Ay hayır bana çok cahil işi geliyor. Bir sürü insana aynı ürünler kullanıldığı için hepatit , hiv , aklına ne gelirse bulaşma riski var. Vücudun zaten kan dolaşımıyla kirli kanı akciğerlerde temizliyor böyle riskli ve modern tıptan uzak uygulamara hiç gerek yok. Enfeksiyon buluştırma riski de çok fazla. Ve vücutta kesilmemesi gereken bölümler var bir cerrah eğitimini almışken nasıl eğitimsiz bir insanın seni çizmesini bekleyebilirsin ki. Sülük te öyle bacağına sülük yaptıran bir adamın enfeksiyondan bacağı çürümeye başlamıştı. Gereksiz maceralara girmeyin vücudunuz zaten muntazam şekilde çalışıyor.
Doğru yerde yaptırılınca çok büyük faydaları oluyor. İnan bana modern tıp dediğimiz şey daha beter sonuçları oluyor ama maalesef insanlarımız bunu göremiyor.
Yani ben güveniyorum doktorlarımıza da bilime de. Egitimsiz insanların vücuda dokunup bir şeyler yapması bana mantıklı gelmiyor. Ordan hastalık kapan yine hastaneye müracaat ediyor. Bi de o kadar değişik şikayetler ile gelen insanlar oluyor ki bunların teşhisini yapıp tedavi edebilmek hiç kolay değil. Donanımlı egitimlerinin sonucuyla mucizevi bir iş yapıyorlarmış gibi geliyor.