Sağlık Depresyondan çıktım kurtuldum alır mıyım tebrik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yaklaşık 9 ay depresyonda geçti 7 ay çok kötüydü işe falan gidemedim ama 4 aydır süperim iyiyim bitti galiba depresyonum allahım şükür Güncellemeler1 yıl Anksiyetem geçmedi hala Depresyondan çıktım kurtuldum alır mıyım tebrik? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nazzmyy Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun bitti gitti inşallah, her zaman pozitif olmaya odaklan. Hep mutlu ol 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Anksiyetem devam ya ondan da kurtulsam keşke Yorumla nazzmyy 1 yıl O da zamanla geçer kendine inan Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun merak ettim ne oldu depresyon yaşadın bu kadar 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sebepsiz de olabiliyor Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Vardır bir sebep bence Yorumla Soran 1 yıl boş ver Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Ok boşverdim Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun ve tebrik ederim seni 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Süpersin 👏🏽👏🏽👏🏽 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Depresyon tekrarlayıcı ama inaşşşah tekrar girmem Yorumla Sundaddy 1 yıl Dersini aldıysan nelere dikkat edeceğini öğrenmissindir Yorumla
isimsizbirisii33 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sebebi neydi ki kardeşim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Genetik bir de ailevi bir sıkıntılar oldu Yorumla isimsizbirisii33 1 yıl Çok geçmiş olsun bu kadar derin düşünme kendini uzme Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hayirlu olsn Ilac ne aldiniz 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Gittim ilaç yazdırdım çok kararsız kaldım hatta ara dönemlerde psikoğa dedim gidip alsam mı falan diye ama almadım psikoğa geçti ama 9 ayım çöp oldu yani bomboş geçti Yorumla Soran 1 yıl Maaşım iyiydi mesela işe gitmeden de yapabildim tek yaşıyordum bakmam hereken kimse yoktu tabii yattım yani ama sorumluları olan kişiler ilaç almalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim❤️ Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim siz de depresyon yaşadınızb Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet panik atahka da var bende Yorumla Soran 1 yıl Panik atak da çok zor hangi ilacı alıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kullanmıyom korkuyom ilaclardan Yorumla Soran 1 yıl Bence korkulacak bir şey yok bu şekilde de geçmesini beklerken zamanımız gidiyor Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Helal kız ! 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Mertsja Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl İlk tebrigin benden olsun o zaman 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler yaşayan bilir kötüydü Yorumla Mertsja 1 yıl Aynen haklısın Yorumla Mertsja 1 yıl Anksiyete oluyor herkeste ya. Bu yaşadığın süreci benimle paylaşmak ister misin Yorumla Soran 1 yıl Herkeste tabii var ama hayatını etkilemiyor işte Yorumla Mertsja 1 yıl Aynen valla öyle Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. ne güzel :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun bitti gitti inşallah, her zaman pozitif olmaya odaklan. Hep mutlu ol
Anksiyetem devam ya ondan da kurtulsam keşke
O da zamanla geçer kendine inan
Geçmiş olsun merak ettim ne oldu depresyon yaşadın bu kadar
Sebepsiz de olabiliyor
Vardır bir sebep bence
boş ver
Ok boşverdim
Geçmiş olsun ve tebrik ederim seni
Teşekkür ederim
Süpersin 👏🏽👏🏽👏🏽
Depresyon tekrarlayıcı ama inaşşşah tekrar girmem
Dersini aldıysan nelere dikkat edeceğini öğrenmissindir
Sebebi neydi ki kardeşim
Genetik bir de ailevi bir sıkıntılar oldu
Çok geçmiş olsun bu kadar derin düşünme kendini uzme
Hayirlu olsn Ilac ne aldiniz
Gittim ilaç yazdırdım çok kararsız kaldım hatta ara dönemlerde psikoğa dedim gidip alsam mı falan diye ama almadım psikoğa geçti ama 9 ayım çöp oldu yani bomboş geçti
Maaşım iyiydi mesela işe gitmeden de yapabildim tek yaşıyordum bakmam hereken kimse yoktu tabii yattım yani ama sorumluları olan kişiler ilaç almalı
Teşekkür ederim❤️
Rica ederim siz de depresyon yaşadınızb
Evet panik atahka da var bende
Panik atak da çok zor hangi ilacı alıyorsun
Kullanmıyom korkuyom ilaclardan
Bence korkulacak bir şey yok bu şekilde de geçmesini beklerken zamanımız gidiyor
Helal kız !
Teşekkürler
İlk tebrigin benden olsun o zaman
Teşekkürler yaşayan bilir kötüydü
Aynen haklısın
Anksiyete oluyor herkeste ya. Bu yaşadığın süreci benimle paylaşmak ister misin
Herkeste tabii var ama hayatını etkilemiyor işte
Aynen valla öyle
ne güzel :)