Öncelikle merhaba arkadaşlar benim parmaklarım. kirıldı ve ezildi 3 haftalik sürecten sonra durum bu şekilde kapatip açarken sorun yok ağrı sizi yok ancak temizleyemiyorum ve tirnaklarin olmadığı yerler acıyor. Bi yere temas edince buna ne yapmak gerekiyor doktora gidemiyorum sgkm yok bu yüzden burdaki saglikcilardan bilgi alabilirsem çok sevinirim bide yüzük parmagimda hep bi uyuşukluk var buda neyden kaynaklidir acaba?
Ezilme sonucu sinirlerin ölmüş olabilir. Eline bir görüntüleme yapılması lazım. Paramedik mezunu ve 1 yıl ilk yardım teknikeri olarak sahada çalışmış biriyim ama ben bile direkt satmam o eli o şekilde
Sarmam yazmıştım klavye değiştirmiş knk kusura bakma. Acile git çünkü diğer şekilde bir randevu bulman zor. Boş bir vaktinde acile gidip durumu anlat onlar önce kemiklerine görüntüleme yapmak için gerekli birime göndereceklerdir sonrasında fiziksel muayene edip bir sıkıntı yoksa saracaklardır güzelce. Sargıyı iki günde bir pansuman yapmaya götürürsün zaten ortalama 3 hafta içinde yara kapanmış olur krem tedavisi ile.
Eveet merhaba doktorumm can sıkıntısıdan girdim şu an uykum gelmedi sgkan yok madem şöyle söyliyim böyle durumlarda 1. his kaybı var mı? 2. hareket kısıtlanmış mı? Bunlara cevap arıyoz önce söle bakalım
Yok bu son hali 3 hafta sonunda bu halde once atel yapildi pansuman vs yaptik 7 8 defa sonra. Tirnak cekildi en son hali bu antibiyotikli bi ilc verdi tirnagina dök diye doktor bunu döktüm renk kirmizi batikon sanirim tam bilmiyorum kan degil yani
Tamam o zaman sorun yok yumuşak doku zedenlenmesi var geçer o krem jel falan sürebilirsin madem sgk yok internten falan bul ucuz bi şey al almasan da bi şey olmaz da daha çabuk iyileşir
Ben şunu diyorum simd doktor dedi açık kalsın bu e bende açık bıraktım ama tirnak olmayan kisim bi. Yere degince aciyo 1 ikincisi temizleyemiuorum elimi acımasindan dolayi
Acısa da temizlicen aşırı dereceyse içinde lidokain içeren krem al uyuştur öyle yap ama bence dayan İkincisi de elinden geldiğince bi yere değdirmicen parol falan içebilirsin
Ya şöyle 2 gubde bir pansuman yaptiriyordum 3 hafta sonra gittim tirnagi cektirdm doktor acik kalsin dedi bidaha gitmedim zaten hemşireye de kıl oldum uyuşturmadan tirnak cekecem dedi az kaldi sakat elimle kafasina vuracaktım
Nasıl la uyuşturmadan çekicek psikopat mı knk ben iğne olmaya gidince bi kız vardı orada siz çok mu çapın olursunuz meslek olarak dedi bende gelen çok biri olmazsa biri olur dedim iğneyi ok gibi sapladı vicdansız
Vallaha hemsireyi dövecektim az kalsin. Dedim oyle olur mu sen beni öldürmeye mi niyetlisin dahs uyuşmadan aldi tırnagi bide pişkin piskin diyor altinda tirnak varmış uyusturmaya gerek yokmuş