Kızlar adetliyken bu sabah birden cok yoğun Bir pıhtı geldi yani aşırı derecede neden olabilir?
Daha önce de geliyordu ama bu kadar değil.
Kızlar adetliyken bu sabah birden cok yoğun Bir pıhtı geldi yani aşırı derecede neden olabilir?
Daha önce de geliyordu ama bu kadar değil.
Adetliyken pıhtı durumu bazen düzensizlik sonucu biriken kanın rahim içinde katılaşması sonucu, bazen de vücuttaki kan oranının fazlalığından oluşan bir durum, bunu herkes yaşayabilir, normal bir durum korkuya gerek yok.
Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Adet döneminde yoğun pıhtıların gelmesi birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Bu durumun yaygın sebepleri arasında:
Eğer bu durum sürekli hale geliyorsa veya başka belirtilerle birlikte (ağrı, aşırı yorgunluk, vb.) gerçekleşiyorsa, bir doktora görünmekte fayda var. Uzman bir doktor, gerekli testleri yaparak durumu daha iyi değerlendirebilir.
Rahim duvarindan atılan endimetriyum parçaları onlar.
Kendini temizliyor yani anladın mı
Evet anladım
İyi bir şey bu korkma rahim duvarı temileniyor
Kist olabilir ya da düzensiz adet varsa
Yok daha önce kontrol oldum bi kaç ay önce kist yoktu adetim de düzenli her ay da normalde az olurdu bu kadar çok olmasına şaşırdım
Yoğun kanama.
Normal bir durum
Off hersey bu kadınlarda var ya 😏
Bazen benimde...
Bu normal bir durum her kadında zaman zaman olur bazen kan akışı düzensiz olur ve biriken kan pıhtılaşmaya neden olur pıhtı şeklinde vücuttan atılır.
Teşekkür ederim sağolun
Nasıl bir varlıksınız ya?
Azıcık karıştırınca sizi eror vereceksiniz artık!!
Kan pıhtılaşma düzeyine baktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?