Uyanamam diye korkuyorum 😢😢
Kursa gideceğim, uyku hali ile bir şey anlamıyorum zaten ama bugün asla uyuyamadım
Bunca saat oldu hâlâ uyku yok
Eve dönünce de yatamam çünkü diğer gün sınav var, çalışmak zorundayım 😢
1.5 saat olsa da uyusam mı?
Uyanamam diye korkuyorum 😢😢
Kursa gideceğim, uyku hali ile bir şey anlamıyorum zaten ama bugün asla uyuyamadım
Bunca saat oldu hâlâ uyku yok
Eve dönünce de yatamam çünkü diğer gün sınav var, çalışmak zorundayım 😢
1.5 saat olsa da uyusam mı?
Yani şöyle söyleyeyim çok zor uyanırsın emin ol alarmı tekrar tekrar kurman lazım arada kısa zaman dilimi var ayar vücudun uykuya zayıfsa uyku sersemine alarmını kapatıp hiç farkında bile olmayabilirsin ama öte yandan kısa sürede olsa uyku uykudur
Arada kapatıp uyuduğum oluyor ama kendimi geceden zorlayınca çok zorda olsa uyanıyorum
Aşırı kararsız kaldım
Sana şöyle söyleyeyim ona bakarsan bende de şu oluyor mesela bir yere gideceğim saati kuruyorum uyuyorum bazı rüyalar çok gerçekçeler bilirsin rüyamda uyanıyorum saatten 20 saat önce ya yarım saat önce ya da 5 dakika önce falan uyanmışım aslında vücudumuz beyin o kadar harika bir şey ki ama yine de sen bilirsin çok mu önemli
İletişim kurabileceğim biri yok ve dünde gitmedim
Sınav olduğu için bilgim olmadan girmek sorun olur bana 😢😢
Anladım yani uyumazsan uykusuzluktan çok kafan dikkatini dağılacaktır uyursan uyanamam olayım var sen neden uyumadın ya canımı sıktın şimdi bak
Uyuyamadım ne yazık ki 😔
Şurada bir buçuk saat kalmış bırak uyuma yarın da geç kalma bari gerçi yarın bugün oldu benim de kafamı karıştırdın bir şeyler uğraş sınav mıdır önemli geri gelince yatırıyorsun
Dinlenip geç gidebilirim
Duruma göre bakacağım
O zaman beni burada bir saattir ne uğraştırıyorsun Allah Allah senin makyaj malzemelerini camdan aşağı atarım ha
Cevap
10Cevap
şu an büyük ihtimalle uyuyorsun ya evde ya kursta. Niye uyumadın ki sabaha kadar
Soruyu sordu ve uyuyakaldı, iradesiz
Hayır uyandım ve gittim ancak verimsiz bir gündü
Uykunu almadan ders de çalışamazsın ki
Uyanabilirsen uyu ama emin değilsen uyuma
Telefonunu ver arayalım
Gec uyursan uysnirsin uyu simdi
Umarım uyumamıssındır. Uyanmak zor olur 😂
Uyuma
Uyanamazsn
Gel öperim seni
Uyuu
Uyuma uyanmaz sin