Burun ameliyatı olanlar bakabilir mi lütfen? acil tecrübesi olan baksın nazal septum deviasyonu + konka ameliyatı olanlar? soru uzun sıkılmayın?

Arkadaşlar 25 aralıkta nazal septum deviasyonu + konka ameliyatı oldum 31 aralıkta silikon tamponlarım alındı ve ameliyattan bugüne yaklaşık bir ay zaman geçti. Şuanda baş ağrım ve yorgunluk şikayetim tamamen geçti fakat burundan nefes alamıyorum hala bazen sol burun tıkanıyor bazen sağ burun tıkanıyor bazen ikisi birden açılıyor bazen ıslık şeklinde ses çıkıyor ama hep olmuyor belirli aralıklarda oluyor hala uyurken burundan nefes alamıyorum bunlar normal mi? geçmeyecek diye çok kafama takıyorum bugün kontrole gittim ameliyatın güzel geçti bir sıkıntı görünmüyor dedi ama yinede kafama takıyorum lütfen yardımcı olun tecrübesi olan bu dönemi anlatsın ne zaman geçer 1 ay oldu nerdeyse rahat nefes almak istiyorum tek sorunum bu kaldı...
Burun ameliyatı olanlar bakabilir mi lütfen? acil tecrübesi olan baksın nazal septum deviasyonu + konka ameliyatı olanlar? soru uzun sıkılmayın?