Yamuk olsun ne olacak el reklamında paramı kazanıyorsunuz belki ameliyattan sonra daha kötü olacak boş ver kalsın ben olsam kafaya takmam düşünmem sen bilirsin yine de
Böyle olmaz bak veletcim ilk önce laf sokmayı öğren sonra abilerine saldır. Tabi bunun için bir tıkta beyin gerekli ama tıp ilerledi onada çözüm bulacaklar merak etme. Devamına gelirsek hiç bir zaman sizin kadar mükemmeliyetçi kölesi sapığı olmadım. Olmayada niyetim yok öz güvende değil aynada gördüğümü seviyorum gerisi seni hiç alakadar etmez. He son olarakta senin beğenip beğenmemen hiçç şeyimde değil oturup ağlayabilirsin.
O zaman gelip bana laf etmeyeceksin bak ben bişeyi begenmemisim sormusum gelip bana burada laf atamazsın sana laf sokmaya calisan yok bana laf sokan sensin en basta
Sana laf sokacak olsam parmağın yamuk şekli bozuk derim ve daha fazlasını söylerim. İnsan gibi ne demek istiyorsun dersin anlamadım dersin. Bende sana yaptığın nezaket karşısında hiç bir kusuru yok abartılacak ciddi bir operasyon geçirip kaslarını açıp kemiğini düzelticek kadar risk almaya değmez derim. Sebebini sorarsın bende cevap veririm açılan düzeltilen hiç bir şey insan bedeninde eskisi gibi olmaz his kaybı yaşarsın sinirler zarar görür ve mantıklı işinde mesleğinde iyi bir doktor zaten bunu tavsiye etmez derim.
En basta bunu soylesen zaten kojusma buraya gelmezdi buyuge saygı gormek icin once kucuge saygı gosterın en basta saka mı der gibi konustugun ıcın gerildim
Kırmak ya da yargılamak saygısızlık yapmak için söylemdim ki yaştan dolayı kimseden saygı beklemem. Yorumu yaparken de ciddiye alınmayacak birşeyi ciddi sorduğuna şaşırdığım için yorum yaptım. Ufak tefek kusur bile sayılmayacak hatta sizden başka insanların anlatmayacağı şeyleri hayatlarınızda yer edindirmeyin çünkü çok zamanınızdan çalarlar.
Önemli değil aynaya bakınca elde olanı görecek gözdeyim. Beğenmek ya da beğenilmek değil derdim ki hayatımda tipimle kimseyi etkilemedim. Yani öfke ve sinirle söylediğin için sorun yok 😊 ama dediğimi atlama kusursuz olmak zorunda değilsiniz hiç bir zaman maharet kusuru sevmekte (parmağında yamukluk yok)