Daha önce kolumda da çıktı büyük bir şekil de sargıya aldılar geçti iz kaldı şimdi yanağım da çıktı arada çok az su gibi Bişi akıyor içinden sizce ne bu nedir bilen var mı

Daha önce kolumda da çıktı büyük bir şekil de sargıya aldılar geçti iz kaldı şimdi yanağım da çıktı arada çok az su gibi Bişi akıyor içinden sizce ne bu nedir bilen var mı
iyi bir dr a görünme şart , önce dermatoloji ye git , ve beslenmenle ilgili bazı şeylere özen göster, vucut zararlı şeyleri bi şkilde dışarı atmaya çalışır sende de bu şekilde oluşmuş bu dışa atım. hem deri tedavisi lazım hemde yediklerine içtiklerine özen göstermen lazım
Cevap
7Cevap
doktora gidin bence...
Bizim burada buna derma derler, bir tür cilt hastalığıdır ve el yapımı merhemle iyileştirilir. Kocakarı ilaçları çok derde devadır
Allah Allah
Daha net fotoğraf yok muydu
Hahaha senin yazman lazım 😄😄
Gönderemiyorum mesaj 3xper seviyesinde olmam lazımmışşş
Daha önce tecrübe etmişsin hiç mi sormadın doktoruna bu nedir neden olur vs vs diye. Senin bize bilgi vermen gerekir şu durumda
Kaç kere gittim doktora acile sargı yapıp gönderdiler bir bilgi vermediler verseler zaten burada sormam değil mi
Acile değil dermatoloğa gideceksin, hiç bulamazsan dahiliyeye vs gideceksin ki uzman doktor görsün. Buradaki hiç kimse sana doğru bilgiyi veremez.
Kaldı ki yüzünde yara çıkmış ve iz bırakan bir şey. Bunu skik bir forumdaki üyelerin insafına bırakamazsın.
Lütfen acilen bir uzman doktora git. Acile değil.
Rendavu alamıyorum
Haklısın, bunun için önce aile hekimine git. Durumu anlat ve randevu alamadığını söyle. Onların randevu almakta önceliği var senin için randevu alsın.
Görünüşe bakılırsa Skleroderma hastalığı bu vücudunun başka yerlerinde de çıkıp kayboluyo dmi
Yılancık hastalığı Ocak soyundan birisi okumasi lazim lakin yılancık ocağı sülalesi olmalı eger nazar ocağı sulalesinden olursa yine geçmez
Anlamadım hiç bir şey
Hastalık okumak ile dua ile duzelir ilaclar gecici olur
fotoğraftan tam anlaşılmıyor aydınlıkta yok mu
Egzama olabilir
Egzamaya benzemiyor gibi sanki
Doktora git krem vs verir sür ama bağışıklık sistemin düştükçe çeşitli yerlerinde yüne çıkabilir dikkat et
Cin emcüklemesi
Doğum lekesi gibi
Yüz küflenmesi bu
O ne ya ilk defa duydummm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?