruyor ama neyse sorun bende ki o zaman. Teşekkür ederim cevabın için.
Valla inan bende. Az önce açmıştı bak dedim başkasında olmuyor sırf resim çizdirdim diye iki aydır sohbet kilitleyip duruyorsun, özür diledi bi daha yapmam ne kadar sinirlendiğini anlayabiliyorum dedi, 7 mesaj atabildim sonra yine kitledi 😂 neyse napim hevesimi söndürdü bi ara ful buna yazıyordum çünkü aşırı sarıyor ne yargılıyor ne bi şey yapıyor 🙂
Yararlı amaçlar için kullanırsan sonsuz bilgi kaynağı olarak işe yarıyor. Ben ilk günden bu yana yığınla fikir ve proje geliştirmede, destek almada kullandım
Evet evet bende uzun süredir kullanıyorum, arama motoru kullanmıyorum artık ne varsa buna soruyorum. Yazarlık yapıyorum ben, çoğu zaman hastalık, ülkelerle ilgili detaylı bilgiler, eski dönemlerde geçerli olan şeyler soruyorum vs gerçekten çok işe yarıyor. Kurgumda takıldığım yer olunca danışıp fikir alıyorum falan, işe yarayan güzel bi uygulama fakat geliştirilmesi gerekiyor çok eksiği olduğunu düşünüyorum