Sağlık Şimdi uyursam 3 saat sonra uyanabilir miyim ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Uyumak istiyorum ama 3 saat sonra uyanamam gibi geliyor ya Güncellemeler1 yıl 2 saat uyudum ve bir çok alarm kurdum, sonuç olarak uyanabildim 💪 Şimdi uyursam 3 saat sonra uyanabilir miyim ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 40b cevap paylaştı. uyanırsınız evet 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu yorumun gazı ile uyuyacağım u Barış_LonelyForever 1 yıl yaparsınız evet
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% 1 yıl Soru 2 saat önce sorulmuş uyandı mı acaba. Bilgilendir bizi. Gelişmelerden haberdar et 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 2 saat kala uyudum ve bir çok alarm kurdum, sonuç olarak uyanabildim 🥹🥳 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl uykunun en derin evreleri yeni başlıyor uyanamazsın 2 0 Yorumla
Vealin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 10 alarma herkes uyanır 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 2 saat sonra uyanabilir miyim peki şimdi yatsam sence Yorumla Vealin 1 yıl Dediğim gibi 10 alarm kurarsan ve sesi köklersen uyanırsın Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapıcam, teşekkür ederim 💪 Yorumla Vealin 1 yıl Ricam Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Bizim rutin uyku saati. Uyanırsın 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Her yorumun ikonik 😂 Yorumla nemünoseboo 1 yıl şımartma bu çocuğuu Yorumla Soran 1 yıl @nemünoseboo İhtiyacı yok zaten bence 😄 Yorumla nemünoseboo 1 yıl Vzgzvgzgz haklısın bal Yorumla Oluştur 1 yıl @nemünoseboo Yorumla nemünoseboo 1 yıl ayıp oldu bu oluştur. f Yorumla Oluştur 1 yıl @nemünoseboo cıks aramızda öyle ayıp şeyler olmaz. Soranı da seni de seviyorum ama seni daha fazla Yorumla nemünoseboo 1 yıl ashshhs nasıl haklı konuma geldin anlamadım ama teşekkürler beybii✨ Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 779 cevap paylaştı. Manitan olsaydı uyandırırdı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🥹 Yorumla
pissyy Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Hiç değilse 3 saat uyumuş olursun 1 5 Yorumla Soran 1 yıl İşte benim de düşündüğüm bu ama riskli Yorumla pissyy 1 yıl Alarm kursan. Akıllı saat falan olaydı uyanırdıın Yorumla Soran 1 yıl O zaman uyurum Yorumla pissyy 1 yıl Telefonu göbeğine bantla 😁 Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapıcam 💪 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 742 cevap paylaştı. Alarm kur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kuruyorum işe yararsa artık Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl Bence yarasın Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Uyumayak? 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Uyku şart Yorumla Olugide1 1 yıl Uyanamayız Yorumla Soran 1 yıl Uyku zorunlu değil canım zaten, olmasa da olur Yorumla Olugide1 1 yıl O zaman dans? Yorumla Soran 1 yıl https://images.app.goo.gl/nZq5vBDjgzXnAL1ZA Yorumla Olugide1 1 yıl Kafamıza huni takalım bence hahahaha Yorumla Soran 1 yıl Onu da takarız 😂Eksik olmasın Yorumla Olugide1 1 yıl Valla uyumayalım dersen uyumayacam senden bi hareket bekliyorum😀 Yorumla Soran 1 yıl Sen bana güvenme 😂Ben her an gidiciyim Yorumla Olugide1 1 yıl Güvenmek istiyorum :) Yorumla Olugide1 1 yıl Bak 6xper olmuşum bunu senle kutlamalıyız Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Hayır 1 2 Yorumla Soran 1 yıl :/ Yorumla Canknt35 1 yıl Maalesef Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Sağlık konusunda 353 cevap paylaştı. Uyanırsın 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Uyandım ! Yorumla bidenemeli 1 yıl Günaydın 🤗 Yorumla Soran 1 yıl Günaydın 🤗 Yorumla bidenemeli 1 yıl İş için mi kalktın Yorumla Soran 1 yıl Okul için Yorumla bidenemeli 1 yıl Kolay gelsin. :) iyi dersler Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 734 cevap paylaştı. alarm kur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
uyanırsınız evet
Bu yorumun gazı ile uyuyacağım
yaparsınız evet
Soru 2 saat önce sorulmuş uyandı mı acaba. Bilgilendir bizi. Gelişmelerden haberdar et
2 saat kala uyudum ve bir çok alarm kurdum, sonuç olarak uyanabildim 🥹🥳
uykunun en derin evreleri yeni başlıyor uyanamazsın
10 alarma herkes uyanır
2 saat sonra uyanabilir miyim peki şimdi yatsam sence
Dediğim gibi 10 alarm kurarsan ve sesi köklersen uyanırsın
Öyle yapıcam, teşekkür ederim 💪
Ricam
Bizim rutin uyku saati. Uyanırsın
Her yorumun ikonik 😂
şımartma bu çocuğuu
@nemünoseboo İhtiyacı yok zaten bence 😄
Vzgzvgzgz haklısın bal
@nemünoseboo
ayıp oldu bu oluştur. f
@nemünoseboo cıks aramızda öyle ayıp şeyler olmaz. Soranı da seni de seviyorum ama seni daha fazla
ashshhs nasıl haklı konuma geldin anlamadım ama teşekkürler beybii✨
Manitan olsaydı uyandırırdı
🥹
Hiç değilse 3 saat uyumuş olursun
İşte benim de düşündüğüm bu ama riskli
Alarm kursan. Akıllı saat falan olaydı uyanırdıın
O zaman uyurum
Telefonu göbeğine bantla 😁
Öyle yapıcam 💪
Alarm kur
Kuruyorum işe yararsa artık
Bence yarasın