Sağlık Sigara kullanıyor musun? ℓιуαяуαи Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Arada.. Güncellemeler1 yıl Süper soru.. Sigara kullanıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. günde 2 paket 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kullanmam iğrenç bir şey ya o koku falan. Kullanan kişiyle de sevgili olmam mesela 1 0 Yorumla
MELINAi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kullanmıyorum ama baslayasim var :) 1 5 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Başlama boş ver Yorumla Shazam6 1 yıl Neden başlamak istiyorsun ki Yorumla MELINAi 1 yıl @Shazam6 stres yüzünden Yorumla Shazam6 1 yıl Neden streslisin ki Yorumla MELINAi 1 yıl @Shazam6 🤷🏻♀️ Yorumla
legend858 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Arkadaşlarım beni alıştırdı takıldığı mekanlarda. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Düzenli olarak 1 0 Yorumla
əsrarlııgözleriim Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl evet alkolde kullaniyorum herseyin bagimlsiyim 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. hayır. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 962 cevap paylaştı. Hayır asla kullanmam. 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. günde 1 2 filan bazen hiç 1 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Biranın yanına iyi gidiyor nadir içiyorum 1 0 Yorumla
karanliktangelen12 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 81% 1 yıl zaman zaman 2 pakete çıktığı oluyor :( 1 0 Yorumla
Ankaraefesi06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl gunde bır paket tuketıyorm, sıgara onelmı 1 0 Yorumla
Kubilay7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Ismarlamak mi istiyorsun 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl He Yorumla Kubilay7777 1 yıl Öğrencisin paran yoktur teşekkürler Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 645 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet. 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 465 cevap paylaştı. Sıkça 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Hayır hiç içmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
günde 2 paket
Kullanmam iğrenç bir şey ya o koku falan. Kullanan kişiyle de sevgili olmam mesela
Kullanmıyorum ama baslayasim var :)
Başlama boş ver
Neden başlamak istiyorsun ki
@Shazam6 stres yüzünden
Neden streslisin ki
@Shazam6 🤷🏻♀️
Arkadaşlarım beni alıştırdı takıldığı mekanlarda.
Düzenli olarak
Kullanmıyorum ve hiç kullanmadım.
evet alkolde kullaniyorum herseyin bagimlsiyim
Tadını sevmedim arada bir nargile
kullanmıyorum
hayır.
Hayır kullanmıyorum
Hayır hiç kullanmadım
Kullanmıyorum.
Hayır asla kullanmam.
En sevdiğim şeylerin başında gelir kendisi
günde 1 2 filan bazen hiç