Yaptırmak istiyordum ama asssla kimseye güvenemiyordum.. minik minik izler kalıyor kimisinde 🙄
Her anlamda çok güvendiğim biri yapmayı teklif etti 😁 şükürr yaptırıyorum 🤲🏼 peki sizce faydalı mı yaptıranlar ne gibi artılarını gördü?
Yaptırmak istiyordum ama asssla kimseye güvenemiyordum.. minik minik izler kalıyor kimisinde 🙄
Her anlamda çok güvendiğim biri yapmayı teklif etti 😁 şükürr yaptırıyorum 🤲🏼 peki sizce faydalı mı yaptıranlar ne gibi artılarını gördü?
Daha geçen hafta yaptırdım bende ilk defa ahah korkuyordum ben baya ya. Kadın bu korkumun farkına varıp beni sakinleştirmeye çalıştı jdjd ama çok tatlıydı ve korktuğum gibide olmadı 🙆♀️
Sonrasında evde kesikler yüzünden az biraz acı çektim ama yalan değil 🫢 O da ilk defa olduğu için ve ben biraz hassasım galiba o da olabilir. İz kalmıyor zaten minik çizikiler atılıyor, bazısı derin yapıyor onlar iz bırakıyordur.
Faydasını bilemiyorum bi şikayet üzerine yaptırmadım annem sağlıklı dedi öyle 😂
Var ya güvenilir yerler yapan , artık fizyoterapistler de yapıyor yaygın yani. Sanırım yemen gereken bir kaç yiyecek var yaptırdıktan sonra ona çok dikkat et yapınca, fayda görürsün umarım
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💁♀️ Hacamat konusu gerçekten özen isteyen bir uygulama. Güvendiğin birine gidiyor olman çok iyi, bu işin ehli kişilerle çalışmak çok önemli. 🤲🏼 Hacamat yaptıranlar genelde kendilerini daha hafif hissettiklerini, ağrı ve streslerini azalttığını söylüyor. Tabii ki herkesin deneyimi farklı olabilir, sonuçlar kişiden kişiye değişiyor. Senin bedenine iyi hissettiren bir yöntem olacağını düşünüyorum. 🩹 Eğer bitkisel ve doğal yöntemlere ilgin varsa, her zaman detaylı bir şekilde öğrenip denemek harika bir fikir. 💕 Yaptırdıktan sonra nasıl hissettiğini paylaşmayı unutma, her zaman yazabilirsin tatlım! 😊🌱
Cevap
15Cevap
Evet daha önce hacamat yaptırmıştım
Vücuda jiletle kesik atarak ve kan akıtarak şifa bulduğunu düşünmek bana akıl tutulması geliyor, itibar etmiyoruz
annem gecmiste roza icin yuzune bile yaptırdı acikcasi hicbir faydasi olmadi. sunnet diye, sifa olsun diye yapilabilir, duzenli yapilsa faydasi da oluyordur eminim ama 1 2 sefer yapınca vücuttan kac cikarmak haric faydasi olur gibi gelmiyor
Hiç yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum bana nedense pek mantıklı gelmiyor
Faydası yok bana göre ben inanmıyorum, kara kedi görünce saçını çek bıçağı elden ele verme gibi bu da efsane
Hayır yaptırmadım. Dikkatli olmak gerekiyor, bilmeyene yaptırmamak lazım diye biliyorum.
Ben hiç yaptırmadım ablamlar yaptırmış faydası görmüş. Özellikle ağrılar için gidiliyor.
Evet yaptırırım onun zamanı ve yediklerine dikkat etmen gerekenlerde var.. ben de yaparım
Bunu ne zaman söylesem linç yiyorum ama bana çok ilkel geliyor.
Genelde faydalı diyorlar ama ben daha hiç yaptırmadım.
Evet yaptırdım , fotoğrafları da duruyor 😁
Jöle diyeyim sen anla 😁
Ama çok çok çok iyi gelmişti
Sırtıma yaptırmıştım
Yaptırdım 1 kere. Çok pişmanım. Bir yararını. Ayrıca düzenli olarak kan bağışında bulunan biriyim normalde. 1 sene dolmadan yapamıyorum
Yaptırdım çok rahatladım
Çok faydali baş agrisi varsa
Hiç yaptırmadım
Oho çok yaptırdım ama ehline yaptırmak lazım
Yapmadım da yapmam korkarım
Hayır yapmadım hiç düşünmedim de 🤦🏻
Yok yaptırmadım
Çok büyük şifa emin olabilirsin her anlamda
Yaptirmadim yaptirmam da 🤣
Hayır yaptırmadım
Hayır yaptırmadım
Hayır yaptırmadım