İnternet & Teknoloji Arkadaşlar bu nedir ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tabletimde böyle bir yukarı ok işaretiyle karşıkaşıyorum ve çok can sıkıcı olmaya başladı uygulamara bile giremiyorum nedir bu ya nasıl kapatıcam? Arkadaşlar bu nedir ya? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İlk defa gördüm bunu AirPlay olabılır mı acaba 🤔 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bilmiyorum ama baş belası bir şey uygulamalara tıklıyosun giremiyosun böyle ayarlara tıklıyorum giremiyorum önüme liste koyuyor ayarlarda bluetootha mı gidiceksin? Wifi kısmına mı gideceksin falan diye sacma sapan bir şey Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman ki bluetooth klavye aldım. Ipad’e bağladım o zamandan beri bu simge çıkıyor. Klavye bağlı olsa da olmasa da sık sık çıkıyor Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Heee kısa yol 🤔 ayarlar denetim merkezini kapatıp dene bakalım Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır şimdi yine çözümü tableti kapatıp açmada buldum kapatıp açınca düzeliyor.🤦🏻♀️ Bir daha çıkarsa onu deniycem Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Dene bakalım tarif ettiğine göre kısayol o Yorumla
sanalskci_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Marka ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ipad 10. Nesil 10.9 Ay nolur yardım et her bu çıktığında tableti kapatmakla mı uğrasıcam ben bu ne Yorumla sanalskci_ +1 yıl Başka foto varsa atarmısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk defa gördüm bunu AirPlay olabılır mı acaba 🤔
Hiç bilmiyorum ama baş belası bir şey uygulamalara tıklıyosun giremiyosun böyle ayarlara tıklıyorum giremiyorum önüme liste koyuyor ayarlarda bluetootha mı gidiceksin? Wifi kısmına mı gideceksin falan diye sacma sapan bir şey
Ne zaman ki bluetooth klavye aldım. Ipad’e bağladım o zamandan beri bu simge çıkıyor. Klavye bağlı olsa da olmasa da sık sık çıkıyor
Heee kısa yol 🤔 ayarlar denetim merkezini kapatıp dene bakalım
Tamamdır şimdi yine çözümü tableti kapatıp açmada buldum kapatıp açınca düzeliyor.🤦🏻♀️ Bir daha çıkarsa onu deniycem
Dene bakalım tarif ettiğine göre kısayol o
Sana aşık olmus
Marka ne
Ipad 10. Nesil 10.9 Ay nolur yardım et her bu çıktığında tableti kapatmakla mı uğrasıcam ben bu ne
Başka foto varsa atarmısın