Kilo veren biri olarak 1. Sabbahlari uyanır uyanmaz 1 bardak suyun içine 1 2 damla sirke ekleyip içiyorum 2. Saat 11 12 gibi kahvaltı yapıyorum 3. O vakite kadar evi toparliyorum kalori harcayacak şeyleri yapıyorum 4. 4 5 gibi akşam yemeği yiyorum EKMEK YEMİYORUM HAMUR İŞİ YEMİYORUM AKSAM 6 DAN SONRA ASLA HİC BİR SEY YEMİYORUM SADECE SİVİ CAY SÜT KAHVE
düzgün tempo yürüyüş koşuya gerek yok, çok yesen bile yediğinden daha fazla spor yaparak kalori yakman lazım. tavsiyem akşam çok geçmeyip spor yapman. 13-15 bin adım veya üstünü görürsen çok iyi olur günde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kilo veren biri olarak
1. Sabbahlari uyanır uyanmaz 1 bardak suyun içine 1 2 damla sirke ekleyip içiyorum
2. Saat 11 12 gibi kahvaltı yapıyorum
3. O vakite kadar evi toparliyorum kalori harcayacak şeyleri yapıyorum
4. 4 5 gibi akşam yemeği yiyorum
EKMEK YEMİYORUM HAMUR İŞİ YEMİYORUM AKSAM 6 DAN SONRA ASLA HİC BİR SEY YEMİYORUM SADECE SİVİ CAY SÜT KAHVE
düzgün tempo yürüyüş koşuya gerek yok, çok yesen bile yediğinden daha fazla spor yaparak kalori yakman lazım. tavsiyem akşam çok geçmeyip spor yapman. 13-15 bin adım veya üstünü görürsen çok iyi olur günde
Yemeyeceksin zaten ödemden 2 3 kilo atarsın başta sonra da daha çok yemeyeceksin ve günde 10.000 adım. Bu kadar.
Aşk acısı çekrrsen kilo verirsin
Yediklerini azaltarak
olay aslında çok basit
Kalori açığı oluşturarak
Spor yaparak
Sadece meyve ye onu da abartma ve bol bol su
Gırtlağını kısacaksın az ye azz
diyet ile
bana ver dkkfkfl
Çok basit, yemeyerek
Yeme
Bilmiyorum yaa sen ne yapmayı düşünüyorsun