İmplanttan korktuğum için kendimi biraz hazırlamam lazımmıs gibi hissediyorum yarın için randevu aldım tak hemen yaparlarsa korkarım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yavru ne kadar implant kaç tane yapacaksın
1 tane fakat tel tedavimi yapan doktor diş köklerin sağlam değil ya köprü ya implant ona bakarlar demişti
Diş köklerin sağlam değilse tel tedavisine nasıl izin verdiler peki
Tel tedavisini kaldırdı bilmiyorum doktorum teli takarkende alt dişlerimi eliyle baya oynatıp taktı kontrol etti implant için kaldıramaz mı bilmiyorum onu yarın söylerler
Bende gittim benim durumla aynıyız iki tel yapacaktım uygun değil dediler bende dedim implant olsun ama çok pahalı söylediler.. Sana ne kadar dediler bir taneye sadece
Tel için hassas falan demedi direk taktı benim tel için kaldırmaz dediyse implantı nasıl kaldırsın bilemedim onu yarın öğrenicem fiyatı falan ama arkadaşımın çalıştığı klinikte 15 bindi aşağı yukarı bu fiyattır
Implant yaptıktan sonra peki protez diş falan yapacak mısın yoksa sadece o mu olacak.. Bende yapmak istiyorum.. Gittiğim klinikte pahalı söylemişti hatırlamıyorum şu an ve artık yeni yıl olduğu için daha da fazladır şimdi
Benim 1 tane en arka dişimin bir önü görünmüyor o yüzden gerek yok protez dişe ama görünür tarafta olsa tabikide isterdim. Bizim tanıdık olduğu için indirimli yapıyorlar ama evet pahalıdır 😞 birde zor bir işlem bir diş için korkuyorum ben millet 9 tane dişine yaptırıyor
Korkma sadece sonucuna odaklan acı vs elbette olacaktır ama olsun madem korkacaksın o zaman hiç bulaşmasaydın vesaire.. Keşke bizim de tanıdık olsaydı ama maalesef insanlar o kadar şeyler ki indirim bile yapmıyorlar awk neyse iyi ki yorum attım bende gidip konuşacağım tekrardan
Aslında zerre korkmuyordum korktuldum demek doğru olur. Yaptıran kişilerin yorumlarını okudum kimisi çok zor demiş kimisi hiç ağrı olmadı demiş kendi kendimi korkuttum ama sende şimdiden yaptır yeni yıl zammını geçirirler valla bırakma sonraya
Çok geçmiş olsun askım merak etme sadece bir tane dediğin gibi daha çok yapan da var o yüzden başkalarının dediklerine bakma sonucunu gör bekle çok güzel olacak 💞
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için 💐🌸
Bu arada implantı bugün yaptırdım. Zerre acımadı hissetmedim bile sizde yaptırmayı düşündüğünüz için söylemek istedim milletin korkuttuğu kadar yokmuş diş çekiminden bile kolaydı o derece 🤭
Ahahaha çok geçmiş olsun haber verdiğin için de teşekkür ederim 💞💞💞 dedim ben korkacak bir şey yok
Rica ederim aynen korkulcak hiç bir şey yokmuş 🌸🤭
Ne kadar kalacak peki dişte süreç nasıl olacak
Bir hafta sonra dikişlerim alınacak 2 veya 3 ay implantın çene ile birleşmesini bekleyecek sonrada dişi yerleştiricek aslında zor bir süreç değil gereksiz bir göz korkutma var
Benim nişanım yaz ayında olabilir sence şu an yapsam o zamana kadar yetiştir mi yani oturur mu? Bir gidip konuşacağım bakalım
Yetişir bence bir konuş derim onlar gerekli bilgiyi verirler umarım
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yapılacak veya konuşulacak bir şey varsa ilk konuşurlar sonraki randevuda yaparlar aslında
Bende böyle düşünüyorum çünkı daha röntgen falanda çekilmedi orada tel tedavisi görüyorum sadece
bunu ogrenmen icin gitmen gerek
Yarın gidicem ama korkuyorum kendimi hazırlamadım