Sağlık Bunlar ne anlama geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler1 yıl Nasıl bir sıkıntı? Az sıkıntı mı çok sıkıntı mı? Bunlar ne anlama geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. doktora görünün bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gidicem zaten de daha hepsi çıkmadı 10 gün sonra çıkacakmış bazıları
joker28 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 87% 1 yıl doktora görünmedne fayda var... yakında demir ilacı falan kıllandın mı 1 19 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla joker28 1 yıl karaciğer enzimlerri yüksek çıkmış çok fazla olamsa da yüksek... doktora gitmelisin. Yorumla Soran 1 yıl Doktora gidince ne yaparlar ki Yorumla Soran 1 yıl Ben röntgen mr falan onlardan korkarım Yorumla joker28 1 yıl en azından daha detaylı araştırırlar. sebebini bulmaya çalışır Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla joker28 1 yıl hayır ya olur mu... ikiside zararsız... her iksinide rahatlıkla yaptırabilrisin... Yorumla joker28 1 yıl rica ederim.. ama neden yaptırdın bunları şikayetin neydi. Yorumla Soran 1 yıl Sağlık ocağına gittiğimde doktor tansiyonun çok düşük dedi bir hafta ölçtürüp hastaneye gönderdi orada da kan testi istediler Yorumla Soran 1 yıl Tansiyonumla bunun bir ilgisi var mıdır ki Yorumla joker28 1 yıl hmmm anladım... bana yazarmsıın sonuçlar çıkınca... Yorumla Soran 1 yıl Yazarım tabii Yorumla joker28 1 yıl yani vücut bu... her şey en alakasız bir organla bile bağlantılı olabiliyor Yorumla joker28 1 yıl tamam beklerim.. merak etitm bende Yorumla Soran 1 yıl On güneş bir şeyler daha çıkacakmış haftaya değil ondan sonraki hafta pazartesi gidicem Yorumla joker28 1 yıl tamam o zaman yazarsın. Yorumla Soran 1 yıl Tamamm iyi akşam Yorumla Soran 1 yıl Akşamlar * Yorumla joker28 1 yıl size de iyi akşamlarrr Yorumla
all_the_same Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Karaciğerde sorun var gibi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben doktora tansiyonum düşük çıktığı için gitmiştim sizce tansiyonla karaciğerin bir ilgisi var mıdır Yorumla all_the_same 1 yıl Bilmem ama demir çok yüksek buda karaciğeri etkiliyor bu tansiyonu etkileyebilir evt demşr yükseklğği yorgunlukta yapar Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Karaciğerin yağ bağlamış demek 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ben şiman değilim ki Yorumla Oluştur 1 yıl Kiloyla ilgisi yok Yorumla Soran 1 yıl Neyle ilgili Yorumla Oluştur 1 yıl Beslenmeyle ilgili Yorumla Soran 1 yıl Peki o düşük tansiyon yapar mı Yorumla Oluştur 1 yıl Yapmaz, spesifik tek belirtisi sivilce Yorumla Soran 1 yıl O zaman olmaz ki bana düşük tansiyon yapan bir şey lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora görünün bence
Gidicem zaten de daha hepsi çıkmadı 10 gün sonra çıkacakmış bazıları
doktora görünmedne fayda var... yakında demir ilacı falan kıllandın mı
Hayır
karaciğer enzimlerri yüksek çıkmış çok fazla olamsa da yüksek... doktora gitmelisin.
Doktora gidince ne yaparlar ki
Ben röntgen mr falan onlardan korkarım
en azından daha detaylı araştırırlar. sebebini bulmaya çalışır
Teşekkür ederim
hayır ya olur mu... ikiside zararsız... her iksinide rahatlıkla yaptırabilrisin...
rica ederim.. ama neden yaptırdın bunları şikayetin neydi.
Sağlık ocağına gittiğimde doktor tansiyonun çok düşük dedi bir hafta ölçtürüp hastaneye gönderdi orada da kan testi istediler
Tansiyonumla bunun bir ilgisi var mıdır ki
hmmm anladım... bana yazarmsıın sonuçlar çıkınca...
Yazarım tabii
yani vücut bu... her şey en alakasız bir organla bile bağlantılı olabiliyor
tamam beklerim.. merak etitm bende
On güneş bir şeyler daha çıkacakmış haftaya değil ondan sonraki hafta pazartesi gidicem
tamam o zaman yazarsın.
Tamamm iyi akşam
Akşamlar *
size de iyi akşamlarrr
Karaciğerde sorun var gibi
Ben doktora tansiyonum düşük çıktığı için gitmiştim sizce tansiyonla karaciğerin bir ilgisi var mıdır
Bilmem ama demir çok yüksek buda karaciğeri etkiliyor bu tansiyonu etkileyebilir evt demşr yükseklğği yorgunlukta yapar
Karaciğerin yağ bağlamış demek
Ben şiman değilim ki
Kiloyla ilgisi yok
Neyle ilgili
Beslenmeyle ilgili
Peki o düşük tansiyon yapar mı
Yapmaz, spesifik tek belirtisi sivilce
O zaman olmaz ki bana düşük tansiyon yapan bir şey lazım
Karacigerlerinde bir sorun var.
Demir fazlalığı ve karaciğerde sıkıntı var.
anlamsiz