Sağlık Genel cerrah bekârmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bacak ağrısına genel cerrah bakarmi Güncellemeler1 yıl ... Genel cerrah bekârmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 40b cevap paylaştı. bakar evet 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cildiye oeki
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl nasıl bir ağrıdan bahsediyorsun bacakta şişlik, iltihap ya da açık yaralar gibi durumlar söz konusuysa genel cerrahi değerlendirilebilir 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Evt o tarz Yorumla Wolverine59 1 yıl randevu al eğer ki onluk bir durum yoksa zaten travmatolojiye yönlendirebilir. Yorumla Soran 1 yıl orada boş yer Yok O yüzden bide bu rontgende çıkarmı Yorumla Wolverine59 1 yıl röntgende çıkma ihtimali yüksek. aile hekimine git o randevu alır sana biz aile hekimleri aracılığı ile çok muayene ediyoruz. Yorumla Soran 1 yıl Yok parol yazdı yallah gonderdi Yorumla Wolverine59 1 yıl parol ağrı kesici ateş düşürücü sende iltihaplı romatizma var büyük ihtimalle. sen aile hekiminden hastaneden randevu almasını talep et. Yorumla Soran 1 yıl Tekrar gidip hiç uğraşamam ya Yorumla Soran 1 yıl Ilthaoli romatizmada kist gorunurmu Yorumla Wolverine59 1 yıl Evet iltihaplı romatizmada örneğin romatoid artrit veya ankilozan spondilit gibi kist oluşumu görülebilir. Yorumla Soran 1 yıl Cikdiyeye aldım ya Yorumla Wolverine59 1 yıl O da bi görsün bakalım Yorumla Soran 1 yıl Ona gidicem direk Yorumla Wolverine59 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Balancee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Hayır ortopedi işi o 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cildiyeye aldım ya Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cerrah demek ameliyat eden dikis diken demektir 0 27 Yorumla Soran 1 yıl Genel cerrah her şeye bakan demektir buda ameliyat gerekiyor alınması için Yorumla Berat_krc 1 yıl Teşekkürler bilgi için 😅 Yorumla Soran 1 yıl Öyleeee peki bu yumuşak hareketsiz yuvarlak bi şey var kavalda bu rontgende çıkarmı Yorumla Berat_krc 1 yıl Radyoloji bölümünde çıkacaktır Yorumla Soran 1 yıl Yanı rontgende mi Yorumla Berat_krc 1 yıl Ewet 😅 Yorumla Soran 1 yıl Inşallah çıkar peki bu tümör felan değil-dir siz doktormusunuz Yorumla Soran 1 yıl Yumuşak hareketsiz Yorumla Berat_krc 1 yıl Doktorlukla alakam yoktur tümör değildir insallah ya Yorumla Berat_krc 1 yıl Korkma yani bir şişkinlik tır Yorumla Soran 1 yıl Yumuşak dokulu ve 1 yıldır büyümeyen tümör olmaz degilmi yağ bezesiyse çıkarmı yine Yorumla Berat_krc 1 yıl Cikar tabi korkma 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Cikdiyeye aldım ya Yorumla Berat_krc 1 yıl Olur cildiyede olur deri hastalıklari uzmani bakar Yorumla Soran 1 yıl Bakalım ya umarım ameliyatla alıverir Yorumla Berat_krc 1 yıl Umarim ya Yorumla Soran 1 yıl Fitik varmış 3mm ameliyat gerekirmi acaba Yorumla Berat_krc 1 yıl Bilmiyorum ki çok agrin oluyor mu fitik kas ve kemiğin cikmasi demektir gerektiğinde uzman doktora ameliyat olmak gerekir Yorumla Soran 1 yıl 3mm ameliyat gerekirmi dersin çok ciddi ağrılarım oluyor Yorumla Berat_krc 1 yıl O zaman doktor gerekir derse gerekir ya :(( üzüldüm yasin kac Yorumla Soran 1 yıl 18 yokya üzülme önemli degil Yorumla Berat_krc 1 yıl Yaa kucukmussun daha :( kiyamam Yorumla Soran 1 yıl Öyle de bakalım daha smekiyatsiz çözümde olabildi diye düşünüyorum Yorumla Berat_krc 1 yıl Hangi hastane nerdekine gidiyosun peki Yorumla Soran 1 yıl Konyada bi devlet hastanesi Yorumla Berat_krc 1 yıl İnsAllah iyileşirsin biran önce dua edicem Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Allah razı olsun Yorumla
defnora Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Bilmem belki evli de olabilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gghhhjjii Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakar 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Bekârmı Yorumla Soran 1 yıl Bakarmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet bakar Yorumla Soran 1 yıl Peki ameliyatmi gerekir kist gibi şişlik ce rontgende cikarmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemen ameliyat yapılmaz ilk muayene ve teşhis edilmeye çalışılır röntgen de çıkar mı bilmiyorum. Ultrason çoğunlukla kullanıyorlar. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ortopedi doktoru da bakar bacak ağrılarına ona da gidebilirsin Yorumla Soran 1 yıl Röntgen ıster yüksek ihtimal o yüzden ortopedide boş yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman genel cerrahiye git kist gibi bişey de varsa Yorumla Soran 1 yıl Evet kist gibi şişlik var yumuşak hareketsiz Yorumla Soran 1 yıl Cikdiyeye aldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cildiye mi? Genel cerrahi bakardı aslında ama Yorumla Soran 1 yıl Gittim 3mm fıtık varmış ortaoediye gidicem sizce ameliyat gerekirmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerekmez Yorumla Soran 1 yıl 3mm kas yirtigimis Yorumla
Milaslova Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Orthopedics 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boş Yok Yorumla Milaslova 1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bakar evet
Cildiye oeki
nasıl bir ağrıdan bahsediyorsun bacakta şişlik, iltihap ya da açık yaralar gibi durumlar söz konusuysa genel cerrahi değerlendirilebilir
Evt o tarz
randevu al eğer ki onluk bir durum yoksa zaten travmatolojiye yönlendirebilir.
orada boş yer Yok O yüzden bide bu rontgende çıkarmı
röntgende çıkma ihtimali yüksek. aile hekimine git o randevu alır sana biz aile hekimleri aracılığı ile çok muayene ediyoruz.
Yok parol yazdı yallah gonderdi
parol ağrı kesici ateş düşürücü sende iltihaplı romatizma var büyük ihtimalle. sen aile hekiminden hastaneden randevu almasını talep et.
Tekrar gidip hiç uğraşamam ya
Ilthaoli romatizmada kist gorunurmu
Evet iltihaplı romatizmada örneğin romatoid artrit veya ankilozan spondilit gibi kist oluşumu görülebilir.
Cikdiyeye aldım ya
O da bi görsün bakalım
Ona gidicem direk
Geçmiş olsun
Hayır ortopedi işi o
Cildiyeye aldım ya
Cerrah demek ameliyat eden dikis diken demektir
Genel cerrah her şeye bakan demektir buda ameliyat gerekiyor alınması için
Teşekkürler bilgi için 😅
Öyleeee peki bu yumuşak hareketsiz yuvarlak bi şey var kavalda bu rontgende çıkarmı
Radyoloji bölümünde çıkacaktır
Yanı rontgende mi
Ewet 😅
Inşallah çıkar peki bu tümör felan değil-dir siz doktormusunuz
Yumuşak hareketsiz
Doktorlukla alakam yoktur tümör değildir insallah ya
Korkma yani bir şişkinlik tır
Yumuşak dokulu ve 1 yıldır büyümeyen tümör olmaz degilmi yağ bezesiyse çıkarmı yine
Cikar tabi korkma 🙂
Cikdiyeye aldım ya
Olur cildiyede olur deri hastalıklari uzmani bakar
Bakalım ya umarım ameliyatla alıverir
Umarim ya
Fitik varmış 3mm ameliyat gerekirmi acaba
Bilmiyorum ki çok agrin oluyor mu fitik kas ve kemiğin cikmasi demektir gerektiğinde uzman doktora ameliyat olmak gerekir
3mm ameliyat gerekirmi dersin çok ciddi ağrılarım oluyor
O zaman doktor gerekir derse gerekir ya :(( üzüldüm yasin kac
18 yokya üzülme önemli degil
Yaa kucukmussun daha :( kiyamam
Öyle de bakalım daha smekiyatsiz çözümde olabildi diye düşünüyorum
Hangi hastane nerdekine gidiyosun peki
Konyada bi devlet hastanesi
İnsAllah iyileşirsin biran önce dua edicem
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Bilmem belki evli de olabilir
Gghhhjjii
Bakar
Bekârmı
Bakarmi
Evet bakar
Peki ameliyatmi gerekir kist gibi şişlik ce rontgende cikarmi
Hemen ameliyat yapılmaz ilk muayene ve teşhis edilmeye çalışılır röntgen de çıkar mı bilmiyorum. Ultrason çoğunlukla kullanıyorlar.
Ortopedi doktoru da bakar bacak ağrılarına ona da gidebilirsin
Röntgen ıster yüksek ihtimal o yüzden ortopedide boş yok
O zaman genel cerrahiye git kist gibi bişey de varsa
Evet kist gibi şişlik var yumuşak hareketsiz
Cikdiyeye aldım
Cildiye mi? Genel cerrahi bakardı aslında ama
Gittim 3mm fıtık varmış ortaoediye gidicem sizce ameliyat gerekirmi
Gerekmez
3mm kas yirtigimis
Orthopedics
Boş Yok
🤷♀️