Ben öyle begeniyorum acikcasi 46-52 kg ideal buluyorum. Benxe zayiflik daha cekici siz bayanlarda ve daha cok yakisiyor. hata aksine balik etli fizil begenmiyorum hic
Hayir bence gayet cekici ve hos bir zayiflik bu tarz zayifligi cok begeniyor ve yakistiriyorum. Kimi erkek icin tabiki asiri zayif ama ben sahsen begeniyorum zap zayif fizigi.
Niye ne giyiyorsunki? Göbek acik + tayt veya dar pantolon yani skinny jean ile müthis dururdun. Benim eximde genelde dar kesim pantolon ve göbek acik crop vs giyiyordu gayet güzel yakisiyordu
Bak bana sorduğun her sorunun cevabını kendin veriyorsun 3 4 öğün artı ayrıştırmalık yemelisin herkesin vücudu farklı belki genetiğin şekillidir kilo aldıkça güzel durur spor yapmayacaksan da sağlıklı şeylerden çok ye
peki sence lenf nedir mercimek boyutunda ve 2019da bir video buldum ayni yerde ayni lenfim daha şiş ve burnum akip öksürüyormusum ama Şu an daha kücülmüs ama tamamen kaybolmamis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
zayıflıkla ilgisi olabilir evet
evet
Saka maka cok hoş ve güzel bir zayifligin var manken gibisin
öyle durmuyor ama fazla zayif duruyor
Ben öyle begeniyorum acikcasi 46-52 kg ideal buluyorum. Benxe zayiflik daha cekici siz bayanlarda ve daha cok yakisiyor. hata aksine balik etli fizil begenmiyorum hic
ama 1.70e 46 fazla zayif degilmi sencede
Hayir bence gayet cekici ve hos bir zayiflik bu tarz zayifligi cok begeniyor ve yakistiriyorum. Kimi erkek icin tabiki asiri zayif ama ben sahsen begeniyorum zap zayif fizigi.
Bu arada yaş kac senin?
23
kiyafetler hic olmuyor oylede bi sıkıntı var
Niye ne giyiyorsunki? Göbek acik + tayt veya dar pantolon yani skinny jean ile müthis dururdun. Benim eximde genelde dar kesim pantolon ve göbek acik crop vs giyiyordu gayet güzel yakisiyordu
dar pantolon asla yakismiyor ya zayiflara etimiz yok cunku
Hayir yakisiyor bence. Cünkü bacaklari daha ince fizigi daha zayif gösteriyor.
Mesela bak böyle
https://ibb.co/CbkZNkk
Bilemedim kontrole git
saglık ocagı doktoru bilirmi
Bakayım bi
Nasıl
Hızlıresim. com dam link ile
Soru sorma hakkım kalmadı maalesef Saygaya
Ahhahaha bu soruyu güncelleyebilirşsn
Sizce nedir peki
24 kilo eksiğin var kilo almalısın bence
Cüs naptin Harbi o kadarmi eskigiö var
Nasıl Alirim Ya alamiyorum bi turlu Max 49u Falan gormusumdur
Evet boyun 170 orantılısı için yani en kötü 62 67 arası olsan iyi olur yeterli yemiyprsunudr
Sağlıklı mı almam gerek kiloyu Ve Tek yemek yersem vucudum sekillenmez sporada ihtiyaç var sanırım ama ben asırı üsengecim
Evet dogru 2 öğün yiyorum ben
Bak bana sorduğun her sorunun cevabını kendin veriyorsun 3 4 öğün artı ayrıştırmalık yemelisin herkesin vücudu farklı belki genetiğin şekillidir kilo aldıkça güzel durur spor yapmayacaksan da sağlıklı şeylerden çok ye
peki sence lenf nedir mercimek boyutunda ve 2019da bir video buldum ayni yerde ayni lenfim daha şiş ve burnum akip öksürüyormusum ama Şu an daha kücülmüs ama tamamen kaybolmamis
Fotoğraf atsan yorum yapabilirdim de
Fotosu var mı
var evet
Atar mısın
Birdahaki Soru sorarken Kızlar soruyora Fotograf Koyup Atarım Artık
Tamam 😂
sizce nedir peki
Görsem yorum yapıcam
50 ol
daha fazla bile olmam lazım hatta 50 fazlası