Güncellemeler
1 yıl
İlişkimi yargılamak yerine sorduğum soruya yorum yapın lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Soranlar için 24 yaşındayım
Erkek arkadaşım 46 yaşında ürolog iyi huylu prostat büyümesi var demiş. İlerde baba olmasını engeller mi bu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
etkileyebilir evet
onun spermleri bozuktur bu yastan sonra o adamdan çocuk mocuk düşünme
Erkeklerin ileri yaşları kadar oluyor erkekte menopoz yok ki bitmiyor hiç sperm. Prostattan dolayı etkilenir mi bilmiyorum da olsa bundan olur yaştan değil
Ben 20 yaşlarda erkek beğenmiyorum
sen bilirsin ama yaş ilerledikçe sperm kalitesinin düştüğü bir gerçek
Kaç yaşından sonra düşüyor benim ablam evlendiğinde eşi 32 yaşındaydı 4 ay sonra hamile kaldı.
30-35 en iyi dönem, 40 yaş üstü giderek düşüyor
o yastan sonra da baba olmasin artik
Aramızda 22 yaş var ben seviyorum onun zaten bir çocuğu var ilk evliliğinden. Ben kendim anne olmak isterim ilerde evlenince
yazik sana
Ben kendinden büyük erkeklerden hoşlanıyorum. 17 yasimdayken 27 yaşında erkek arkadaşım vardı 3 yıl sürdü. Yaşıtlarim ile anlaşamıyorum pek
biraz daha yasca buyuk olanı bulamadın mı kml ksms
Benden en fazla 10 yaş fark olur sonrası red flag derdim ama aşık oldum. İdeali bu demiyorum ama ben seviyorum
senşn yas kaç
24
hmm
nasıl tanıstın ki
Beyaz eşya dükkanı var benim evimin yakınlarinda bir kaç kere eşya bakmak için gittim orada tanıştık.
er nasıl cinselliğe cevırdın ki o uasta adamla
sen mi teklif ettin
Zaten evime yakın sürekli karşılaşıyorduk. Bu arada cinsellik derken? İlişki sadede cinsellikten mı ibaret
kknk zaten 1 sene içinde ayrılcaksın
ayrıldığında buraya yaz beklıyorum
Oha 46 yaşındaki amcayı ne yapcan be
Seviyorum
Davul bile dengi dengine ablacım ya
Gezip eğlenmek istesem ben de yaşıtım tercih ederim ama ciddi ilişki istiyorum evet 46 biraz büyük benimse gwkecwk ile ilgili bu konuda acaba nasıl olur diye düşüncelerim var ama seviyorum adamı