Güncellemeler
1 yıl
Son cümle biraz fazla oldu ama asiri bunaldim 2 sene bos durmaktan
Iki defa antidepresan yazilmis bana ama aradan 3 ay gecti ve daha da alinmadi ancak psikoterapi aliyorum ve herhangi bir psikiyatrik tani yok sadece bireysel psikoterapi yazildi bana.
Herhangi bir patolojik vaka yok bipolar, majör depresyon veya şizofren gibi. Subayliga elverisli olabilecegimi kanitlayabilir miyim yine de?
Özel sektor ise almiyor pilot olamiyorum zaten bu da olmazsa artik asacam kendimi bu ne ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cümlenin sonunda öylesi bi kelime kullanmışsın ki ağzım açık kaldı yanımda olsan çarpardım bi tane sana devlet hastanesinde yapıyorsan bu işlemi evet araştırıyorlar özelde araştırmazlar otelde kaldıysan vs vs onlara bile bakıyorlar ama şizofreni gibi bi durumun olmadığı için bi skm olmaz slsşldld
Epey bunaldim bu süreçte son cumlemi yazduran buydu. Devlet hastanesinde yaptim herseyi de o antidepresanları kullanmadım satin aldigim halde, doktora bildirdim psikoterapi istedim kafamdaki yanlış düsünceleri. yenebilmek için (sosyal konularda).
İnancın ne bilmiyorum ama senden daha kötü haldeydim her konuda ve yaptığım tek şey namaz kılmaktı bilmiyorsan da öğren iki rekat kıl aç ellerini bi dua et eminim seni yoldan çevirmeyecektir
Bi rahatlama gelecek huzurlu hissedeceksin sürekli dua et hemde sürekli
Son cümleden ötürü subay olmayıverin zaten. Yazık günah emir altındakilere.
Intihara meyilli degilim aslinda da epey bunaldim arkadas
Özel sektorde 2 yildir iş bekle pilotluk olmuyor psikoterapide, bir de zorunlu askerlik istiyorlar bari subay olayim da 3 kurus kazanayim
Insana hic mi bir kapi acilmaz? Yillarca cabala calis sonra ortada kalasin. Iki kere psikiyatriste gittik deli muamelesi gorecez.
Benim durumumda olan briisi 15 inde kendi kafasina sıkardı
Psikoterapi neticelenecek gibiyse bittikten ve müspet bir sonuca ulaştıktan sonra subaylığı düşünün çünkü terapi sürecinde kişi, terapiye başvurduğu ruh halinden daha kötüye gidebiliyor, bu da daha agresif ve kararsız yapıyor insanı.
Psikoterapi çok yavas isliyor ayda bir kere ancak alabiliyorum. Ama vaktim yok artik para kazanmam lazim ailem fasfakir meslegim var is bulamiyorum.
Ruh halim gayet iyi ancak sosyal anksiyete icin psikoterapiyi kendim istedim psikolojik olarak bazı yanlis dusunceler aşmam icin ancak herhangi bir meslegi yapmama engel bir psikotik rahatsizligim yok
Özelde gitmek lazım. Devletteki psikoterapi ile daha da dertli oluyor insan. Youtube da psikolojik tanılar, sorunlarla ilgili uzman videoları izle, psikiyatri uzmanlarının yazdığı kitapları oku daha iyi sonuç alırsın. İşsizlik insanı ne hallere sokar, bilirim.
Subay olmama engel degilse problem olmaz. Ailem daha para kazanmasini bile bilmiyor ki özele gidebileyim. Boş durmak inanılmaz psikolojimi bozuyor. Bu dönem çok zor benim için işsiz ve parasiz oldugum icin
Dürtüsel davranma durumu falan da yok bende gayet akilli davranabiliyorum da derdimi anlatamayip pisi pisine hayatimi mahvetmeyeyim
Psikoterapi ilerledikçe ortaya neler döküleceği ve uzmanın sisteme ne gibi şeyler yazacağı belli olmaz, bu yüzden riskli bir durum.