Özellikle ustune yatinca cok aciyo bazen agri giriyo durup dururken..1 sene falan oldu emzirmeyi birakali onunla mi ilgili yoksa daha kotu bisi mi anlamıyorum.. bi kacgundur bogazimda da agri var hadi o grip baslangicindandir diyelim.. gerci hamileyken troidimde biraz sorun vardi sanki o sorun olabilir mi? ben mi cok pinpirikli oldum? doktora da gitmek istemiyorum kan vermem gerekiyo aslinda da.. neyse bakcezz..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
doktora sorun bence,.,.
Hep düşünürdüm büyük memeli kadınlar yüz üstü yatınca memeleri ezilmiyor mu diye cevabımı aldım eziliyormuş
Hayir her zaman boyle acimiyo dun cok acidi
Hmm hormonlardan hassaslaşmış yüz üstü yatınca da sürtünme olmuş olabilir mi
Yatar yatmaz acidi hemen kaldirma ihtiyaci duydum
Çok ilginç bilemedim ki
Kuzum ben bi krem kullanmıştım aynı şikayetler doğum sonrası bende vardı bulabilirsem yazarım sana
3 bucuk yasinda ama cocugum... bırakalı 1 bucuk yil falan oldu onunla ilgili olabilir mi ki
Olabilir
Dediğin kremi mi surmeliyim
Bende çok işe yaramıştı ama akşam bakabilirim seni kaybetmeyeyim. Ya buradan mesajdan ya da başka yerden bana yaz ki kaybetmeyip atayım
Olur
@benguu12 bana da söyler misiniz kremin adını
Bence emzirmeyi birsktigin icin olabilir birde adet zamanin yaklasiyorsa olabilir
Bi 1 buçuk sene falan oldu onunla ilgili olabilir mi emin degilim
Surekli emziriyormuydun veya sutun azdi surekli emzirmiyordun hangisi? Surekli emziriyordan belki birsktigin icin gogus uclarin ve goguslerin normale alisiyor o yuzden agrisi normal ya da dedigim gibi regl yaklasincada sizin gogusleriniz aciyor oda olabilir
Genel olarak boyle ama.. bazen unutuyorum bazen asiri hatirlatiyo kendini.. ilk zamanlar olsa neyse de 1 bucuk senede duzelmeli değil mi
İllaki duzelmeli ama sonucta bir muddet emzirdin gogus uclarin tahris oldu bunun duzelmesi zaman alacak acimasi normal mi bence normal
Ya sahsen kanser falan olurda farketmezsem diye korkuyorum.. hep buyuk diye şikayet ederken hepsinin yok olmasiyla cezalandirilmak istemem.. dokunuyorum bazan ama nasil anlicami bilmiyorum
Hep buyukten kastin ne mesela gizli olsaydim sorardim sana soru ama cok soru soramiyorum 🙈 boyun kilom va orantisizmi?
bende kist oldugu icin yatamiyor7m bir muayene ol veya kendin yap muayeney8
Bende ondan korkuyorum nasil yapabilirim
Elle muayene ediceksin sadece kist var mı yokmu diye basit yani ben wttim etmez olsaydim sagda solda buyuk kitle var en yakin zamanda doktora gidecegim agrida var ama muhtemelen 19 yasinda kanser degilimdir teek dilegim by
İnternetten biraz daha arastirim bari.. umarım sende iyisindir yasin daha cok kucuk
bilmem ama agrisi fazla doktora gidecegim muhtemelen iyi huyludur ama bellu ollmaz
Pinpiriklisin gibi, diyetisyenim, bu sorunu kilolu olan kişiler bahsediyor genelde ama kilonuz normalse yani diyetle işiniz yoksa kontrol amaçlı doktora gidebilirsin:)
Tamam da kilon her zaman ayni sonuçta o zaman hergun ayni agrinin acinin olmasi gerekmiyo mu
Kilon hep aynıysa bişey diyemedim ama emzirmeyi bırakalı 1 yıl gibi zaman geçip kilo alan ve yüzüstü yatan danışanlarım oldu, biraz kilo verdikten sonra geçtiğini söylemişti, istersen özldn ulaşabilirsin
Knk süt kalınca kanallarda ağrı olur mastit yapar ondan olmasın
1 bucuk sene oldu ne bilimki oyle bol bol sütüm de yoktu
Boynundan meme uçlarına doğru böyle krem veya yağ kullanarak masaj yap kaldıysa içinde uçlarından çıkar ağrısını da azaltır hem
Hala çıkmaz ya cikar mi
Hiç sütyeninde ıslaklık farkediyor musun veya bazen meme uçlarında böyle bişi çıkarda kurur ya üstünde öyle şeyler görüyor musun
Islaklık hic denk gelmedim ama ucunda bazen kucuk parcasik oluyo
İşte onlar içinden kendince çıkanlar bak varmışşş
İyide emzirirken bile bol bol gelmiyordu
Bol bol derken bebişe yetmiyor muydu ne kadar emzirdin
Yani emiyodu da sikinca fiskirmoyodu.. ilk gun aynı odada olduğum anneninki fiskirmisti brnimki siziyodu sadece
Öyle sıkınca fışkırma oluyor mu ya
Onda olmustu yasi biraz daha kucuktu hatta
Sütün meme boyutuyla bir alakası var mı peki 🤔
Bilmem
Yani seninki büyükmüş sütün bol küçük olanınki az oluyor mu
Hep mi büyüktü seninkiler süt olunca mı büyüdü peki 🤔
Normalde buyuktu iyice buyudu
Çok mu rahatsızsın bu durumdan
Evet
Boy kilo kaç kaç yaşındasın pekiii
Alakası olduğunu sanmıyorum konuyla
Merak ettim büyük dedin ya söyle nolcak ki
Cup ne kullandığını büyük ihtimalle söylemezsin zaten
Cevap vermeyecek misiniz
Ne soruyorsun yani bize
Yani dönemselse şişkinliktendir
Bilmiyorum ara ara oluyo
Yine de kontrol ettirmek lazım basit bi ihmal önüne geçebileceğin bi rahatsızlığı engellemesin ;)
Evde kendim anlayamaz miyim
Bilemiyorum o kadar tıbbi bilgin var mı
Doktorlara gitme çekincen nedir ki
Ayıp mı yani ağrın var sonuçta
Bilgim yok ama gitmek de istemiyorum.. gencligimde jinekolojinin ne oldugunu ogrenince ordan geri donmustum dusun yani
Anladım utangaçsın
Masaj ister misin
Aynen cok alakali bsii söyledin bravoo👏🏼👏🏼
Geçmez mi öyle ağrın
Neyse agzimi bozmicam
Tek misin şimdi
Yok anneni izliyorum isi var da
Yükseğim biraz dinle
Hadi ufaklik isine
Yeterim sana, yaramazlık yapalım biraz
Git baskasiyla yap istemiyorum ben
Çok sertim dinle bi tek misin