Perşembe ve cuma günleri dışında sabah saat tam 10 da sisteme girip randevu aratın sıkıntısız bi şekilde alabilirsiniz ama bazı gunlerde doktor hasta bakmiyor o ana denk gelebilirsiniz ama sonraki gün tekrar deneyin olur
Ama bi sıkıntı var 16 gün sonraya randevular açılıyor çok acilse bi rica edin doktora belki kabul eder sizi. Ama siz yine de alın randevunuzu. Gece saat 10 dan sonra sık sık kontrol edin iptal eden olursa alirsiniz. O saatte talep bildirimi gitmiyor çünkü kimseye
Bide geçtiğimiz 2 hafta önce yapıldı. Yarın sabah randevu almayı deneyin doktor belki o gün hasta bakmadığı gündür sonraki gün alırsınız yüksek ihtimal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet bende bulamıyorum
Hastahane değil mi
İstanbul'da yaşamama rağmen hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar randevu açılma saatleri var ona göre almalısınız. Hep öyle yaptım şimdiye kadar
Ben Van'da öğrenciyim geldiğimden beri randevu bulamıyorum dahiliye disinda
Perşembe ve cuma günleri dışında sabah saat tam 10 da sisteme girip randevu aratın sıkıntısız bi şekilde alabilirsiniz ama bazı gunlerde doktor hasta bakmiyor o ana denk gelebilirsiniz ama sonraki gün tekrar deneyin olur
Çok teşekkür ederim bunu da deniyecem çok acil ağrım var ilk defa reglim gecikti rahimde şiddeti bir sancim var
Ama bi sıkıntı var 16 gün sonraya randevular açılıyor çok acilse bi rica edin doktora belki kabul eder sizi. Ama siz yine de alın randevunuzu. Gece saat 10 dan sonra sık sık kontrol edin iptal eden olursa alirsiniz. O saatte talep bildirimi gitmiyor çünkü kimseye
Bir ara doktorlar boykot yapmıştı ondan da olabilir mi acaba dedim
Yok onu aile hekimleri tek yaptı
Bide geçtiğimiz 2 hafta önce yapıldı. Yarın sabah randevu almayı deneyin doktor belki o gün hasta bakmadığı gündür sonraki gün alırsınız yüksek ihtimal
Evet çok teşekkür ediyorum deniyecem olmadı özele giderim başka çare yok korkudan uyuyamıyorum doktor iyi birsey dese içim rahatlayacak
Rica ederim inşallah yoktur bişeyiniz çok geçmiş olsun
Evet yaşıyorum bu yüzden sabah erkenden gidiyordum
Nasıl yani sıra mi aliyorsun randevular dolu diyor
E yani? Sen ne zannediyorsun
Bi ara gittim sıra ile değil önceden randevun olması lazım dediler
Neyle ilgili
Jinekoloji acil bir durum ağrım fazla korkuyorum ciddi bir şey var idye
Her sabah saat tam 10.00da mhrsden randevu almayı dene saat 10.00da randevular yenilenir
Teşekkürler deneyecegim
Rica ederim ama geç kalma anında alıyorlar
Peki 🙂
Ben kemal sosyete kemal MHRS yarisinda basarılar dilerim
Her yer dolu
40 gündür böyle
Doktur yok hasta çok üniversite hastanesi varsa orada. Dene
O da dolu ya
Bekliycen ozaman
Nereye
Hastane önü yazmayı unutmusum
Hangi brans
Jinekoloji
Ozelden al
Öyle olacak mecbur
Hangi ildesin
Vanliyim
Ords mi yasiyon
Hayır üni okuyorum
Hangi ilde
Van il değil mi zaten
Allah acil sifa verdin kardeşim sana. Okuduguju anlayamiyon 4 islemde bilmiyon belli ki
Sen anlamıyorsun bence