Sağlık Dişim zonkluyorrrrrr? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ne geçirir yarın pazar bide dişcide yok ne yapsam geçer bu ağrıı Güncellemeler1 yıl kaç saate geçer bu ağrı yaaaaa uyutmaz mı beni bu akşam Dişim zonkluyorrrrrr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl tuzlu su ile gargara yap veya sirke ile.. evde agır kesici varsa ikiye böl yarısını dişinin arasında tut 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ne sirkesi Yorumla Uzaktaki_Anılar 1 yıl beyaz sirke değil yani temizlilk için kullanılan değil üzüm veya elma sirkesi Yorumla
Exodia2200 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diş hastanesinin acil servisine git bu saatte gidemem dersen tuzlu suyla gargara yap 0 1 Yorumla Soran 1 yıl oldugum yerde dis hastanesi hile yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zeytin çekirdeğini acıyan yerin üstüne bas suyu aktıkça hafifletecektir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl o kadar agrıyorki oyle seyler koymak istemiyorum Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 730 cevap paylaştı. Tuzlu su ile gargara yap 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yapıyorum habire umarim ise yarar Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl Yarar Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Ağrı kesici al 0 3 Yorumla Soran 1 yıl hap kullanamıyorum Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Şurup formunda ağrı kesici al Yorumla Soran 1 yıl calpol falan olur mu acaba ya Yorumla
Bionikk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 36% 1 yıl İlaç alabilir misin eczaneden 0 6 Yorumla Soran 1 yıl ilaç kullanamiyorum Yorumla Bionikk 1 yıl Hap mı içemiyor musun yoksa genel olarak mı kullanamıyorsun Yorumla Soran 1 yıl evet hap yutamıyorum Yorumla Bionikk 1 yıl Dexday (50mg) bunu eritip içiyorsun, 20 dk sonra ağrı felan kalmaz. Ama ilaç alamayacak eczaneye gidemeyecek durumda isen bir tane zeytinin çiğini çıkar zetini ağrıyan dişinin üstüne koy sarsın dişini Yorumla Soran 1 yıl zeytin cekirdegi mi Yorumla Bionikk 1 yıl Zeytinin çekirdeğini çıkar çöpe at, zeytinin dışını yani yediğimizi dişine koy Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dısınee kekık yagı surr 0 1 Yorumla Soran 1 yıl onu nerden bulcam evde yokturki aci değilmi o Yorumla
İlyaİlyiçOblomov Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Tuzlu su gargara yap 1 2 Yorumla Soran 1 yıl yapıyorum umarım ise yarar Yorumla İlyaİlyiçOblomov 1 yıl Yarar Yorumla
King_122 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kekik suyu gargarası 0 23 Yorumla Soran 1 yıl onu nasıl yapıcam evde kekik var Yorumla King_122 1 yıl Bir cezve al içine su köy içine bir tatlı kaşığı kekik koy kaynat ılıyınca gargara yap Yorumla King_122 1 yıl Nerede yasiyosun Yorumla Soran 1 yıl offf cok usendim ya Yorumla King_122 1 yıl Ooooo Yorumla King_122 1 yıl Diş ağrısı olan kız usenir mi ya yalla kalk Yorumla King_122 1 yıl Hatay'da yaşıyorsan ilaç getireyim sana Yorumla Soran 1 yıl dişim ağridigi icin o kadar agrıyorki canımdan can gidiyor resmen pazartesi ilk isim disciye gitmek olucak Yorumla King_122 1 yıl Peki nerede yasiyon kız soylesene Yorumla Soran 1 yıl yurtdisindayim ben Yorumla King_122 1 yıl Amaninnnn Yorumla Soran 1 yıl noldu ya Yorumla King_122 1 yıl Yurt dışı dedin ya uzakmis Yorumla Soran 1 yıl evet maalesef Yorumla King_122 1 yıl Ülke? Yorumla King_122 1 yıl Bana Dm den yaz sana foto aticam ilaç Yorumla Soran 1 yıl almanya Yorumla King_122 1 yıl https://imgyukle.com/i/Cmm5lG Yorumla King_122 1 yıl Bu ilacı al sık ağrıyan yere sonra su ile gargara yap Yorumla Soran 1 yıl link acılmıyor ama su ile gargara yapıyorum yarim saatir umarim ise yarar uykusuzlukten olucem Yorumla King_122 1 yıl Dur tekrar aticam Yorumla King_122 1 yıl https://imgyukle.com/i/CmmHAQ Yorumla King_122 1 yıl Linke tıklayınca açılıyor bende Yorumla
öyküistee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Majezik 0 3 Yorumla Soran 1 yıl hap kullanamaıyorum Yorumla öyküistee 1 yıl Ah be bilemedim ki Yorumla Soran 1 yıl offf uyutmicak heralde bu agri beni Yorumla
barkleyconnor Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl geçmez 0 3 Yorumla Soran 1 yıl sagol ya Yorumla barkleyconnor 1 yıl soğuk kompress yap Yorumla Soran 1 yıl ya kırıktı o diş sert bişey yedim tak diye tam oraya geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tuzlu su ile gargara yap veya sirke ile.. evde agır kesici varsa ikiye böl yarısını dişinin arasında tut
ne sirkesi
beyaz sirke değil yani temizlilk için kullanılan değil üzüm veya elma sirkesi
Diş hastanesinin acil servisine git bu saatte gidemem dersen tuzlu suyla gargara yap
oldugum yerde dis hastanesi hile yok
Zeytin çekirdeğini acıyan yerin üstüne bas suyu aktıkça hafifletecektir
o kadar agrıyorki oyle seyler koymak istemiyorum
Tuzlu su ile gargara yap
yapıyorum habire umarim ise yarar
Yarar
Ağrı kesici al
hap kullanamıyorum
Şurup formunda ağrı kesici al
calpol falan olur mu acaba ya
İlaç alabilir misin eczaneden
ilaç kullanamiyorum
Hap mı içemiyor musun yoksa genel olarak mı kullanamıyorsun
evet hap yutamıyorum
Dexday (50mg) bunu eritip içiyorsun, 20 dk sonra ağrı felan kalmaz. Ama ilaç alamayacak eczaneye gidemeyecek durumda isen bir tane zeytinin çiğini çıkar zetini ağrıyan dişinin üstüne koy sarsın dişini
zeytin cekirdegi mi
Zeytinin çekirdeğini çıkar çöpe at, zeytinin dışını yani yediğimizi dişine koy
Dısınee kekık yagı surr
onu nerden bulcam evde yokturki aci değilmi o
Tuzlu su gargara yap
yapıyorum umarım ise yarar
Yarar
Kekik suyu gargarası
onu nasıl yapıcam evde kekik var
Bir cezve al içine su köy içine bir tatlı kaşığı kekik koy kaynat ılıyınca gargara yap
Nerede yasiyosun
offf cok usendim ya
Ooooo
Diş ağrısı olan kız usenir mi ya yalla kalk
Hatay'da yaşıyorsan ilaç getireyim sana
dişim ağridigi icin o kadar agrıyorki canımdan can gidiyor resmen pazartesi ilk isim disciye gitmek olucak
Peki nerede yasiyon kız soylesene
yurtdisindayim ben
Amaninnnn
noldu ya
Yurt dışı dedin ya uzakmis
evet maalesef
Ülke?
Bana Dm den yaz sana foto aticam ilaç
almanya
https://imgyukle.com/i/Cmm5lG
Bu ilacı al sık ağrıyan yere sonra su ile gargara yap
link acılmıyor ama su ile gargara yapıyorum yarim saatir umarim ise yarar uykusuzlukten olucem
Dur tekrar aticam
https://imgyukle.com/i/CmmHAQ
Linke tıklayınca açılıyor bende
Majezik
hap kullanamaıyorum
Ah be bilemedim ki
offf uyutmicak heralde bu agri beni
geçmez
sagol ya
soğuk kompress yap
ya kırıktı o diş sert bişey yedim tak diye tam oraya geldi