Sağlık Hiç hacamat yaptırdınız mı? Hacamata bakış acınız nedir? LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bugün 3. kez yaptırdım ve bu sefer her anlamda inanılmaz rahatladım. Kuş gibi oldum.Daha önce yaptıranlar siz ne hissettiniz hacamat sonrası? Hiç hacamat yaptırdınız mı? Hacamata bakış acınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bakımmm31 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Abi tesedüfün bu kadarı olmaz ya tam aklıma geldi bu hafta yaptrym diye senin soru den geldi 1 10 Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Birader yemin ederim kuş gibi oldum. Öyle rahatladım ki anlatamam. Yorumla bakımmm31 +1 yıl 2. Yapacam ilki baya idi sanki tüm yorgunluk ağrı çekilmiş gibi dinç oldum Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Bende ilkinde pek bir şey anlamamıştım ama bu sefer ki çok iyi geldi bana. Yorumla bakımmm31 +1 yıl Abi valla bu hafta düşüyrm benim karaciğerde lezyon var Yorumla bakımmm31 +1 yıl Soran bayan arkdaş için sülük iyi özellikle gözler için arkdaş yaptı iyi oldu yorumuna yazmym yanlış anlar sen yaz Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Kanka bence o kızın sorunu sanırım ruhsal. O hastalıklara hacamat daha iyi diye biliyorum. Yorumla bakımmm31 +1 yıl Bilm ama sülük hastalığa göre 100 çeşt enzim salglyor kana Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Sülük bende yaptırdım varis için. Çok iyi geliyor biliyorum ama kız anksiyeteden bahsediyor. Ruhsal yani kanka. Sülük olmaz ona. Yorumla bakımmm31 +1 yıl Sen daha iyi bilirsin benim sadece yorumdu ama bulank görme konusunda eminim Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Kanka onlar anksiyeteden oluyor işte. Atak geliyor anksiyete hastalarına. O atak sırasında yaşıyorlar bu durumları. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Psikolojik rahatszlıllara iyi geliyır mu acaba bilginz var mı 1 6 Yorumla LimanunGemileri +1 yıl İnan o kadarını bilmiyorum fakat söz senin için yarın sorucam yaptırdığım hocaya. Ama kaygı bozukluğu vs için de yaptığını biliyorum. Tabi kimin yaptığı da çok önemli herkes doğru şekilde yapamıyor. Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Cevabının altına yazarım iyi gelip gelmediğini. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende ağır anksiyete var baş dönmesi göz bulanıklığı korku vs. Şeyler yaşıyorum iyi geliyorsa yaptırmak istiyorumda sorarsanız çok memnum olurum. Yorumla bakımmm31 +1 yıl Her türlü rahatszlığa iyi ama sülük daha iyi gelir size Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Tamam söz sorup yazıcam sana. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç hacamat yaptırmadım.. Yaptıranlardan duydum da baya faydası oluyor diyorlar. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olabilir 1 1 Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Ne zaman görsen sorularımı beğeniyorsun. Teşekkür ederim.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi tesedüfün bu kadarı olmaz ya tam aklıma geldi bu hafta yaptrym diye senin soru den geldi
Birader yemin ederim kuş gibi oldum. Öyle rahatladım ki anlatamam.
2. Yapacam ilki baya idi sanki tüm yorgunluk ağrı çekilmiş gibi dinç oldum
Bende ilkinde pek bir şey anlamamıştım ama bu sefer ki çok iyi geldi bana.
Abi valla bu hafta düşüyrm benim karaciğerde lezyon var
Soran bayan arkdaş için sülük iyi özellikle gözler için arkdaş yaptı iyi oldu yorumuna yazmym yanlış anlar sen yaz
Kanka bence o kızın sorunu sanırım ruhsal. O hastalıklara hacamat daha iyi diye biliyorum.
Bilm ama sülük hastalığa göre 100 çeşt enzim salglyor kana
Sülük bende yaptırdım varis için. Çok iyi geliyor biliyorum ama kız anksiyeteden bahsediyor. Ruhsal yani kanka. Sülük olmaz ona.
Sen daha iyi bilirsin benim sadece yorumdu ama bulank görme konusunda eminim
Kanka onlar anksiyeteden oluyor işte. Atak geliyor anksiyete hastalarına. O atak sırasında yaşıyorlar bu durumları.
Psikolojik rahatszlıllara iyi geliyır mu acaba bilginz var mı
İnan o kadarını bilmiyorum fakat söz senin için yarın sorucam yaptırdığım hocaya. Ama kaygı bozukluğu vs için de yaptığını biliyorum. Tabi kimin yaptığı da çok önemli herkes doğru şekilde yapamıyor.
Cevabının altına yazarım iyi gelip gelmediğini.
Bende ağır anksiyete var baş dönmesi göz bulanıklığı korku vs. Şeyler yaşıyorum iyi geliyorsa yaptırmak istiyorumda sorarsanız çok memnum olurum.
Her türlü rahatszlığa iyi ama sülük daha iyi gelir size
Tamam söz sorup yazıcam sana.
Teşekkürler
Hiç hacamat yaptırmadım.. Yaptıranlardan duydum da baya faydası oluyor diyorlar.
Olabilir
Ne zaman görsen sorularımı beğeniyorsun. Teşekkür ederim..