Sjajsjjzjs canım sıkıldı size de sorayım dedim sjnwjnsnwzj 🤣

Cevap
16Cevap
2-3 saat uyumak sana İyi gelecekse uyu yoksa kalkınca ben çok kötü olurum diyorsan uyuma ben sabaha kadar buradayım sorun yok
Uyuma monster redbll birşeylerle idare edersin. Üç saat sonra uyanman daha zor olacak.
Öyledir evet 🙃
Uyu derim uykun geldimi 2 3. saat dayanması zor olur
Bugün bunu ben yaşadım 4 te yattım 6;30 kalktım çok uykum var caniko
2 saat sonra kalkacağın bir hayatı neden yaşıyorsun
Okumayalım mı ya
Okuyup ne olacaksın?
Mimar jsjwjs
Başarılar şimdiden
Teşekkürlerr
🙏🙏
Uyusun da büyüsün ninniii 😜😂
Hemencik büyüyeyimm sjnssj
Benim minik poğaçam 😋😌
Uyu bence hiç yoktan iyidir
Uykuyu tam alamadan uyanmak insanı gün boyu yorgun gösterir gibi yaanii
Yok ya hiç uyumaktansa birkaç saat uyumak iyi geliyor
Uyursan muhtemelen uyanmazsın
Aha iştee bende öyle düşünüyorum
Uyanmak çok önemli olmasa uyu derdim de uyanmam lazım diyorsun tecrübe ile sabit uyanamıyor insan 😂😂
Dün sabaha kadar işlerim vardı hallettim aman 1 2 saat uyuyayım dedim sjnwbswjsjsks uyanamadım anlıyorum seni 😂
Tam olarak bahsettiğim buydu zor bi durum bi kahve tavsiye ederim uykusuzluk için 😂
Kahve sevmiyore ki karnımı ağrıtıyo sjwnsjjs çay içilurrr bence çay mayıştırıp uyku getiriyor ama neyse 😅
Demli çay ama çokta demli değil o kıvamı anladın sen 😂😂 güzel uyku kaçırıyor 😂
Yani iştahımı açıyor benim sjwjs ee yemeklere de hücum çekersem ortada uyku mu kalır yaw sjwnssj😅
Şimdi gece gece uyku açılıcak diye çay sonra yemek sonra mide ağrısı bu gecenin suçlusu bide ben olurum. Ee şeyy ben bişey demedim 😂😂
Sen çok şey dedin sjnwnss beddua ederim saçların dökülürr hıhhh 😂 eşitleniriz skjwjsjs
Şu an gözlerim kapandı kapanacak 😐😐
2 gram saçım var gözünü onamı diktin yani allah gözünü doyursun burada yardımcı olmaya çalışıyoruz yazık günah yaaa 😂
Bu hikayenin sonunda biri uyucak gibi 😁
Yo saçların çok düzenliydi kısnadım döküldünde gör gününü sksnsjns neyse evli değilsen evlenince dökülecek 😂. Çok yardımcı oldun ya valla sağ ol jzjsnsns
Evlenmek ve bi deli çokkkkkkk çokkkkkkk çokkkkkkk uzak olduğu için saçlarımla mutluyum ben 😂😂😂
Uyumuşum kb sjwjjsjsjs amann evlenmee senn hiç minnete bakk hıhh
Aaa bide uyuyakalıp fırçayı bana attı 😅 hayır evlenince saçların dökülsün dedin niye evlenicem Allah Allah 😅
Bi saat uyku bile seni zinde tutar uyu aşko
uyu azıcık
Uyanamayıp derse geçiksem bu sorumluluğu kime yükleyecem ben jsnwjnsjzns
Oha sus sus jsnsjsjs şu an bana bu ihtimalin olabileceği geldi öf 😂
Sağ ol ya😅 sjnwnsn
Valla gidici gibiyim yaa😂uyku perilerimden birisi beni sürüklüyor gibi jsnanns
1 buçuk saat uyudum sjjwjsjs
Hahah evet
Uyu kar kardır
boş ver ne uyucaksın
Bence uyu
Nedwn
banane
Toplu uykuya
Uyuma bence
Uyu bence
Yat gitsin teyzem
Evladım sende yat uyu 😄
Uyuma boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Eğer yatağa girip hemen uyuyabileceksen, iki-üç saatlik uyku bile sana enerji verebilir. Ama "yatarım dönüp dururum" diyorsan, keyifli bir şeyler izleyip ya da okuyup o sürede dinlenmek de fena fikir olmayabilir 🛌✨. Kendini en iyi hissedeceğin şeyi yap, canım!